joi, 20 iulie 2017

Intelepciune de la ingeri


Cum poate fi posibil acest lucru? 


In primul rand, trebuie sa o acceptam ca pe o posibilitate reala, sau daca nu, necredinta noastra va impiedica constiinta sa stabileasca legatura. Credinta singura nu este de ajuns – ea poate doar sa ne deschida posibilitatile – dar este primul pas esential.


In al doilea rand, trebuie sa implicam toate cele trei corpuri de baza, atunci cand ne apare o vizita angelica. Daca oricare dintre aceste corpuri nu este angajat absolut in proces, atunci nu se va intampla nimic. Aceste trei corpuri fundamentale sunt: cel Mental, Emotional si Fizic.

Corpul nostru Mental trebuie sa se deschide sa “vada” ingerii, dar in acest caz aceasta vedere trebuie explicata sau, daca nu, va aparea o confuzie. “Vazul” poate fi exterior – in spatiul 3D din jurul nostru – dar nu trebuie sa fie neaparat asa. El poate fi interior, in mintea noastra. Acest lucru nu le pasa ingerilor.

De asemenea, “vazul” pentru unii oameni implica calea feminina, pe care o numim “simtire”. Prin simtire, de fapt, nu este vazut ingerul ilustrativ, dar ii poate fi simtit prezenta. Prin aceasta simtire, chiar daca, in realitate, nu putem vedea niciodata ingerii direct, putem comunica perfect cu ei.

Din nou, nu conteaza daca vedem, simtim, sau imaginam ingerii in sinea noastra. Toate caile sunt intr-o egala masura valabile, iar majoritatea oamenilor folosesc din fiecare cate putin.

Corpul Emotional poate fi de asemenea activat. Trebuie sa simtiti emotia – oricare ar fi aceasta pentru voi – daca ingerul sau ingerii stau in camera, sau daca i-ati vazut in viziunea voastra interioara. Fara aceasta emotie, nu se va intampla nimic.

In final, trebuie implicat si Corpul vostru Fizic. Trebuie sa simtiti senzatiile in corpul vostru care va fi expus, daca vi se va arata un inger intr-un corp fizic in camera – adrenalina curge prin vene, se accelereaza bataile inimii, si asa mai departe.

Voi spuneti, “Ce sa fac daca ingerul meu sau ingerii mei nu o sa-si faca aparitia?” Nu e nevoie de practica sau talent, dar fara participarea acestor trei corpuri, este foarte putin probabil sa fiti capabili sa faceti aceasta conectare.
Prin activarea acestor trei corpuri fundamentale (in acelasi timp), deschideti canalul intre voi si ingerii vostri, si astfel ei pot sa-si faca aparitia, sau sa fie perceputi de voi.

Daca ce se intampla acest lucru, chiar si o singura data, viata vi se va schimba complet, pentru ca ingerii vostri – adica, voi cei de la un nivel mai inalt de existenta – veti/vor fi in stare sa va ghidati intr-o asemenea maniera cum nimeni altcineva nu o poate face posibila.

Ingerii si Vremurile care vin
Indiferent ce se va intampla in urmatoarele patru luni, noi aparent am intrat in vremea marilor schimbari. Si in acest timp, realizarea unei legaturi intre voi si ingerii vostri poate fi cel mai important eveniment din viata voastra.

O calauzire clara si concisa in aceste vremuri in care ne aflam valoreaza mai mult decat tot ce posedati si decat toata cunoasterea voastra castigata pana acum.

Ingerii va vor aduce in viata o calauzire limpede si precisa. Dar mai important este ca va vor aduce o intelepciune dincolo de posibilitatile experientei umane neajutorate.

Rugaciunea mea pentru voi este ca aceasta legatura cu ingerii vostri sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt posibil. Ingerii vostri asteapta cu inimile larg deschise, cu o iubire mult mai mareata decat ati cunoscut vreodata pe Pamant.

                                                                                   Drunvalo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.