vineri, 7 iulie 2017

Arhanghelul Jophiel ajuta la pace, incetinirea ritmului.


7. ARHANGHELUL JOPHIEL

El se mai cunoaste ca Jofiel, Zophiel, Iofiel sau Zofiel. Numele lui insemna “frumusetea lui Dumnezeu” si e cunoscut ca “patron al artistilor”. Este intilnit in gradina Edenului si veghind asupra fiilor lui Enoh. Este femeie, are energie feminina.

El aduce ginduri frumoase. Ne ajuta sa vedem si sa apreciem frumosul din jurul nostru, sa atragem, sa creem si sa manifestam frumosul in viata noastra. In lumea fizica, Jophiel ne ajuta cu proiecte artistice si ilumineaza munca de creatie si ne da idei si energie pentru a duce la bun sfirsit proiectele care implica frumusete. Jophiel este cel care ne ajuta sa ne imfrumusetam casa, biroul, locul unde mumcim, relatiile pe care le avem cu oamenii ( e cel care ne cere sa incetinim pasul pentru a putea mirosi trandafirii). El amplifica energiile care aduc bucurie si placere in viata noastra si in jurul nostru.

Arhanghelul Jophiel ajuta la:

- proiecte artistice;

- ganduri frumoase;

- decoratiuni interioare;

- pace, incetinirea ritmului.

Invocare: “Arhanghel JOPHIEL, am nevoie de tine, de ajutorul tau acum si aici; iti multumesc ca ma ajuti sa vad frumusetea din interiorul si din exteriorul meu, din fiecare persoana, lucru sau situatie cu care vin in contact. Multumesc pentru interventia ta, in crearea unei lumi mai bune si mai frumoase. Multumesc, multumesc, multumesc, Amin” ( ne inchinam)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.