luni, 4 septembrie 2017

Cheama-l pe arhanghelul Mihail in visele tale

Neîncrederea

Dacă nu crezi că ți se va răspunde la rugăciune, este destul de probabil că nu te vei ruga deloc. Poate că ai simțit cândva o dezamăgire, căci nu ți s-a răspuns la o rugăciune. De aceea, anticipezi o dezamăgire viitoare și preferi să nu te rogi deloc.

Această tendință poate fi vindecată prin focalizarea asupra tuturor momentelor în care ți s-a răspuns la rugă­ciuni. Gândește-te la o situație în care ai fost plăcut sur­prins când ai primit ce ai cerut. Nu lăsa marile dezamăgiri să te facă să uiți de micile miracole care ți-au ieșit în cale de-a lungul vieții tale.

Credința este singurul lucru care ne ajută să trecem peste dezamăgirile vieții. De aceea, este foarte important să o cultivăm, chiar dacă nu pare să ne ofere garanții.

Optimismul este o energie pozitivă ce atrage abun­dență și tot ce este bun în viață. Fără credință și fără opti­mism, este posibil să ratezi răspunsul la rugăciunea ta! De aceea, amplifică-ți credința rugându-l pe arhanghelul Mihail, îngerul curajului și al tăriei de caracter, să îți apară în vise. În timpul somnului, egoul este adormit, așa că nu mai poate deturna călăuzirea divină.

Înainte de culcare, spune cu voce tare sau în sinea ta:

„Dragă Doamne și preaiubit arhanghel Mihail, vă rog să pătrundeți în visele mele în această noapte și să alungați temerile care mi-au blocat credința în trecut. Vă rog să îmi reînnoiți și să îmi regenerați credința, astfel încât să am încredere în voi și în călăuzirea mea interioară. Amin.”

Cum îți poți clarifica ceea ce îți dorești

Poate că te temi să nu ceri ceva inadecvat, sau poate că îți schimbi tot timpul părerea despre ceea ce îți dorești.

Nu uita că Dumnezeu știe deja ce îți dorești, inclu­siv ce este „cel mai bine” pentru tine. Conform Legii Liberului Arbitru, tu trebuie însă să ceri să primești ajutor înainte de a-l primi.

Solicitarea ajutorului de sus poate fi comparată cu comanda dată într-un restaurant. Dacă ceri un sendviș cu avocado, exact asta vei primi. Dacă nu ești foarte sigur ce îți dorești, îl poți întreba pe ospătar: „Ce îmi recomanzi?”

În mod similar, tu poți închide ochii, poți inspira pro­fund și poți spune cu voce tare sau în sinea ta:

„Dragă Doamne, îți mulțumesc pentru că îmi împlinești toate nevoile mele fizice. Te rog să continui să mă călăuzești către toate lucrurile de care am nevoie pentru a-mi împlini menirea și pentru a mă bucura de sănătate și de siguranță, eu și toți cei dragi. Amin.”

După ce ai rostit această rugăciune, observă ce gân­duri și imagini îți trec prin minte, respectiv ce simți… chiar dacă aceste impresii sunt foarte subtile. Ele repre­zintă răspunsurile la rugăciunea ta, care te călăuzesc către ceea ce ai nevoie. Acestea sunt sfaturile pe care ți le reco­mandă îngerii și ghizii tăi spirituali.

Dacă nu observi nicio impresie, acestea îți vor apărea cu siguranță dacă te vei relaxa, de pildă în timpul unei meditații, al unei plimbări prin natură, al unui masaj, îna­inte de a adormi sau imediat după ce te trezești. Cerul răspunde la orice solicitare, chiar dacă uneori ai nevoie de timp pentru a-i traduce mesajul.

Cât de des trebuie să ceri?

De regulă, este suficient să ceri ceva o singură dată, la fel cum într-un restaurant nu te duci după ospătar în bucătărie pentru a-i repeta la infinit că îți dorești un

sendviș cu avocado. În mod similar, o singură solicitare este suficientă pentru a activa Legea Liberului Arbitru.

