vineri, 8 iulie 2016

Remedii pentru magia pe suflet



ESTE O ENERGIE de tip divin, de culoare roz-portocaliu pur, curat. Fiecare om are suta lui personală, nu există că suta mea e egală cu a ta. Este dată de Dumnezeu în funcţie de vârsta astrală, de obicei vârsta astrală este în concordanţă cu dimensiunea sufletului şi invers. Poate fi crescut în funcţie de numărul de îngeri pe care îi aveţi. SN-ul se poate câştiga prin luptă, se poate pierde, se poate vinde, se poate rupe, tăia, fura. 30% din suta pe care o ai, reprezintă inimioara aia care se află în centru inimii. În rest, SN se află în toate organele şi câmpurile. În locul în care un organ este bolnav, nu există SN. Duce - cred - la realizarea matricei originale a unui organism. Aici intervine un lucru interesant: posibilitatea de a modifica matricea originală a unui organism. Orice program implementat în SN, la un moment dat, transpare în plan fizic. Pe asta se bazează neuroprogramarea lingvistică de care vă spuneam. Sau tehnicile de autosugestie, de hipnoză. Sau chiar exerciţii de terapie din Qi Gong. Magia este doar o proiecţie controlată voinţei celui care transmite energia. Vindecările de la distanţă şi minunile lui Iisus Hristos, dar şi atacul psihic gen voodoo, au la bază tot o proiecţie controlată de energie. Orice program implementat la nivel de SN, apare la nivel fizic şi morfologic. Dacă eu curăţ SN-ul în zona unui organ şi spun „eşti sănătos, funcţionezi normal”, în timp, organul respectiv îşi va reveni la funcţiunile normale. Pentru că el nu funcţionează normal din pricina faptului că SN-ul este murdărit în zona respectivă sau nu funcţionează deloc.

SN-ul se poate măsura: are gramaj, dimensiune, diametru. În funcţie de diametru, îţi dai seama de puterea unui om, de vârsta lui, de cât a evoluat pentru că se suplimentează prin voinţa divină. SN din punct de vedere divin, nu adăugat malefic. Evreii fac rost de SN. Cum? De la animale, preiau SN-ul, îl informează. Informarea SN-ului de animale şi proiectarea lui pe om are puterea respectivă pentru că nu există SN bun sau prost. SN-ul vine din aceeaşi sursă, este suflet, indiferent de animale sau om. Tocmai informarea lui face diferenţa. Cel care are SN-ul mai mare, are voinţa mai mare. Puterea interioară vine din vârsta astrală, din SK şi din SN. În dogme există aşa: îngerul, spiritul, şarpele kundalini şi SN-ul. Noi, când ne naştem avem şarpele kundalini la baza coloanei care este sinele nostru, dar aici avem altceva care este de la Dumnezeu - ăsta este spiritul, îngerul păzitor, apoi e sufletul. Eu-l nostru cel mai profund este de la centură în jos. SN-ul se murdăreşte prin păcate cu liberul arbitru, prin informare, magie, cu SN adăugat malefic. Se poate rupe, de aceea se măsoară cel original - cât SN ai avut tu la momentul naşterii. Se pierde prin suferinţe, prin certuri (când începi să ţipi din suflet) - în momentul certurilor există nişte entităţi care se agaţă de SN şi îl sfâşie. Dar dacă tu te-ai ruga în loc să ţipi şi să întreţii cearta şi scandalul, n-ai mai pierde, dimpotrivă. De asta propovăduiesc păstrarea echilibrului indiferent de situaţie!!! În SN este implementat tot programul vostru referitor la tot, inclusiv la misiunea personală. Este programul dat de Doamne-Doamne şi pierzându-l, pierzi din puterea personală şi nu mai ştii să îţi îndeplineşti misiunea dată.

Furtul de SN: el se duce în cele trei lumi - ori sus, ori aici, ori inferior. Şi îl căutaţi cu pendulul, cu ansa, vă întrebaţi îngerii. Cu pendulul: spre stânga, da, dacă e în astral, dacă este în cer sau sub, sau pe pământ; spre dreapta, nu. Şi vă duceţi după el.Vă puteţi implementa să vă purtaţi într-un anume fel anume când vi se fură SN-ul. Să aveţi nelinişte, palpitaţii şi să ştii când ţi l-a luat. 

Cum se reface SN-ul? Sei He Ki, Shika Sei Ki şi Hart. Sau energia MAHATMA sau algoritmul de refacere a SN din radiestezie sau Sfânta împărtăşanie.E foarte important să ştiţi să refaceţi SN-ul; este primul pas în actul terapeutic. Refacerea SN-ului, 50% din terapie este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.