joi, 21 septembrie 2017

Mingea Chi,ingeri si ghizi


De ce avem nevoie de mingea CHI? Pentru ca ea reprezinta o forma pura de energie. La momentul cand energia este formata intr-o mingea CHI, ea este curatata si purificata si perfecta.

Energia CHI este o energie perfecta. Ea va protejeaza, de asemenea, de orice forte negative trimise sau primite de catre voi.

Pentru a face o minge CHI, mai intai trebuie sa va inconjurati voi insiva intr-o minge de culoare alb stralucitoare. Chemati-va ghizii, spirituali sau cei vindecatori, si ingerii sa fie langa voi. E
momentul acum sa va atingeti incetisor Plexul dvs Solar si sa-i dati semnalul ca va activati energia de centrare. Plasati-va apoi mainile cu palmele fata in fata si formati o sfera de energie.

Modificati sfera de energie cu mainile pana la marimea dorita. Mai intai, dati-i culoare. De exemplu. daca doriti sa aveti o sfera CHI de culoare aurie cu dungi albe pe mijloc; vorbiti cu mingea CHI si concentrati-va intentia pe minge sa fie aurie cu linii albe pe mijloc. Apoi inspirati adanc pe nas si expirati pe gura direct pe mingea formata intre mainile dvs.

Este momentul acum sa o umpleti cu energie. ‘Deschideti mingea’ cu mana dvs dominanta, si intentionati exact ceea ce doriti sa trimiteti in interiorul mingii – numele persoanei la care o trimiteti, tipul de energie, cantitatea de timp cat o sa vreti s-o folositi; si orice alta informatie de care credeti ca aveti nevoie. Inspirati adanc si expirati energie in interiorul mingii. ‘Inchideti acum mingea’ cu mana dvs dominanta, inspirati din nou puternic, si plasati intentia pe respiratia dvs sa se focalizeze catre mingea CHI. Inspirati din nou si suflati mingea CHI catre persoana la care doriti ca aceasta sa ajunga, binecuvantati-o si trimiteti-o unde este nevoie de ea.

Dupa ce ati trimis mingea CHI, curatati-va si multumiti apoi ghizilor dvs si ingerilor pentru ajutorul acordat. Acesta este cheia de vindecare: de primi si a darui energie deopotriva. Daruiti energie cu intentie.


Mingile CHI pot fi umplute si trimise altora cu energie vindecatoare inauntrul lor.

Ce ati facut pana acum a fost un procedeu in 2 pasi. Ati activat o energie de mare putere in interiorul dvs pentru a va putea mentine o stare de sanatate spirituala, pace si liniste; si v-a fost dat o unealta de mare ajutor in trimiterea energiei sau a acordajelor la distanta fara a absorbi nici un fel de energie negativa in acest proces. Singura dvs grija este de a va proteja in mod corespunzator pentru a pastra un nivel de energie egal, si a furniza altora initieri puternice sau vindecari pentru cei care va solicita ajutorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.