miercuri, 6 septembrie 2017

Comunicarea cu universul



Adevar
In primul rand trebuie sa crezi in legea atractiei universale,apoi trebuie sa studiezi domeniul ca sa intelegi ce inseamna atractia universala.Dar cel mai important este sa stii si sa simti cum sa comunici cu universul.

==Atractia Universala==lectia de baza este comunicarea cu universul,poti sa ceri orice caci nu vei primi decat daca iti este necesar,trebuie sa inveti cum sa ceri.Comuniunea ta cu universul se bazeaza pe anumite simturi si incredere.Nu va bazati pe pareri, ci pe stiinta de a comunica cu universul.

Suntem magneti gigantici. Legea Atractiei spune ca suntem cu totii magneti gigantici, care atragem in vietile noastre orice lucru asupra caruia ne concentram atentia. Legea Atractiei nu tine cont de educatie, talent, statut economic sau aparenta fizica. Nu exista recompense si nici pedepse - cu toate ca poate parea astfel pentru cineva care adopta aceasta cale.

Ca si Legea Gravitatiei, Legea Atractiei lucreaza perfect si impartial, tot timpul, in toate situatiile, pentru toti oamenii. Intotdeauna este dreapta. Cand eram copii, invatam despre gravitatie aruncand jucarii si repetand acest lucru de mai multe ori. Legea Atractiei a lucrat consistent in vietile noastre, dar multi dintre noi nu am inteles-o pe deplin.

Totul este legat de Vibratii. Dupa Legea Atractiei, cand avem un gand sau o dorinta, transmitem vibratiile afara din noi in Univers, care, din punct de vedere magnetic, ne conecteaza cu oameni si circumstante cu vibratii asemanatoare. De fapt, este posibil sa ne conectam doar cu ceea este in armonie cu vibratia noastra dominanta. De exemplu, daca asteptam sa ne simtim perfect sanatosi, vom atrage vibratiile unei sanatati bune. Daca ne ingrijoram privind bolile si citim statistici care ne sperie, despre un numar vast de oameni care sunt atinsi de boli, vibram si atragem boli.

In acord cu acest lucru, daca ne vedem traind in abundenta financiara, suntem un magnet al prosperitatii. Daca suntem anxiosi ca nu avem destui bani, oferta noastra vibrationala este saracia si Universul nu are incotro decat sa ne raspunda cu ceea ce se potriveste vibrational - mai multa saracie. De fiecare data cand ne concentram pe un gand despre ceva cu emotie, fie pozitiv sau negativ, noi spunem Universului - " Mai mult din aceasta, va rog!"

Deoarece ceea ce se aseamana se aduna, se poate concluziona ca sanatatea atrage mai multa sanatate, prosperitatea atrage mai multa prosperitate, fericirea atrage mai multa fericire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.