vineri, 15 iulie 2016

Astept trenul iubirii



Un rezumat al cartii Secretul dragostei, sau The Secret of Love in care autoarea cartii de explica ce atitudine trebuie sa avem ca sa ne gasim sufetul pereche:

1. Trebuie sa crezi din toata inima ca EXISTA si ca TE ASTEAPTA undeva, in orice colt al lumii. Si cealalta persoana te cauta tot pe tine, asa ca nu exista nici o sansa sa fie ocupat/a cu altcineva (ar mai fi poate exceptii insa).

Sfat: Daca nu crezi asta, atunci incearca afirmatii de genul.
"Am un suflet pereche pe acest pamant care ma asteapta."
"Am dreptul sa-mi intalnesc marea iubire."
"Merit dragostea sufletului meu pereche."
"Imi deschid inima si sufletul pentru energia dragostei."
"Traiesc pentru a iubi."

Fa-ti afirmatiile tale, care inseamna ceva pentru TINE si repetale pana le crezi din toata inima si esti convins/a ca el sau ea exista si ca te asteapta.  Oricum, aceste afirmatii te transforma intr-o persoana mai placuta, mai vesela, mai zambitoare, mai comunicativa, mai deschisa pentru dragoste si pentru relatii, mai buna, asa ca nu ai nimic de pierdut ci numai de castigat.

2. Trebuie sa te astepti ca acest suflet pereche nu neaparat face parte din aceeasi clasa sociala ca tine, nu neaparat are profesia care crezi ca ar fi adecvata conform regulilor societatii, si de accea trebuie sa fii deschis/a oportunitatilor in dragoste. Nu te intereseaza CAND, asta nu este important. Poti sa intalnesti aceasta persoana maine, peste un an, sau peste trei ani. 
3. Nu trebuie sa te astepti sa-l intalnesti intr-un anumit loc, pentru ca poti sa-l intalnesti oriunde. 



Ce este sufletul pereche?

Sufletul pereche este persoana perfecta pentru tine, impreuna cu care poti sa fii TU, pentru ca te iubeste asa cum esti neconditionat, nu-ti cere sa te schimbi, nici sa joci teatru, nici sa te prefaci. Aceasta persoana te accepta in intregime exact asa cum esti. 
Bineinteles ca acelasi lucru este valabil  si pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.