vineri, 1 iulie 2016

De ce se despart sufletele pereche daca sunt destinate ?


Eu va dau cateva exemple ca sa intelegeti cum sta treaba cu asa zisa afinitate care are mare legatura cu Dragostea, Iubirea, si apoi atasamentul, pe care lumea il omite datorita indoctrinarii gresite in legatura cu Relatiile de cuplu sau casatoriile.

Legea Legaturii Unice din viata fiecaruia.
1, Apare Placerea vizuala acceptarea a aceea ce simtiti imediat.
2. Apare Dragostea,
3. Apare Iubirea,iar in timp se formeaza totul in ATASAMENT(daca stiti ce este acela)

Acest atasament pe multi ii pacalesc ca si mod de intelegere a Iubirii, caci acest ATASAMENT,OBINUINTA este exact ca si atunci cand iti Iubesti Copii, Parintii,Fratii,Prietenii, si deci atasamentul este forma de Iubire Implinita si acceptata, pe care multi o interpreteaza total gresit.
Ganditi-va doar,ce s-ar intampla daca toti oamenii s-ar desparti indiferent cand,de copii lor si i-ar alunga din viata lor definitiv, sau pe parintii lor, sau pe fratii lor,da de tot sa-i alunge, 
ce s-ar intampla ?

Iubirea dupa cum mereu am spus este Darul Divin,Gratuit pe care Dumnezeu l-a dat pt noi, ca sa intelegem sa pricepem care este Cheia Adevarului Divin.
Iubirea este Unica in forma Sa, asa cum Iubirea trebuie sa fie Unica fata de Dumnezeu,asa si pe pamant fata de copii fata de parinti, fata de prieteni, fata de jumatatea care simtim ca ne Implineste Sufleteste.

Atasamentul este Faza de Acceptiune a Iubirii, aceasta este cu alte cuvinte LA faza de IMPLINIRE ca si om pe pamant, Sufletul tau este constient de aceasta si de aceea capata aceasta Liniste denumita de oameni Obisnuinta, Monotonie etc.
Oamenii nu pot intelege ca ei de fapt gresesc grav atunci cand se despart si cauta altceva, si greseala este foarte mare si va explic si de ce.
Fiecare Suflet are perechea Sa de dinainte sa vina spre intrupare pe acest pamant, iar el cand cere sa vina aici, o face doar pt a experimenta VIATA MATERIALA,si pt a-si regasi Perechea Sa, si cu ea sa petreaca clipele de frumusete ale acestei vieti, nu sa caute desfranarea in toate si in tot stricand ceva ce o data a fost legat, nu de sistem(prin acte) ci prin ceea ce Dumnezeu a legat.



Cand doua persoane pt prima data se recunosc si se accepta ca si Parteneri ca si Iubiti, sa aflati de la mine ca aceasta senzatie de recunoastere de Iubire si acceptare se face direct prin recunoasterea Sufletelor, nu prin minte(ego) sau mentalitate(mentalitatea este forma de indoctrinare lumeasca despre....etc forme de stiinta si cunoastere a lumii materiale), Ori Sufletele o data ce s-au acceptat in acceptiunea lor tinereasca(curata)este LEGAT PE VECI, CACI INCA DIN VECII DE UNDE AU VENIT SPRE INTRUPARE, IUBIRE ACEEA ERA LEGATA UNA DE ALTA, aici in aceasta lume ele(Sufletele) doar s-au regasit si acceptat si spre implinarea planului de existenta material.
Indiferent de forma de Iubire mai dura sau mai blanda dintre cupluri, acele Suflete ce o data s-au acceptat, nu trebuiesc despartite de nimeni,si nici ei nu trebuie sa se desparta indiferemt de inconvenientele aparute pe parcurs, ei trebuie sa inteleaga ca viata aceasta nu este roza, nu pt ca nu isi doresc ei sa fie roza, ci pentru ca demonii lucreaza prin sistemul de care toti depind, iar acest sistem fiind infect, atunci sigur ca si oamenii in neintelegerile lor ajung sa se certe din te miri ce astfel ajungand la despartiri.

Nu uitati ca Viata aceasta este Unica pt Suflete,asa cum este si Iubirea Adevarata fata de Dumnezeu Unica, asa si fata de parintii,fata de copii si cum ar trebui sa fie si fata de cel / cea pe care il Iubiti / o Iubiti de prima data cand v-a aparut sau va apare in calea vietii.

"Nimic nu este intamplator",meditati cu atentie la aceasta zicala :), caci va poate pacali.

DA NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR, DAR ATATA TIMP CAT DUMNEZEU A LEGAT CEVA O DATA,NIMIC NU AR TREBUI SA DEZLEGE,sau sa STRICE,caci cei ce cauta sa strice nu sunt curati nici sufleteste nici trupeste.
Cuplurile au ajuns sa se desparta nu din cauza lor, ci din cauza, ispititorilor si ispitelor din viata lor ce chipurile le dau lor "sfaturi utile", asa ajung sa se desparta, nu pt ca nu se mai inteleg ei.

De ce ajung dupa un timp de.....  ,doua persoane (cupluri) sa se desparta ? si-a pus careva intrebarea aceasta?
Pai va raspund eu -- pt ca unul dintre parteneri este slab si pleaca urechea la ce spun altii(gura lumii)(invidia lumii)la ce vad la altii, si incet, incet, "prinde ideea de mai bine,asa cum a vazut la altii,sau asa cum i s-a spus ca va fi", GRESIT.

Multumeste-te cu ceea ce ai,CA AL TAU ESTE SI PE VECI VA FI,CACI DIN VECI DE UNDE AI VENIT A FOST LEGAT si nu de oricine,ci de catre DUMNEZEU, nu ravni la mai mult, nu te lasa pacalit, nu te lasa ispitit de ceea ce au altii si cum sunt altii, TU AI CE TREBUIE SA AI SI ATAT CAT TREBUIE SA AI, FI MULTUMIT CU CE AI, CA AL TAU ESTE.
Fiecare isi are ceea ce este al lui si cum trebuie sa fie pt EL / EA sau Ei daca sunt deja cuplu,Iubiti.

Nu desfaceti ce Sfant a fost Legat prin Iubire Lui Dumnezeu pt alte ispite,caci bine nu va fi decat pt minte(ego) atat, si asta pt un timp,apoi va fi prea tarziu pt a mai repara ceva sau indrepta.

Intinarea trupului si a Sufletului;
Intinarea este doar a IUBIRII SFINTE ce Dumnezeu ne-a daruit-o inca din Imparatia Sa cand inca eram Suflete si,ne-a legat dupa placul si Iubirea noastra de-acolo de unde am venit.
Pe pamant s-a invatat si s-a indus ideea de despartire si distrugere a ceea ce Dumnezeu a legat o data, va spun , in aceasta lume noi doar ne REGASIM,dar "cel cazut" cauta mereu sa distruga ce Dumnezeu a Daruit inca de la inceput si anume Iubirea Cea Sfanta si Unica, ca oamenii sa intre in totala confuzie sa nu mai inteleaga nimic,totul sa fie o confuzie generala.
De aceea am spus si spun mereu sa fiti precum o "balanta in echilibru perfect" adica nici mintea sa nu gandeasca mai presus de Suflet si nici invers,cautati sa fiti mereu intr-un echilibrui perfect intre ele si atunci nimeni nu va reusi sa va pacaleasca, nici chiar cei mai vicleni.caci atunci cand esti in echilibru perfect vezi CLAR TOTUL, tot ce se intampla in spatele"cortinei".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.