miercuri, 6 septembrie 2017

Cred tot mai tare in puterea gandului


Cred tot mai tare in puterea gandului. Cred ca poti sa-ti atragi binele dar si raul. Cred ca poti controla lucruri ce urmeaza sa ti se intample. Si cred ca vreo 2-3 dintre voi ma cred deja nebun. Incercati insa-sa priviti un pic altfel lucrurile.

Nu stiu daca a fost coincidenta, dar in urma cu ceva zile am jucat o carte. Nu una, mai multe. Si ceream:“Vreau un joker.” Si venea jokerul. Apoi am cerut:’Vreau un 8″. Si a venit un 8. Cred ca de cate ori am cerut ceva, a venit. La carti ma refer. Dar pot fi coincidente. Si puterea gandului se manifesta la un alt nivel.

Cred ca-ti poti chema binele atunci cand gandesti pozitiv. Si cred ca e explicabil rational. O atitudine pozitiva, vesela ajuta o gandire coerenta. Relaxeaza minte si sufletul. Judeci totul asa cum trebuie. Ai energie, entuziasm, putere. Astea pot misca muntii. Totul este echilibrat, pana si alimentatia. Nu radeti, asa e.

Pentru ca atunci cand mintea ti-e impovarata de ganduri negre, teama, frica, depresie, totul se poate narui. Esti cu morcovu scos, nu-ti mai vine sa mananci, sa bei, sa dormi. Fizicul se naruie, mintea oboseste, nu mai vezi lucrurile asa cum ar trebui, se intra intr-un cerc vicios din care se mai iese cu greu. Si raul se petrece. Ca o confirmare a temerilor deja avute. Si de aici in jos, tot in jos.

Asa ca va sfatuiesc din toata inima sa ganditi pozitiv. Teoretic ar trebui usor. Cand nu-ti iese nimic sint mari sanse sa-ti iasa totusi ceva. Si cand iti ies toate, de ce ar trebui sa te gandesti la rele?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.