joi, 7 septembrie 2017

Zodiac coreean - semne animale




Zodiac coreean - semne animale

Calendarul lunar a fost baza vieții coreene în trecut și până în prezent, sărbătorile / evenimentele de sărbători se bazează pe ciclurile lunii. Anii au fost reprezentați de animale care au urmat reciproc într-o ordine stabilită repetată la fiecare 12 ani. În Coreea, atunci când cineva întreabă semnul dvs., ei nu numai că primesc un sentiment al personalității voastre, ei lucrează de asemenea la vârsta ta, de obicei, pentru a determina cine este cel mai în vârstă din grup .


Cele douăsprezece zeități de animale ale tutorelui, cunoscute în mod colectiv ca Sibijisin, înseamnă literal "Doisprezece (zei) zei ai pământului (jisin)". Ele au fost, de asemenea, utilizate pentru a măsura orele din zi, precum și pentru a reprezenta direcția. De exemplu, orele între orele 5 a.m. și 7 dimineața au fost numite "Myosi" (Ora de iepure), iar orele între orele 13:00 și 13:00. "Ora oilor". Întreaga zi a fost împărțită în douăsprezece "vremuri" diferite, fiecare reprezentând una dintre cele douăsprezece animale.

Cele douăsprezece semne de animale sunt: ​​Șobolanul (cunoscut și sub numele de Mouse), Ox (aka Vaca, Bull, Buffalo), Tiger, Rabbit, Dragon, Snake, Horse, Sheep, Pig. Fiecare animal este considerat a avea caracteristici specifice, care sunt împărtășite de oameni născuți în anul lor. Anul în sine poate fi definit de animalul său.

Ordinea animalelor se spune că este rezultatul unui concurs între animale. Când zeii au fost rugați să decidă care dintre ele ar fi prima, ei au hotărât să aibă toate animalele înota într-un râu. Fiecare loc de animal ar fi determinat de ordinea în care au ajuns pe malul opus. Potrivit unor mituri, necunoscute boul, șobolanul a sărit pe spate și a făcut o plimbare, în timp ce alții spun că boul este de acord cu generozitatea de a da șobolanului o plimbare. Pe măsură ce se apropiau de țărm, șobolanul a sărit de pe capul boul și a câștigat primul loc, cu boul urmând în al doilea.

Sobolan: Un an de șobolani este un timp de muncă, activitate și reînnoire. Acesta este un an bun pentru a începe un nou loc de muncă, pentru a vă căsători, a lansa un produs sau pentru a începe un nou început. Oamenii născuți într-un Șobolan Pământ sunt considerați a fi realiști logici, drăguți, fermecători, ambițioși și inventivi. Oamenii născuți în Anul Șobolanului sunt inteligenți, luminători, sociabili și însoțiți de familie. Ei au interese largi și abilități puternice de a se adapta mediului și sunt capabili să reacționeze în mod adecvat la orice schimbare. În Est, șobolanul este într-o lumină mai pozitivă decât în ​​Occident.

Șobolani: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008


Boul: Boul, cunoscut și sub numele de Bivol, simbolizează prosperitatea prin forță și muncă grea. Cei născuți sub influența Boului sau a Bivolul (Apelor) sunt considerați stabili și perseverenți. Boul tipic este o persoană tolerantă, cu un caracter puternic. Nu mulți oameni ar putea egala rezoluția și neînfrînarea pe care boul o prezintă atunci când decide să-și îndeplinească o sarcină. Boii muncesc din greu fara plangeri la locul de munca sau acasa. Ei știu că vor reuși prin muncă grea și eforturi susținute și nu cred în schemele de îmbogățire rapidă.

Vârstnici: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

TIGRU:

Oamenii tigri considerați sensibili, dat fiind gândirii adânci, capabili de o mare simpatie. Cu toate acestea, ele pot fi extrem de scurte. Alți oameni au un mare respect față de ei, dar, uneori, oamenii de tigru intră în conflict cu persoanele în vârstă sau cu cei aflați în autoritate. Uneori nu se pot hotărî, ceea ce poate duce la o decizie săracă, urgentă sau la o decizie sănătoasă care sosește prea târziu. Ele pot fi suspicioase față de alții, dar și curajoase și puternice. La fiecare 60 de ani vine anul Tigrului Alb - 2010 este un astfel de an. Unii consideră că anul Tigrului Alb este un an nefericit, în timp ce alții susțin contrariul, este adevărat.

