vineri, 7 iulie 2017

Metatron aduce banii munciti, iar Raziel aduce bani nemunciti – loto, jocuri de noroc


8. ARHANGHELUL METATRON

Este cunoscut si ca Mitron, Meraton sau Metaraon. Intelesul numelui nu este foarte clar deoarece el nu se termina in “el”ca in cazul celorlalti arhangheli; “el” vine de la cuvintele “el” si “elyah”, numele ebraic al lui Dumnezeu, iubitor al lui Abraham,  in opozitie cu Iahve , Dumnezeul gelos si rezbunator al lui Moise. (era o vreme cind se credea ca exista doi Dumnezei: unul bun si unul rau, care se razboiau). Astfel, numele Arhanghelilor se leaga de Dumnezeu prin acel sufix ‘el”.Numele de Metatron  este neobisnuit  si se leaga de celalalt arhanghel provenit din om, Sandalphon, care a fost profetul Eliah (Ilie). Exista numeroase speculatii. Una din ele spune ca  Metatron ar insemna “cel care ocupa tronul dupa tronul divin”. El mai este denumit “ingerul prezentei”. 
Profetul si scribul Enoh, avea un nume care insemna “mergi cu Domnul” iar in cartea ingerului Raziel, se spune ca Domnul l-a condus pe Enoh direct in al saptelea cer (cel mai inalt nivel) si ca i-a dat aripi – asa a aparut Metatron. Pe pamint, era scrib; in cer, i s-a dat o slujba similara: sa inregistreze tot ce se intimpla pe pamint si sa pastreze in cartea vietii - Akasha.
E un inger energic si el lucreaza fara odihna pentru a-i ajuta pe oameni. E un intermediar intre cer si oameni. Intelege si ajuta din perspectiva cerului si-i invata pe oameni cum sa lucreze cu ingerii. Iubeste mult copiii. Dupa exod, se spune ca el i-a condus pe israelieni spre un loc sigur. E interesat de soarta copiilor cu handicap. Ii ajuta pe copiii care au murit sa se adapteze vietii ceresti.
Energia lui e puternica, autoritara si focalizata. Se aseamana cu razele laser.Te ajuta sa te simti puternic, motivat si incurajeaza trecerea de la proiectare la executie (de la intentie la fapta). Te ajuta sa intelegi motivatiile altor oameni si de ce se intimpla anumite lucruri.

Arhanghelul Metatron ajuta la:
- hiperactivitate (eficienta);
- lucrul cu copiii;
- inregistrare si organizare;
- intelegere spirituala;
- sistematizare.
Se poate invoca in mai multe moduri. Dam un exemplu pentru un copil:

Invocare: “Arhanghel METATRON, iti cer intelegere si te rog sa intervii in ajutorarea lui ................. ( numele copilului respectiv) care a fost etichetat cu deficienta............ (expunem problema). Arata-ne te rog voia Domnului in legatura cu acest copil si indruma-ne pe noi adultii sa facem ce este cel mai bine pentru el (ea).  Ajuta-i pe toti adultii implicati sa ia deciziile corecte care-l privesc pe acest copil. Protejeaza-l  te rog  Metatron pe.........de orice necaz sau rautati acum si in viitor. Multumesc, multumesc, multumesc. Amin. (ne inchinam)

Il putem chema pe Arhanghelul Metatron sa ne aduca bani, dar il chemam si pe Arhanghelul Raziel (Metatron aduce banii munciti, iar Raziel aduce bani nemunciti – loto, jocuri de noroc). Ii invocam pe amindoi astfel: “Arhanghel Metatron si Arhanghel Raziel, avem nevoie de voi, aici si acum, pentru  a-mi aduce banii necesari  care mi se cuvin prin drept divin pentru.........(spui exact pentru ce ai nevoie de acesti bani). Multumesc, multumesc, multumesc. Amin.”(ne inchinam)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.