duminică, 9 iulie 2017

Arhanghelul Mihail, liderul lucratorilor in lumina


9. ARHANGHELUL MIHAIL

- culoare albastra (protectie)

Cunoscut ca Michail, Sabbafhiel sau Saint Michel. Numele lui inseamna “cel care este asemeni lui Dumnezeu” sau “cel care arata ca Dumnezeu”.

El face parte dintre virtuti si dezvolta Lucratorului in Lumina, scopul vietii. Functia sa principala este sa-i fereasca pe oameni de toxinele asociate cu teama sau frica. Oamenii care lucreaza impreuna cu el se numesc “Lucratori in Lumina” si Arhanghelul Mihail le cere sa realizeze si sa acumuleze invataturi spirituale si vindecari pentru ceilalti oameni.

Mihail ii inspira pe lideri si pe Lucratorii in Lumina, la fel cum l-a invatat si pe Adam cand era in Rai, cum sa aiba grija de familia sa. Ioana d’Arc a povestit inchizitorilor sai ca ea a condus ostile sub inspiratia Arhanghelului Mihail. In 1950, Arhanghelul a fost recunoscut ca patron al ofiterilor de Politie, pentru ca el insufla curaj si devotiune.

Arhanghelul Mihail este foarte inalt si frumos. El poarta de obicei o sabie, pe care o foloseste pentru a reteza legaturile fricii si a-i inlatura pe dusmani. Atunci cand se afla in preajma, se vad mici scantei albastre si purpurii. Mihail are o slabiciune pentru comportare si pentru computere, pentru orice aparat electric sau mecanic. Poate fi chemat atunci cand trebuie sa rezolvam orice legat de fax, telefon, etc. Arhanghelul Mihail ii ghideaza pe cei care se simt pierduti sau blocati, mai ales atunci cand este vorba de scopul vietii sau cariera.

Ajuta la :

- curaj

- directie,

- energie,

- motivatie,

- curatare de spatii,

- protectie,

- cresterea stimei de SINE si implicare.

Invocare : Chemati-l pe Arhanghelul Mihail atunci cand va simtiti pierduti sau vulnerabili. El va veni imediat si va va insufla curaj si va va face sa va simtiti in siguranta din punct de vedere emotional si fizic. Ii veti simti prezenta de razboinic, dar in acelasi timp, il veti percepe ca pe un bodyguard care a venit sa va apere. Oricine doreste sa va faca rau, va percepe o schimbare in inima sau in modul de gandire.

Arhanghelul Mihail nu cere o invocare standard si vine imediat ce il chemam cu cuvintele noastre. O invocare ar fi : “Arhanghele Mihail vino te rog, la mine, ACUM. Am nevoie de TINE, ACUM. (Apoi descriem situatia respectiva) Multumesc, multumesc, multumesc, amin “ ( ne inchinam).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.