sâmbătă, 26 martie 2016

Concluzii importante


1. Gîndiţi-vă numai la bine şi binele se va manifesta fără nici o îndoială. Dacă veţi gîndi însă în mod negativ, veţi culege roade pe măsură. Sunteţi chiar reflectarea propriilor voastre gînduri.

2. Subconştientul nu vă contrazice niciodată, ci acceptă mereu ceea ce afirmaţi în mod conştient. Nu spuneţi niciodată: “Nu am bani destui ca să-mi cumpar asta.”,deşi poate momentan este adevărat. Mai bine spuneţi: “Voi cumpara acest obiect.Accept total această idee.”
3. Deţineţi mereu puterea de a alege. Alegeţi, deci, sănătatea şi fericirea. Puteţi decide dacă să fiţi prietenos sau duşmănos. Alegeţi totdeauna un comportament amabil, cordial, vesel, cooperant şi întreaga lume vă va răspunde la fel. Aceasta este cel mai bun mijloc de a vă dezvolta o personalitate plină de armonie.
4. Mentalul conştient are rolul de “paznic”. Rolul său fundamental este acela de aproteja subconştientul împotriva sugestiilor negative. Urmăriţi să fiţi mereu convinşi că în curînd se va petrece ceva minunat. Cea mai mare putere cu care aţi fost înzestraţi este capacitatea de a alege. Alegeţi deci bucuria şi bunăstarea în toate aspectele vieţii.
5. Sugestiile şi afirmaţiile celorlalţi nu au nici o putere de a vă face rău. Reţineţi faptul că doar propriile gînduri vă pot influenţa. De aceea respingeţi cu tărie gîndurile sau declaraţiile celorlalţi, care nu sunt benefice şi construiţi singuri sugestii pozitive.Aveţi deci puterea de a alege modul în care veţi acţiona.
6. Supravegheaţi-vă mereu afirmaţiile. Veţi primi raspuns chiar la cele mai neînsemnate cuvinte. Nu spuneţi niciodată: “Voi da greş, îmi voi pierde serviciul; nu- mi pot plăti avocatul”, căci subconştientul nu înţelege glumele voastre. Astfel, veţi avea parte de ceea ce decretaţi (fie serios sau în glumă).
7. Mentalul nu este nici rău, nici bun, aşa cum nici o forţă a naturii nu este nici rea, nici bună. Totul depinde de modul în care vă folosiţi de această forţă. Urmăriţi deci să o utilizaţi doar în scopuri benefece, pentru a vindeca şi a binecuvînta pe oameni.
8. Nu spuneţi niciodată: “nu pot”. Depăşiţi-vă teama şi înlocuiţi acele vorbe cuurmătoarele cuvinte: “Totul îmi stă în putere datorită giganticei forţe asubconştientului.”
9. Abordaţi viaţa din punctul de vedere al adevărurilor eterne şi a principiilor imuabile şi nu din perspectiva fricii, a ignoranţei şi a superstiţiilor. Mai ales, nu permiteţi nimănui să gîndească pentru dumneavoastră. Luaţi singuri decizii şi alegeţi- vă cu grijă gîndurile.
10. Sunteţi însuşi capitanul propriului vostru subconştient, stăpînul propriului destin. Amintiţi-vă mereu că aveţi puterea de a alege. Prin urmare, alegeţi viaţa!Alegeţi dragostea! Alegeţi sănătatea! Alegeţi fericirea!
11. Tot ceea ce mentalul conştient ia drept bun, va fi acceptat şi de către subconştient, care va manifesta în cele din urmă acest lucru. Aveţi încredere în legile imuabile ale creaţiei, în protecţia divină şi în binecuvîntarea sa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.