duminică, 13 martie 2016

Mesajul Arhanghelului MIHAIL pentru luna martie



"Nu vă temeți, dragilor! În luna aceasta, foarte mulți dintre voi vă veți recunoaște puterea, veți conștientiza această mare energie existentă în ființa voastră; iar voi, astfel conștientizați, veți începe să v-o recunoașteți, să v-o acceptați și să v-o revendicați ca un drept al vostru, o însușire care vi s-a dat chiar de la început.
Așteptați-vă la lucruri mari pentru fiecare dintre voi, cei care v-ați trezit sau sunteți în acest minunat proces de ieșire din letargie și reactivare totală a ființei care sunteți. Adormita voastră putere se trezește acum și trece în fruntea tuturor acțiunilor pe care le veți intenționa. Este posibil, ca la primele acțiuni, să nu vă fie foarte clar care este drumul de urmat, care este partea spre care trebuie să vă îndreptați. Fiți toleranți cu voi înșivă, și scuzați-vă neîndemânarea și nehotărârea inițială, căci răul cu binele încă se mai împletesc acum în realitatea voastră cotidiană. Fiți răbdători și toleranți cu voi înșivă și nu vă precipitați (ceea ce nu înseamnă că eu vă invit la espectativă). Veți învăța curând cum să vă folosiți puterea în cel mai înalt interes al vostru.
Unii dintre voi sunteți în așteptarea unor sincronizări divine și eu vă spun acum un lucru: în loc să așteptați ceva anume, activizați-vă voința și dorința de a vă recupera puterea.
Năzuiți pentru aducerea puterii voastre în momentul de acum și asta vă va hrăni și va ajuta la creșterea voastră rapidă. Aceasta este o lună (martie) special destinată realizării acestei puteri, de fapt a recuperării ei, confirmarea fiindu-vă dată prin amplificarea acestei puteri, inclusiv în aspectul ei fizic. Fericirea vine prin așteptare răbdătoare dar nu prin inactivitate, somnolență sau retragerea din fluxul energetic al prefacerilor.”
”Ghid pentru luna martie 2016”
De la Arhanghelul Mihail
26 februarie 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.