vineri, 15 iulie 2016

Iubire in culori si arome


Ca lucrurile sa se intample, fie ca este vorba despre dragoste, bani, o noua cariera sau uneori ceva simplu ca a gasi un loc de parcare – ai nevoie de un anume fel de a te raporta la viata, o anume maturitate. Exista oameni care au invatat acest secret, au folosit gandurile si emotiile, asa incat chiar si atunci cand au indoieli, teama sau sentimente limitative, ei nu se las trasi intr-o spirala a negativitatii.

Dezvoltand acest tip de disciplina mentala, ai nevoie de alegeri deliberate si concentrare pentru a-ti mentine atentia asupra a ceea ce iti doresti, mai degraba decat pe ceea ce nu iti doresti.





Chiar si cei mai avansati spiritual au momente de indoiala, dar ei au invatat sa se reechilibreze cu repeziciune si sa proiecteze o noua viziune asupra celor ce se intampla. Este o schimbare de perspectiva care ajuta, care face ca energia din jur sa circule in favoarea noastra.

Daca esti o persoana care se concentreaza pe acest important aspect al vietii, gasirea sufletului pereche, atunci trebuie sa recunosti puterea de infuenta pe care o au gandurile si sentimentele asupra punctului tau de atractie si ar trebui sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a le tine pozitive. Stim ca acest proces al atractiei persoanei potrivite poate sa fie descurajant uneori, dar daca te gandesti „oh, a trecut un an si inca nu a aparut” tu de fapt traiesti realitatea a ceea ce lipseste.

Legea atractiei este de fapt legea oglindirii – universul oglindeste ceea ce suntem, ceea ce simtim. Simplul act al cautarii si disperarea blocheaza curgerea naturala a iubirii.

Dar daca reusesti sa iti muti atentia, magnetizand sufletul pereche, mai degraba decat cautandu-l si daca reusesti sa iti schimbi starea emotionala din nerabdare in a savura timpul asteptarii, dragostea va inflori in ritmul sau si in culori si arome care te vor surprinde si incanta.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.