duminică, 27 martie 2016

Cum să facem ca subconştientul să lucreze în favoarea noastră



Mai întîi, trebuie să ne dăm seama că subconştientul acţionează permanent. El este activ zi şi noapte, indiferent dacă vă adresaţi lui sau nu. Deşi subconştientul este mereu cel care construieşte şi are grijă de corp, cu toate acestea, nu puteţi percepe acest fapt, nu puteţi auzi acest continuu proces interior. 

Orice problemă pe care o aveţi sau cu care vă confruntaţi este de fapt a mentalului conştient şi nu a subconştientului. Urmăriţi deci, să vă eliberaţi mintea de probleme şi griji, umplînd-o mereu cu speranţa că se va întîmpla ceva minunat. Fiţi atenţi ca, gîndurile pe care le întreţineţi în mod obişnuit să fie îndreptate spre tot ceea ce este frumos, adevărat, benefic. Chiar din acest moment începeţi să aveţi grijă de gînduri şi fiţi convinşi că subconştientul le va reproduce fidel.

Amintiţi-vă că, aşa cum apa ia forma tubului prin care curge, principiul vital curge prin dumneavoastră luînd forma gîndurilor pe care le nutriţi. Forţa curativă curge prin corp şi se manifestă prin sănătate, armonie, pace şi prosperitate. Gîndiţi-vă la această energie ca la o fiinţă inteligentă, ca la un prieten minunat. Fiţi convins că ea curge prin dumneavoastră pentru a vă însufleţi, pentru a vă inspira şi pentru a vă îmbogăţi. Veţi obţine un răspuns promp la toate aceste afirmaţii, dacă veţi avea o credinţă fermă în ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.