Pe de altă parte, nu este nicio problemă dacă ceri ceva de mai multe ori. Poți face acest lucru ori de câte ori dorești. Ceea ce dorim noi să spunem este că nu este necesar să ceri ceva de mai multe ori.

Un lucru foarte important însă: dacă simți că aluneci într-o stare de teamă, de îndoială, de nesiguranță și de pesimism legată de împlinirea rugăciunii tale, cere neapă­rat reînnoirea credinței tale.

Cultivă-ți credința!

Credința este absolut esențială pentru a nu-ți bloca singur capacitatea de a primi ceea ce ceri. În caz contrar, este posibil să pleci din restaurant înainte de a-ți primi sendvișul cu avocado!

„Te rog, Doamne, ajută-mă să am credință, încredere, speranță și optimism.”

În acest scop, îl poți ruga pe arhanghelul Mihail să vină la tine în visele tale. Acest înger nu are nimic de-a face cu religia, ci este o ființă omniprezentă și plină de iubire necondiționată, care te poate ajuta să te eliberezi de teama ta.

Înainte de a adormi, spune cu voce tare sau în sinea ta:

 „Preaiubite arhanghel Mihail, te rog să vii în această noapte în visele mele și să elimini orice factor de rezistență care mă împiedică să mă bucur de o credință absolută.”

În timpul somnului, egoul nu mai respinge călăuzirea divină, la fel ca în timpul stării de veghe.

Dacă îl vei invita pe arhanghelul Mihail în visele tale, acesta va interveni imediat, plin de iubire, acționând la fel ca un aspirator care va extrage toate gândurile și emo­țiile nocive din conștiința ta. Este posibil chiar să te tre­zești în timpul acestui proces, devenind conștient de ceea ce se petrece.

Dimineața te vei simți altfel, poate puțin obosit în urma procesului, dar având credința și speranța reînno­ite. Iar credința poate muta munții din loc!

„Îți mulțumesc, Doamne, pentru…”

Așa cum am mai spus, nu contează cum ceri ajutor de sus, ci doar să o faci. Studiile științifice arată că rugăciu­nile din toate religiile au efecte pozitive măsurabile. Ele au exclus „efectul placebo” al gândirii pozitive, demonstrând că rugăciunea are un efect semnificativ asupra plantelor, bebelușilor și animalelor.

Studiile (și propriile noastre cercetări) au indicat însă că „rugăciunile afirmative” au un ușor avantaj asupra celor „de implorare”. Iată ce reprezintă fiecare dintre acestea:

— O rugăciune de implorare este aceea în care soli­ciți ajutor. Te rogi, implori și ceri ajutorul Cerului. Uneori, astfel de rugăciuni sunt rostite într-o stare de calm, iar alteori cu destul de multă intensitate emoțio­nală. Această formă de rugăciune este cu deosebire efi­cientă atunci când te simți la capătul puterilor și îți este foarte clar ce anume îți dorești. În astfel de cazuri, chiar și simpla rostire a cuvântului „Ajutor!” este suficientă pentru a genera rezultate.

— O rugăciune afirmativă este aceea în care îi mul­țumești lui Dumnezeu pentru că te-a ajutat sau ți-a oferit ce i-ai cerut. Ea confirmă credința deplină pe care o ai că rugăciunea ta va primi un răspuns, ba chiar l-a primit deja. Într-o astfel de rugăciune trebuie să spui: „Îți mulțu­mesc, Doamne, pentru [completează spațiul gol cu ceea ce îți dorești să se împlinească].

Puterea rugăciunii

Toate tipurile de rugăciune le produc bucurie înge­rilor. Fiind mesagerii devotați și plini de iubire ai lui Dumnezeu, ei se bucură de orice încercare din partea noastră de a ne apropia de Creator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.