miercuri, 6 iulie 2016

Spiritele focului



În ce scopuri se pot folosi spiritele focului. Ele curăţă focul, de asta demonii nu le suportă. Pot fi folosite şi în legarea de demoni. Există o diferenţă între spiritele focului şi demoni, în sensul că aceste spirite sunt ale naturii, iar demonii sunt îngeri căzuţi; există diferenţă de vibraţie. Spiritele focului nu au noţiune de bine şi rău, însă pot fi implementate cu orice tip de program. Pot fi folosite ca să cureţi un cancer; pot fi informate ca să facă un anumit program. Dacă vin la mine, există o soluţie: le deprogramez, le transform în flacără şi pot curăţa o tumoră. Pe undeva, face bine intrarea în legătură cu ele pentru că au vibraţie mare şi obligă să treceţi de o vibraţie care nu afectează.

Şi atunci, algoritmul este „Se anihilează programul malefic al spiritelor focului prin iubirea Sfintei Treimi care curge prin palmele mele şi le trimit acolo unde vrea Dumnezeu”. Problema ştiţi care e? Că spiritele focului au nevoie de foarte multă energie, de lumină ca să plece, ca să implementezi programul de anihilare. Cea mai bună soluţie este să le laşi să treacă; să afli ce program au. 

O altă soluţie mai este să deschideţi Sursa de Lumină pe voi sau pe persoana de lângă voi: să zic că vreau să vă curăţ - n-am eu timp să vă curăţ pe fiecare în parte - şi spun „În numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh se anihilează orice program adus de spiritele focului”. Când plecaţi de aici, ca să vă curăţ trimit Sursa de Lumină pe toţi cei care au fost aici ca şi număr de persoane, anihilez orice program de pe salamandre, iar astea să se ducă acolo unde este voia Domnului. Şi gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.