marți, 12 iulie 2016

Lumina informata si samanii



LA ORA ACTUALĂ ruşii ştiu că boala este de fapt informaţie. Au reuşit să decripteze informaţiile de la icoanele făcătoare de minuni până la cele emise de boli. Simpla transmitere
prin sateliţi asupra unui spaţiu unde sunt oameni permite apariţia unei boli, a ploii deci a inundaţiilor, a cutremurelor etc. Soluţia este distrugerea satelitului şi a celor care îl folosesc.
Fără milă. Pe ei şi familiile lor. Sună crud. Dar vi se pare corect ca un satelit să aducă ploaia şi să producă inundaţii care să omoare oameni şi animale sau cutremure? Sau ceaţă pe autostradă şi să se producă tamponări în lanţ? Sau să se transmită pe vibraţii care atrag boli virale ca să îşi vândă medicamentele? Şi dacă lor nu le e milă de poporul meu mie de ce să îmi fie milă de ei? IO vreau pace. 
Mai au şi francezii aşa ceva. Aşa că sunt mai mulţi.

ŞAMANII 

SUNT MULTE METODE pe care le folosesc şamanii în luptă. De bază însă sunt: folosirea demonilor şi elementalilor, furatul sufletului, furtul de organe energetice şi trimiterea animalelor de putere. Am vorbit despre toate mai puţin despre ultimul punct. Animalele pe care le trimit şamanii produc boli. Tu crezi că este o gripă dar în realitate la nivel astral eşti muşcat de o vulpe care ţi-a muşcat beregata. Lupta la nivel astral se dă ca şi cu un animal adevărat. Sunt de fapt SK-uri care s-au încarnat în animale şi şamanii îi iau din dimensiunea lor şi îi folosesc ca arme. Evident că sunt lei, urşi, şerpi. Fiecare dând o boală. Cu lumină pot fi învinse şi trimise la locul lor rânduit de Dumnezeu. Vindecarea la ei se face trimiţând împotriva unui animal care produce boala duşmanului său natural!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.