sâmbătă, 1 iulie 2017

Arhanghelul Khamuel pentru aflarea scopului in viata



3.ARHANGHELUL  KHAMUEL

Este cunoscut si sub numele de Kamuel, Khamiel, Khamael, Seraphiel sau Shemuel. Numele lui inseamna “ea care il vede pe Dumnezeu” sau “el care il cauta pe Dumnezeu”si face parte din lista celor 7 arhangheli care sint folositi cel mai des. E considerat unul din liderii cei mai puternici in ierarhiile angelice, denumiti “puteri”, iar “puterile” sunt ingeri care ofera protectie lumii, impotriva fricii si a energiilor joase. “Puterile” actioneaza impotriva oricui incearca sa foloseasca energie intr-un mod negativ.
Cand ne e foarte teama, in fata unor evenimente, il chemam pe Khamuel pentru confort, protectie si ca sa intervina intre noi si ceea ce produce teama. Khamuel ne protejeaza lumea noastra, personala, proprie. El ne ajuta sa descoperim ceea ce este important in viata noastra: relatii sentimentale, prietenii, cariera, sa gasim lucrurile pierdute si sa stabilim sau sa descoperim scopul vietii noastre.
Khamuel lucreaza cu noi pentru a construi fundatii solide pentru relatiile noastre cu ceilalti oameni, pentru cariera ( se refera numai la lucrurile care dureaza).
Arhanghelul Khamuel este foarte iubitor, amabil, cu energie calda (de culoare roz) si cind e aproape, se simte ca un fluture in stomac, iar in corp apare o senzatie foarte placuta.

Il invocam pe Arhanghelul Khamuel pentru:

  - determinarea scopului vietii;
- gasirea carierei potrivite;
- gasirea lucrurilor pierdute;
- construirea si intarirea unor relatii;
- gasirea sufletului pereche;
- pacea lumii.

Invocare: “ Arhanghel KHAMUEL, ma simt pierdut sau am pierdut.....(expun situatia respectiva) Eu stiu ca nimic nu e cu adevarat pierdut atita timp cit Dumnezeu exista pretutindeni. De aceea, ajuta-ma sa vad unde este acel lucru (persoana), sau unde sint eu. Te rog ghideaza-ma sa gasesc ceea ce caut. Multumesc, multumnesc, multumesc. Amin”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.