duminică, 17 iulie 2016

Zece lucruri stupide, care otrăvesc viața femeilor




In cartea sa "Zece lucruri stupide, care otrăvesc viața femeilor", psihologul american Laura Schlesinger susține că o femeie ar trebui să aibă multe de învățat.





* Femeile iau în serios fiecare flirt.Și, cu toate că oamenii după prima intalnire, întreaba numărul de telefon, cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, ei nu suna.Prin urmare, se recomandă să se familiarizeze cu obiectul pasiunii.

* Femeile percep foarte serios un partener.Barbatii sunt, de obicei, în primul rând sunt pentru muncă și cariere, în timp ce femeile sunt pentru sentimente.Noi trebuie să învățăm de la oameni!

* Cu toate că,timpul nostru de conviețuire în afara căsătoriei a devenit un lucru firesc,atunci diferența poate fi foarte dureroasa.

* A nu se confunda dragostea cu pasiunea.Uneori armonia sexuală nu este suficienta pentru căsătorie.Relatia promitatoare este importanta ca înrudire spirituală și emoțională - atunci, nu vor exista probleme în pat.

* De multe ori, din cauza fricii de singurătate o femeie nu îndrăzneste să o rupă cu partenerul tau.Cu toate acestea, 

auto-înșelăciunea și relațiile proaste sunt mai rele  decât singurătatea.

* Ai părea să crezi ca oficial o căsătorie este cheia fericirii eterne.Cu toate acestea, în curând dragostea și pasiunea s-a dus.Vorbiți unul cu altul și in loc de incriminare să încercati să ajungeti la un compromis.

* Uneori o sarcina, viitorul copil, poate sa va ajute sa obtineti în cele din urmă o decizie cu privire la căsătorie.Dar chiar dacă acest truc reuseste, de cele mai multe ori unele dintre aceste căsătorii se încheie cu divorț, deoarece fundamentul unor relații puternice este încrederea.

* Femeile se tem de multe ori de schimbare, cred că un tată rău pentru copil este mai bine decât nici unul.Aceasta este cea mai mare amăgire.O atmosferă nesănătoasă în casă este mult mai dăunătoare pentru copil decât în ​​cazul în care el a ramas singur cu mama sa.

* Daca exista deficiențe ale partenerului, el bea sau manipulare dura?Nu sta cu el din milă, pentru că prin acest lucru vă va face rău, nu numai lui, dar si omului care sunteti.

* Daca ierti pe toata lumea, pe termen lung in tensiune constantă vă poate duce la depresie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.