duminică, 9 iulie 2017

Arhanghelul Raguel pentru rezolvarea certurilor



10. ARHANGHELUL RAGUEL


Este cunoscut si ca Raguil, Rasuil, Rufael, Suryan sau Akrosiel. Numele lui Raguel inseamna “prieten al Domnului”. Rolul sau principal in Cer este sa-i supravegheze pe ceilalti arhangheli, sa se asigure ca lucreaza toti in armonie si ordine, in acord cu Vointa Divina.

Drept rezultat, apar referinte la el ca Arhanghelul al Justitiei si al Loialitatii. Lui Raquel ii place sa fie campion si el ii ajuta pe cai care doresc sa obtina mai multa putere si respect. Arhanghelul Raguel este entuziasmat si prietenos si el te poate energiza atunci cand energia ta este la pamant. Inchipuiti-va ca aveti un prieten foarte bun care este combinat cu un sfatuitor foarte bun si intelept, intelegator. Daca ii cereti ajutorul va fi acolo intr-un minut.

Ajuta la :

-rezolvarea certurilor,

-cooperare in grupuri si familii,

-aparare impotriva unui tratament incorect,

-pentru obtinerera de forta si putere (cand e vorba de dispute),

-pentru ordine si organizare

Invocare: “Arhanghel RAGUEL, multumesc pentru interventia ta in relatia mea cu X.....(se spune numele persoanei respective). Multumesc ca ne-ai adus pe amindoi la un nivel de pace si intelegere, de armonie. Iti sint recunoscator (recunoscatoare) pentru ajutorul dat in rezolvarea neintelegerilor, cu dragoste si compasiune. Apreciez iertarea pe care o obtinem unul fata de celalalt; stim ca vointa Domnului este pacea eterna si ca trebuie sa-i respectam dorinta. Multumesc. Multumesc, Multumesc, Amin. " (ne inchinam)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.