vineri, 8 iulie 2016

Spatiile energetice



Spatiile sunt forme de energie şi informaţie care au diverse forme, diferite culori şi conţin multiple programe. Există mai multe tipuri de spaţii: benefice, malefice, cu beneficitate variabilă. Anihilarea spaţiilor se face cu ajutorul algoritmilor de anihilare, a entităţilor de lumină sau a simbolurilor. Dacă cineva face un spaţiu cu EBF de 200, să zicem, el poate fi anihilat doar de cei care ştiu. Aici se folosesc entităţile de lumină sau Cho Ku Rei invers, ca să scoţi lumina din spaţiu. Apoi foloseşti Zonar, Halu - chemi pe Rafael, nu toţi arhanghelii, există doar unul care face treaba asta. Gabriel nu face asta că nu e misiunea lui să se ocupe de anihilat spaţii. Mihail nu are vibraţia necesară să anihileze spaţii. 

Măsurarea unui spaţiu. 

- DH - lumina interioară, raportată la Iisus întrupat în om. 
- EBF - energia benefică fundamentală; poate fi pozitivă sau negativă. 


Blestemele sunt negative, indiferent de motivul pentru care este făcut un lucru. Blestemul lui Iisus usucă smochinul. Blestemul nu este compatibil cu viaţa - energizare, algoritmii, complexitatea algoritmilor. Complexitatea algoritmului ne foloseşte să ştim ce fel şi câte programe avem de anihilat, dacă sunt şi de revenire şi poate că nu le anihilăm pe toate şi ele mai rămân. Ce puteţi afla printr-un spaţiu? Mai multe informaţii despre persoana care l-a făcut. Un spaţiu este cartea de vizită a persoanei. Şi ce poţi afla despre persoana care l-a trimis? Putere, DH... Orice! Ăsta e răspunsul. 


Pentru că, oricât ai încerca să ascunzi, în acel spaţiu rămân informaţiile despre persoana care l-a conceput. Codul personal. Cam asta este. Cât credeţi că ştiţi să faceţi spaţii, dar sincer? Aţi învăţat să faceţi mai multe spaţii deodată? Păi, dacă eu sunt atacat de şapte inşi deodată şi stau să fac câte un spaţiu, să îl anihilez etc, mor până ajung să le termin. Trebuie să am capacitatea să fac spaţiile rapid. Erau pepinierele alea de ouă, sau imaginaţi-vă cum sunt icrele. Îmi imaginez tavanul plin de sfere, le dau copy şi fac cea mai bună sferă pe care am făcut-o vreodată, după care se înmulţesc, le creşte DH-ul, le pot implementa şi programul pe care îl vreau. Spaţiile sunt un sistem de protecţie foarte bun. Spaţiile de protecţie psi. Poţi face asta în jurul unui om şi poţi programa spaţiul să meargă acolo unde este atacat un om. Sau pot pune şapte spaţii, iar în momentul în care cineva atacă psi individul, spaţiile merg automat şi îl atacă pe cel care atacă la rândul lui. Se mai pot face spaţii de curăţare, de energizare. Cel de energizare: bag un om într-un spaţiu, îi fac şapte chakre cum sunt ale lui şi îl conectez la oceanul de lumină - la Duhul Sfânt - şi îl bag pe om în sfera aia. Şi atunci, de el nu se poate apropia nimeni - demonii nu se pot apropia. Sunt rari cei care pot trece peste spaţii de genul ăsta. De aici pot face câte scheme doresc: cilindri de lumină - care sunt tot spaţii. Dacă fac un cilindru de lumină şi intru în el, se cheamă spaţiu. Dacă fac o piramidă în care stau, tot spaţiu este. Dacă fac o piramidă dublă, o Merkaba, tot aşa. Şi fiecare înseamnă ceva. Sunt sisteme. Arta este să le rotiţi. În lumea spirituală, cel mai bun este cel care ştie să folosească cel mai bine uneltele. E bine să delimitaţi spaţiul, chiar şi când vă duceţi la restaurant. În spaţii pot fi induse gânduri, sentimente, instincte. Cum mai putem să anihilăm spaţiile? 


În afară de Zonar, mai există algoritmul de anihilare cu lumina: „În numele Tatălui şi al Sfântului Duh, să se anihileze orice spaţiu cu EBF variabil, sau orice spaţiu care are RVD sub 100, EBF sub 100, sau care îmi încalcă liberul arbitru”. Nu e obligatoriu ca un spaţiu malefic să îţi încalce liberul arbitru. Sau, mai corect, nu orice spaţiu cu EBF negativ este şi malefic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.