sâmbătă, 19 martie 2016

Culorile in feng shui


Culoare - un aspect al elementului de foc, pentru că focul este o parte a spectrului electromagnetic solar. Toate culorile pe care le puteţi vedea au un impact asupra emotiilor si senzatiilor fizice. De
exemplu, constatarea de nuanţe de culoare roşie a spectrului de frecvenţe de culoare contribuie la ocreştere a tensiunii arteriale şi nuanţe reci a spectrului de frecvenţe au un efect invers asupra tine.
Noi percepem culoarea ochilor, nu numai, dar simtim corpul întreg. Există chiar şi o percepţie de culoare, care se numeşte "Vision Care" atunci când ne simţim un dram de culoare pentru ei. Experimental a demonstrat că culoarea galbena este alunecoasa la atingere, portocaliu- tare şi dur.
Culoarea poate fi folosit pentru a stimula şi de sprijin, sau în scopul de a reduce impactul unui element dat.
Înţelegerea contextul emoţională a diferite culori ale spectrului de frecvenţe radio, putem manipulapercepţia de spaţiu de la alegerea sa. Culoare serveşte drept bază pent
ru interpretarea culturale de
experienţă emoţională. Negru, absoarbe toate alte culori, Occidentul simbolizeaza moartea. Creştinii cred că, la momentul decesului ne aşteaptă recompensa sau pedeapsa prin acumularea de fapte virtuoase şi păcatele în viaţa noastră.

Chinezii cred că după moartea ne sunt eliberaţi de energia acumulată pe parcursul vieţii, şi să înceapă procesul de pregătire pentru o viaţă nouă, de aceea ei folosesc albul ca si doliu.

Prin creşterea sau reducerea intensităţii sau de puritate de culoare, puteţi schimba situaţia, înconformitate cu intenţia sa. De exemplu, în Occident,
nimeni nu va decora o camera negru de spital
şi plasat un copil mic într-o cameră complet alba. Dar scăderea intensitatea de culoare neagră şi trecerea la moale nuante de gri pot fi adecvate pentru camera pacientului de a crea o atmosferă devindecare, şi de culoare albă până la culori galben pal, roz sau albastru potrivite pentru camera copilului.
Culori poate avea efecte pozitive cât şi negative. 




Roşu-culoarea de vitalitate. În ceea ce culoare de sânge, de culoare roşie simbolizează fluxul deforţă de viaţă. Introducerea acestuia în interiorul spaţiilor, ne afirmam de viaţă la un nivel profund.
Red poate servi drept
rampă de lansare pentru reacţii acute, activitatea mentală şi de concentrare.
Acesta este situat într-una din marginile spectrului vizibil în regiune lungime de undă. Culoarea rosie poate fi descrisă ca fiind exigent.
Foarte ochi-catching culoare, vizual creşte obiectul şi vorbitor de mişcare a trimis la noi. De culoare Foarte stimularea şi incitante. Acesta este asociat cu focul, caldura si prosperitate.

Ochii nostri sunt atrase la roşu, şi el cade în câmpul de vedere îna
inte de alte culori.
În plus, acesta este asociat cu violenţa şi poate acţiona ca un agent, dispersat sentimentul de confort. În orice caz,de culoare roşie este o reacţie puternic, precum şi de conştientizare a potenţialului său este vitală pentru utiliza rea eficientă în interior. Acesta nu este potrivit pentru camera copilului, living,
bucatarie si de birou.
Utilizare roşu pentru: graniţelor marcarea şi limitele; distrage atenţia de la locuri nedorite, deavertizare de activitate ritual; stimulare emoţională şi excitare sexuală; încălzirii; denumire de site
-uri importante.
Nu se utilizează un rosu pur: în locurile destinate contemplare şi meditaţie, în instituţiile psihiatrice, în locuri publice (ascensoare, camere de odihnă), în săli de sport şi a instalaţiilor.

Portocaliu.

Este de culoare a clădirii. Foarte culoare vie şi veselă, cu toate că unele cauze. Orange este ocombinaţie de roşii din sânge uman şi culoarea galbenă a discului solar. Situat la jumătateadrumului dintre galben şi roşu, are caracteristici din ambele culori. Promovează dezvoltarea deoptimism, exuberanta, un sentiment de încredere şi de tenacitate, unitate cu alte persoane,
entuziasm, expresivitate, caldura.
El ajută să demonstreze potenţialul ascuns uman, fără frică şi depresie. Simbolizează natura bună şistimulează sociabilitatea. Asociaţii pozitive
- fericire, inteligenta. Asocieri negative - egocentrism, un
protest. Bună utilizare a Orange în camere, concepute pentru comunicare. Potrivit pentru camera dezi şi sală de mese, nu este p
otrivit pentru dormitor.
Dar Orange nu este o culoare de fundal popular pentru interior, parţial din cauza omogenizare aconceptelor de mai sus. În multe culturi, activităţile umane sunt plasate mai mari decât procesenaturale şi, în consecinţă, de culoare roşie este utilizat mai mult decât un galben sau portocaliu.

Utilizarea Orange pentru: Ataşarea la habitatelor umane (roşu şi galben avea la elementul uman alPământului); câştige un sentiment de loialitate, să consolideze gândire sau de conversaţie; definiţiede spiritualitate, a scăpa de sentimente de singurătate.

Nu utilizaţi portocaliu pură: atunci când aveţi nevoie de lider dur, atunci când aveţi nevoie de odihnăcompletă şi atunci când doriţi să se concentreze pe un singur lucru.



Galben.
Galben - culoarea soarelui, care este o sursă esenţială a vieţii pe Pământ. În diferite culturi, galben(auriu) de culoare reprezintă bogăţia. Măsură de avere în biologică şi punct de vedere material esteo mulţime, fie că este vorba de bani sau de lumina solară.
În cultura noastră, galben este adesea asociat cu fenomene negative, cum ar fi de raspandire zvonuri (presa galbenă), laşitate sau de subdezvoltare (fără experienţă). Cartea în cele din urma, lumina galbenă a albului ochilor indica o problema cu starea lui de sănătate. În plus, faţă umană pare să fie neatractive în galben.

De fapt, de culoare galben promovează dezvoltarea intelectului, stimulează capacitatea mentală şi ajută la asimilarea de informaţii, capacitatea de a comunica cu alţii, şi exprima gândurile şi emoţiile,ne face să ne cont pentru diferite lucruri putin si detalii pentru a atinge succesul în ştiinţele, să aprecieze libertatea, pentru a fi sinceri. Utile pentru insecuritate şi timiditate. Aduce râs şi de
bucurie. 
Aceasta simbolizeaza optimism, determinare şi prudenţa. Calitati negative
- încredere în sine şi maximalism. Galbenul poate fi folosit în camerele în care doriţi să se concentreze şi a activităţii activ mentale. 

Potrivit pentru hol şi de bucătărie, nu este adecvat pentru baie.
Utilizare galbenului pentru: sentiment de distracţie şi buna dispozitie, consolidarea speranţelor, reinvie locul de muncă; ataşamentul faţă de locuinta; contracareaza lumina zilei la amurg,
sentimente de caldura si confort (de aur si tonuri de miere) de cercetarea activa, trezirea spiritului antreprenorial.
Nu folosi o culoare galben pură: în cluburi de noapte, în lumina de persoane umane, în interiorul dulapurilor sau sertare, în baie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.