marți, 5 septembrie 2017

Cand esti magnet pentru Univers!


Considera ca esti un magnet,atragand inspre tine toate lucrurile, in conformitate cu vibratiile subtile pe care le emiti prin gandurile si emotiile tale. Intamplarile si experientele pe care le traiesti sunt rezultatul gandurilor tale. Daca nu ai incredere in tine insati si in capacitatea ta de a atrage prin tine insati bogatia, iubirea si sanatatea, blochezi energiile pozitive din viata ta, pentru ca te simti tensionata si nerabdarea ta actioneaza ca o bariera. 


Se spune ca oamenii norocosi sunt mai detasati de scopul lor final, lasand legile universului sa ii ajute. Oamenii norocosi se simt norocosi si au incredere in ei insisi, fara sa se lase coplesiti de problemele pe care orice fiinta umana le are in fiecare moment al vietii sale.


Vizualizeaza ceea ce iti doresti,
astfel incat sa ai foarte clar in minte dorinta ta. Daca ai nevoie de mai multi bani, nute gandi mereu la faptul ca nu ai bani in acest moment, ci, din contra, imagineaza-ti cum cheltuiesti bani pentru a-ticumpara toate lucrurile la care visezi. Evita sa te plangi sau sa spui ca esti saraca si ca nu-ti poti permite foarte multelucruri.

Iubeste-te pe tine insati

si abia dupa ce incepi sa te iubesti pe tine insati vei putea da tot ce este mai bun din tineintr-o relatie de dragoste sau in orice actiune vei intreprinde. Inceteaza sa te mai invinovatesti pentru o multime delucruri marunte sau sa ai o imagine negativa despre tine. Priveste-te cu iubire, accepta-ti corpul si personalitatea,pentru a te deschide complet in fata surprizelor minunate pe care ti le va aduce viitorul.

Tot ceea ce te inconjoara are efect asupra vietii tale: cartile, revistele, muzica pe care o asculti, oamenii cu care itipetreci timpul, informatiile cu care iti hranesti mintea si spiritul. Cauta sa citesti lucruri relaxante, amuzante, care sa tefaca sa te deconectezi un pic, intrucat toate aceste lucruri iti influenteaza modul de a gandi, precum si sentimentele sistarile de spirit, iar, dupa cum am mentionat mai sus, gandurile si sentimentele tale sunt, de fapt, mesajele tale catreunivers. Atragi exact lucrurile la care te gandesti si care iti stimuleaza emotiile. Atragi oamenii care gandesc si simt catine. Pana la urma, intreaga ta existenta este determinata de gandurile si sentimentele tale.

Treci la actiune!

Vizualizarea, gandirea si emotiile sunt extrem de importante, dar daca iti imaginezi ca doar dacastai in pat si visezi la lucruri frumoase acestea se vor si intampla, te inseli. Ideea vizualizarii este ca tu sa iei deciziiluand in considerare ceea ce ai avut pana acum si ceea ce vei avea de acum inainte, actionand in consecinta,mobilizandu-te sa devii asa cum iti doresti: bogata, iubita, sanatoasa si asa mai departe. Tot ceea ce ne inconjoaraeste format din energie si vibratii energetice, asa ca invata sa iti canalizezi gandurile catre indeplinirea dorintelor tale,profitand din plin de aceste energii din jurul tau pentru a avea success in toate actiunile pe care le incepi.




Fii recunoscatoare si bucura-te de ceea ce ai, chiar daca poti avea momente in care ai senzatia ca nu iti mergenimic si ca nu ai efectiv de ce sa te simti fericita sau recunoscatoare. Gandeste-te mai bine! Chiar daca te simti plinuta, iubitul te-a parasit si nu ai job, fii fericita ca esti sanatoasa, ca nu suferi de o boala incurabila, ca ai unacoperis deasupra capului. Cei mai multi dintre noi luam aceste lucruri ca fiind garantate, de baza, dar gandeste-te doar cati oameni si-au pierdut casele din cauza inundatiilor sau uraganelor, oameni ce gandeau, ca si noi, ca toate aceste lucruri sunt esentiale si ca nu pot disparea din senin. Bucura-te de ceea ce ai si lupta ca sa ai ceea ce iti doresti, avand mereu in vedere lucrurile pentru care esti recunoscatoare. 

Se pare ca aceste principii functioneaza de minune pentru milioane de oameni din lumea intreaga, care iti pot vorbi ore intregi despre schimbarile miraculoase pecare legea atractiei universale le-a adus in vietile lor. Cei mai multi dintre ei au reusit sa-si rezolve problemele, sa-si gaseasca iubirea, chiar sa se vindece, iar secretul real ce rezida in aceste invataturi consta cel mai probabil inputerea de autosugestie a subconstientului nostru si in deschiderea catre lume si nou a celor care cred in legeaatractiei. In tot acest timp, Universul ramane inca un spatiu in mare neexplorat, iar modul in care energiile lui neinfluenteaza este inca un secret, dar totusi nimeni nu poate contesta faptul ca misterioasa lege a atractiei universale functioneaza cu adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.