vineri, 15 iulie 2016

Cum poti sa te ajuti in iubire ?


1. Creeaza o lista cu ceea ce-ti doreste inima de la sufletul pereche: Cel mai bun om din lume, cel mai frumos barbat (cea mai frumoasa femeie), iubitor, tandru, un suflet nobil, barbat (femeie) de casa, radem mult impreuna si alte lucruri pe care ti le doresti. Nu te sfii. Evita insa sa-i dai o anumita infatisare sau profesie. Nici nu te gandi la un loc anume unde ai vrea sau ai putea sa-l intalnesti.

2. Poti face un colaj cu poze si cuvinte taiate din revistele tale preferate care reflecta prin imagini si cuvinte viata pe care-o vei duce cu sufletul pereche (la fel ca si gusturile pe care le ai si stilul de viata pe care-l doresti): poze romantice, casa placuta (mare, mica, la tara, in oras, vedere la mare, etc), copii fericiti, cupluri care se iubesc, inimi, flori, nunta, copii fericiti, etc.Colajul trebuie sa fie facut de tine si sa simti ca te reprezinta.


3. Tine lucrurile astea secrete, nu lasa intentiile altora sau dorintele altora sa intervina. Alti oameni pot sa-ti doreasca raul sau sa vina cu comentarii gen: "Tu chiar crezi in asta?" sau pur si simplu sa gandeasca: "Cine te crezi tu de fapt?". Lucrurile astea negative trebuie evitate, asa ca trebuie sa fie totul numai pentru ochii tai.

4. Traieste ca si cum iubitul deja ar fi in viata ta. Punet-ti imaginatia la contributie. Ideea este ca daca te gandesti ca esti singur/a, atunci singur/a vei ramane. Cand ai timp si poti, imagineaza-ti ca esti cu el sau cu ea, traieste ca si cum este deja cu tine, si esti fericit/a.


5. Aplica Feng Shui. Scriitoarea spune ca Feng Shui este o metoda perfecta pentru a-ti atrage sufletul pereche. In primul rand iti cureti casa de poze si amintiri vechi si poate dezamagitoare, si in acelasi timp ai sansa sa-ti cureti mintea si sufletul. In al doilea rand ai grija de dormitorul tau, unde trebuie sa fie spatiu de inca o persoana, si unde culorile trebuie sa fie roz sau lila. In sifonier trebuie conform Feng Shui-ului pentru dragoste sa fie loc pentru hainele partenerului sau a partenerei. In acest mod arati universului ca esti pregatita pentru o relatie sincera cu el sau cu ea si ca inima si casa iti este deschisa. In dormitor si in casa in general ai ales in coltul de dreapta sus, pune plante si flori naturale si decoreaza-ti peretii cu tablouri frumoase, romantice, cum ar fi perechi care se saruta, apusuri de soare, 2 inimioare, lumanari aromatice (de preferinta lila sau roz) si tot ce te face sa simti armonie. Aeriseste in fiecare dimineata si nu lasa casa in intuneric total. Lampi mici care lumineaza putin locurile insemnate cu lucruri care atrag dragostea in viata ta sunt perfecte. Nu uita sa te ingrijesti bine inteles si pe tine insuti, asculta muzica relaxanta, mananca ce-ti place, cauta comoditate, stai in locurile unde te simti cel mai bine, fa exercitii sau sport, plimba-te, cumpara-ti din cand in cand bautura preferata etc.


Un exemplu: In filmul The Secret, se povesteste de un barbat care avea tot: arata bine, avea succes in cariera, era creativ, pictor, dar nu isi gasea persoana potrivita. Pana la urma, acest tanar frumos cu o cariera stralucitoare, a cautat recomandarile unei experte in Feng Shui. Tanarul s-a plans ca intalneste multe femei mereu, dar mereu ramane singur. Aceasta s-a uitat prin casa lui si a observat ca avea tablouri cu femei pictate, insa toate intorceau capul. I-a propus sa inceapa sa picteze perechi, femei zambarete care se uita in ochiii lui mereu, pentru ca el zilnic, era aftectat de ceea ce vedea in jurul sau: femei care erau distante si care intorceau privirea. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.