marți, 10 noiembrie 2015

”Cheia unei relatii de succes este o multitudine de relatii esuate”


”Întelegi ce înseamnă ”responsabilitate”. Unul dintre cele mai importante lucruri din lume este să ai control asupra vietii proprii si trebuie să fii rensponsabil pentru acel control. Când esti într-o relatie nesănătoasă, trebuie să recunosti că ea a esuat nu doar din cauza partenerului tău. Trebuie să accepți faptul că e nevoie de doi pentru a distruge o relație.
Înțelegi că fericirea este ceea ce contează cu adevărat. Nu trebuie să rămâi cu cineva doar pentru că ești în siguranță. Dacă ești nefericit, pleacă. Certurile, frica și anxietatea permanentă sunt destule pentru a scoate pe cineva din minți. După ce vei deveni liber, vei fi recunoscător pentru fericirea existenței și vei face totul pentru a o menține în viitoarele relații.
Înveți cum să te desparți de cineva. Cel mai greu și avantajos lucru cu care te alegi dintr-o relație nesănătoasă, enervantă și tragică este arta de a te despărți. De foarte multe ori oamenii rămân în relații mai mult decât ar trebui doar pentru a nu se despărți de cineva.
Despărțirile dor. Nimeni nu poate nega asta. Cu timpul, ele devin mai ușor de suportat, iar după ce vei face față mai multor relații eșuate, vei fi artist în a te despărți frumos.”

”Cheia unei relatii de succes este o multitudine de relatii esuate”


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.