luni, 3 iulie 2017

Arhanghelul Hariel va ajuta cu energia lunara


ARHANGHELUL  HARIEL

Este cunoscut si ca Arael, Ariel sau Harael. Numele lui insemna “gratia lui Dumnezeu”. In vechiul Babilon a existat un grup de oameni cunoscuti ca preoti astronomi. Ei foloseau astrologia, numerologia , lucrau cu energie lunara si cu entitati pentru a-si desavirsi metodele de divinatie si de vindecare. Acest grup il invoca adesea pe Hariel, pe care ei il asociau  planetei Venus. In unele texte cabalistice, se povesteste ca Hariel l-a escortat pe Enoh spre Spiritul Lumii, iar Enoh este unul dintre cei doi oameni care au primit aripi,  si a devenit apoi Metatron.
Hariel ne ajuta sa redescoperim secrete ale vindecarilor naturale, in special legate de creme, licori, tincturi create cu ajutorul energiilor lunare, precum si lucrul cu  cristale. Ne ajuta sa aducem mai multa bucurie in viata noastra, sa adaugam frunusete, armonie si sa ne chemam prieteni adevarati. Tot Hariel ne ajuta sa ne concentram inaintea si in timpul producerii unui eveniment important (discurs, interviu). Arhanghelul Hariel are energii asemanatoare cu zeita Lunii, adica o energie eterica, linistita, rabdatoare si mistica. Se spune ca intelepciunea lui Hariel vine din mii de ani lumina de lucru cu oamenii.

Arhanghelul Hariel ajuta la:
- aducerea gratiei divine in viata voastra;
- dezvoltarea capacitatii de vindecare;
- dezvoltarea abilitatii psihice, mai ales in clarviziune;
- lucrul cu energia lunara.

Invocare: “Arhanghel HARIEL, acorda-mi gratie, farmec si putere, precum si forta de a crea, coboara te rog asupra mea energia divina a iubirii si intetelepciunea ta, pentru.......( se cere ce ne trebuie concret). Multumesc pentru faptul ca-mi acorzi indrumare, imi coordonezi vorbele, actiunile si modul in care activez; iti multumesc ca ma ajuti sa ma exprim cit mai bine posibil. Ajuta-ma sa aduc fericire si implinire tuturor celor care ma asculta si ma urmeaza. Te rog daruieste-mi din magnetismul tau divin si ajuta-ma sa folosesc puterile pe care mi le daruiesti intr-un mod evident pozitiv. Multumesc, multumesc, multumesc. Amin” (ne inchinam)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.