luni, 4 septembrie 2017

Rugaciunea ingerilor Doreen Virtue


Dragă Doamne și preaiubiții mei îngeri, am nevoie de ajutor pentru [explică situația în care te afli]. Mă simt [explică ce simți] și vă rog să mă ajutați pe mine și pe toți cei implicați în această situație. Vă mulțumesc. Amin.”

Dumnezeu știe deja de ce ai nevoie, cum te simți și pentru ce ceri ajutor. Scopul rugăciunii este să te puri­fici și să te eliberezi. Atunci când îți exprimi sentimen­tele, tu reduci automat energia stresului, eliberând o parte din ea. Este ca și cum ai elibera o parte din aer dintr-un balon pe punctul de a plesni. Discuția despre ceea ce simți te ajută să înțelegi mai bine motivele supărării tale și te poate ajuta să găsești soluții.

Un alt motiv pentru care trebuie să te rogi este Legea Liberului Arbitru, care face să nu poți primi ajutor, dacă nu îl ceri. Aceasta este una din legile universale, pe care nimeni nu o poate evita. Nouă ni s-a dat un liber arbi­tru pentru a putea lua decizii, învățând și continuându-ne astfel creșterea personală.

Rugăciunea poate fi formală și tradițională, sau liberă, așa cum curge ea din sufletul tău. O poți rosti cu voce tare sau în sinea ta (căci puterile celeste îți pot auzi gândurile). Dacă preferi, o poți redacta în scris, ca pe o scrisoare adre­sată lui Dumnezeu și îngerilor Lui. O poți cânta, iar dacă te simți frustrat la maxim, poți chiar țipa, cerând ajutor.   Doreen Virtue

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.