marți, 12 iulie 2016

Rafael si Metatron



ARHANGHELUL RAFAEL

Schematic, se pot asocia Arhanghelului Rafael urmatoarele: ajuta la vindecarea fizica si spirituala; ne ghideaza catre terapeutii potriviti atunci cand avem o problema de sanatate; ajuta vindecatorii, indiferent ca este vorba de medicina alopata,energetica sau homeopata; descopera multe secrete vindecatorilor aflati la inceput de drum, la nivel de intuitie si idei de actiune; ajuta impreuna cu Arhanghelul Ariel la vindecarea animalelor si plantelor; este un protector deosebit in timpul calatoriilor. Rugati-l sa va pazeasca pe voi sau pe cei dragi voua atunci cand se porneste la un drum. Vi se daruieste un scut de nepatruns; 

Numele lui Rafael inseamna "Dumnezeu vindeca", iar culoarea care il reprezinta este verde smarald. Este un arhanghel cu o energie masculina puternica. Rafael este prezent si in Arborele Sefirotic, fiind a opta sefira, manifestand pe Hod, Gloria lui Dumnezeu si reprezentand ordinul Arhanghelilor.Cand lucrezi pe vindecari, Rafael este un prieten de nadejde. De fiecare data cand il chemi si vizualizezi lumina sa sfanta vindecatoare, simti la nivel fizic ajutorullui, poti simti cum isi plimba mainile deasupra corpului tau. 

Intotdeauna vine cand este chemat. Daca esti atras de culoarea verde, gandeste-te la Rafael. Cand nu te simti bine,gandeste-te la lumina verde smarald a lui Rafael inconjurandu-ti corpul, inspir-o,imagineaza-ti cum patrunde in fiecare celula a corpului tau si vei simti o ameliorare. Forta gandului si a imaginatiei declanseaza fortele atractiei si are un impact enorm asupra ta si acelor din jur.

Rafael te ajuta sa rezolvi multe dezechilibre pe care le poti avea la nivel fizic, dar si comportamental si aici ma refer la dependente comportamentale sau legate de alimentatie. Rafael poate lucra pe corpul tau energetic, pe aura ta, ajustand frecventele si curatand campul tau energetic de orice blocaje, entitati, toxine, atacuri mediumnice.Trebuie doar sa ii ceri ajutorul si sa confirmi ca accepti sa si primesti ajutorul lui. De restulse va ocupa Rafael.Cand simti ca ai energie puternica in maini, cheama-l pe Rafael sa te calauzeasca, sa te ajute sa intelegi aceasta energie, sa o controlezi, sa o faci sa fie parte din tine;Rafael poate sa te indrume spre anumite cursuri pe care sa le urmezi, sa iti aduca la indemana carti pe care sa le citesti, sa te ajute financiar pentru a te putea dezvolta pe aceasta parte. De altfel, Rafael se implica in orice fel de vindecare: sufleteasca, mentala,fizica. El te ajuta sa intelegi daca scopul vietii tale are legatura cu vindecarea si mai precis cu ce fel de vindecare, prin ce modalitate.



Metatron este singurul înger al sferelor celeste care a cunoscut conditia umana. Sub numele de Enoh, a fost al saptelea patriarh dupa Adam. Sufletul sau a fost toata viata plin de credinta, de iubire pentru oameni si foarte atent la întelesurile faptelor, nutrind convingerea ca numai acela care învata permanent din ceea ce se petrece în el si în afara lui este capabil sa-si ajute cu adevarat semenii. Astfel, el a urmat de la sine calea întelepciunii si a bunatatii inimii. Dupa moartea sa, afost ridicat la Cer, unde Dumnezeu l-a investit ca arhanghel.Arhanghelul Metatron ne ajuta sa descoperim valoarea faptelor noastre; este martorul binelui pe care îl facem si al iubirii pecare o daruim; ne permite sa ne concretizam capacitatea de a iubi si de a fi iubiti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.