Anii Tiger: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010


Iepure: Iepurașul este un semn norocos. Iepurele sunt persoane particulare și puțin introvertite. Oamenii născuți în Anul iepurelui sunt persoane relativ prietenoase care se bucură de compania unui grup de prieteni buni. Ei sunt profesori buni, consilieri și comunicatori, dar au și ei nevoie de propriul lor spațiu.

Anii de iepure: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

DRAGON: Dragonul este cel mai puternic dintre semne. Dragonii simbolizează trăsături de caracter ca dominația și ambiția. Ei preferă să trăiască după propriile reguli și, dacă sunt lăsați pe cont propriu, de obicei sunt de succes. Sunt conduși, fără teamă de provocări și dispuși să-și asume riscuri. Sunt pasionați de tot ceea ce fac și fac lucruri de mare amploare. În timp ce Dragonii ajuta adesea pe alții, ei vor cere rareori ajutor. Alții sunt atrași de Dragoni, în special de personajele lor colorate, dar adânc în jos, dragonii preferă să fie singuri.

Anii Dragonului: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012


Sarpele este cel mai enigmatic, intuitiv, introspectiv, rafinat. Oamenii născuți în Anul șarpelui sunt dornici și vicioși, destul de inteligenți și înțelepți. Ei sunt mediatori minunați și sunt buni în a face afaceri.

Anii de șarpe: 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013



Calul: Oamenii născuți în Anul Calului sunt populari. Ei sunt văzuți ca veseli, pricepuți cu bani și perceptivi, deși uneori vorbesc prea mult. Ei sunt înțelepți, talentați, buni cu mâinile lor și câteodată au o slăbiciune pentru membrii de sex opus. Ei sunt nerăbdători și cu sânge fierbinte despre tot, cu excepția muncii lor zilnice. Îi plac divertismentul și mulțimile mari. Sunt foarte independenți și rareori ascultă sfatul. Din acest motiv, în Coreea, femeile născute în anul calului nu erau niște mirese dorite - s-au spus că sunt prea independente, mai ales cele născute în anul calului alb (2002).
Cai: 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Capra: De asemenea, numit Anul Ramului sau Anul oilor. Oamenii născuți în anul Caprei sunt descriși ca indivizi eleganți, inteligenți, de încredere și calmi, care sunt artiști foarte creativi și de obicei realizați. Ei pot fi timizi, pesimiști și nedumeriti de viață și preferă să fie singuri. Cele mai disprețuite fiind centrul atenției, dar bucurați-vă de a fi parte a unui grup.
Capre ani: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Maimuta: Oamenii născuți în Anul Maimuței sunt geniile neregulate ale semnelor animalelor. Inteligent, priceput și flexibil, acestea sunt remarcabil de inventive și originale și pot rezolva cu ușurință cele mai dificile probleme. Ei sunt buni la evaluarea problemelor de risc și financiare. Ei sunt diplomații finali și intră și în dificultate cu ușurință.
Anii de maimuță: 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

Cocos: Persoanele născute într-un an de cocos (numit și an de găină / găină în Coreea) se consideră a fi deștepți, harnici, deschiși și definiți atunci când iau decizii. Mulți sunt extravaganți și un pic de visător. Într-un an de cocos, este important să luați în considerare toate pozițiile și negativele înainte de a lua decizii importante. Citește cu atenție imprimarea mică, pentru că acolo sunt surprize neplăcute. Este nevoie de o muncă grea pentru a menține parteneriatele începute într-un an de cocos.
Anii de cocos: 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

CÂINE: Oamenii născuți în Anul Câinelui posedă cele mai bune trăsături ale naturii umane. Ei au un sentiment profund de loialitate, sunt cinstiți și inspiră încrederea celorlalți, deoarece știu să păstreze secretele. Ele pot fi, de asemenea, cam egoiste, teribil de încăpățânate și excentrice. Îi pasă puțin de bogăție, dar cumva pare să aibă întotdeauna bani. Cainii fac lideri buni.
Dog years: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Porcul: Acest ultim ciclu de animale este de asemenea numit Anul mistreților. Porcul este adesea asociat cu fertilitatea și virilitatea. Oamenii născuți în Anul Porcului sunt fericiți.Ei nu fac mulți prieteni, ci îi fac să trăiască, iar cineva care are un prieten de anul unui boar este norocos că sunt extrem de loiali. Ei nu vorbesc prea mult, dar au o mare sete de cunoastere. Ei studiază foarte mult și sunt, în general, bine informați.
Anii de porc: 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.