miercuri, 5 iulie 2017

Arhanghelul Jeremiel pentru interpretarea viselor si la formarea lor



6. ARHANGHELUL JEREMIEL

Este cunoscut si ca Ramial sau Remiel. Numele lui insemna “mila lui Dumnezeu”.In vechile texte iudaice, face parte din cei sapte arhangheli invocati cel mai des. Se intilneste des in asociere cu numele de Baruch. Una din viziunile catalizate de Jeremiel a fost legata de venirea lui Mesia, iar intr-o alta viziune se spune ca Jeremiel l-a luat pe Baruch sa faca un tur pe diferitele nivele ale cerului.

Jeremiel ajuta sufletele care abia au trecut de moartea fizica sa-si revada intreaga viata.

Putem sa-i cerem acealasi lucru si cit sintem in viata. Daca dorim o inventariere a vietii de pina cum pentru a face ajustarile ce se impun, il chemam pe Jeremiel. El ne ajuta sa accesam evenimemtele in ordine fireasca si sa invatam din experientele trecute.

El faciliteaza aparitia previziunilor profetice.

Arhanghelul Jeremiel ajuta la:

- dezvoltarea clarviziunii;

- viziuni profetice;

- trecerea in revista a vietii traite deja (e vorba doar de aceasta viata);

- pentru interpretarea viselor si la formarea lor.

Invocare: “Arhanghel JEREMIEL, ajuta-ma te rog sa-mi eliberez temerile, grijile si tensiunile legate de viitorul meu si de viitorul lumii in care traiesc; (putem sa-i povestim despre orice situatie in care ne gasim). Ajuta-ma sa-mi clarific gindurile si perceptiile asupra lumii. Indruma-ma te rog sa pot schimba lucrurile din viata mea, pentru a-mi putea crea cel mai bun viitor posibil, pentru mine si pentru toti cei implicati, Multumesc, multumesc, multumesc. Amin. (apoi ne inchinam).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.