sâmbătă, 2 septembrie 2017

Ingerii lui Valeriu Popa



,,Creatorul ne ajuta prin intermediul subalternilor sai, care sunt entitati benefice de lumina (in limbaj popular oamenii ii numesc ingeri) si au misiunea de la Sfanta Treime sa ne aiba in grija si paza si sa ne sustina in realizarea programului divin cu care am venit in aceasta viata.

Pentru ca, sublinia deseori Valeriu Popa, omul cand vine la viata este inzestrat de Dumnezeu cu un program divin care ii este dat (daca este spirit mai evoluat si-l alege singur cu acceptul Sfintei Treimi acesta fiind autoprogram) si cu liber arbitru.

Prin liberul arbitru de care dispune, incalcand legile divine omul se poate abate de la programul dat (sau autoprogramul luat) cazand in greseala.

In aceste idei, dansul a formulat rugaciunea „Tatal nostru“ astfel:

Tatal nostru, Care esti in ceruri, sfinteasca-se numele Tau, vie imparatia Ta, faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant. Painea noastra cea de toate zilele da-ne-o noua astazi, si ne iarta noua greselile noastre, cele facute fara de voie, precum si noi iertam gresitilor nostri. Si ne ajuta prin subalternii Tai, sa nu cadem in ispita prin liberul arbitru, fata de programul dat sau autoprogramul luat cand am revenit la o noua viata.

Si ne izbaveste de cel rau.

Ca numai Tu esti Unicul Creator si Unicul Salvator.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.