duminică, 22 noiembrie 2015

Mesajul ingerului pazitor



"Noi suntem de multe ori alături de voi, zi de zi, pentru a vă veghea, a vă impulsiona, a vă ghida şi a vă dărui Lumina pură care vine din existenţa divină universală.Suntem aici mai ales pentru a vă ajuta să discerneţi, să înţelegeţi, să alegeţi just şi să treziţi ceea ce aveţi deja minunat în voi şi care se află în stare potenţială (înzestrările voastre divine) pentru a putea astfel oferi din preaplinul vostru şi celorlalţi.Să ştiţi că sunteţi întotdeauna liberi să dăruiţi sau să nu dăruiţi aceste divine daruri.Intervenţia noastră în viaţa fiinţelor umane pe care le avem în pază nu poate fi, în mod obişnuit,decât excepţională, ea manifestându-se mai ales în împrejurări cu totul deosebite, cruciale pentru fiinţa în cauză. Dar voi puteţi oricând să cereţi ceea ce este bun şi minunat, iar noi suntem mereu aici, fiind mereu gata să vă aducem toate darurile noastre pe care le avem de la Dumnezeu. Darurile noastre adeseori nu sunt folosite de oameni, mai ales datorită incapacităţiilor de a comunica cu noi; din această cauză pentru unii dintre ei ele se pierd pentru că ei nu pot beneficia de ele.Noi ne dăruim trup şi, suflet iubirii, luminii şi adevărului lui Dumnezeu. Noi suntemclipă de clipă îngerii voştri protectori şi inspiratori şi rămânem mereu, tăcuţi şi gata să vă ajutăm, alături de voi. Noi suntem creaturi de lumină, pline de dragoste, ce emană în permanenţă Esenţa Divină şi facem legătura între Dumnezeu şi oameni.

Pentru cel care ştie să ne recunoască, noi suntem adeseori prezenţi într-un surâs sublim, într-un freamăt tainic al naturii, în vraja extatică a unei nopţi înstelate sau în farmecul
misterios al unei dimineţi însorite.

Atunci când se înfiripă o legătură cât de mică între noi şi oameni, noi suntem aceia care le dăruim o stare de bucurie pură care nu are nici o cauză materială.Tot noi suntem cei care veghem mai mereu asupra somnului şi asupra viselor voastre pentru a vă aduce astfel o profundă pace lăuntrică, bucurie şi seninătate. Noi suntem adeseori prezenţi în casele voastre ca protectori tăcuţi şi atenţi ai copiilor şi ai bătrânilor voştri. 

Când cineva este bolnav, noi îi insuflăm, graţie luminii noastre atotputernice pe care o primim permanent de la Dumnezeu, puterea de a accepta ceea ce este bine, frumos şi adevărat. 
Noi vă conducem plini de bucurie de-a lungul drumului divin al desăvârşirii, drum pecare noi putem să îl vedem primii şi pe care uneori şi voi îl puteţi întrezări atunci când vă lăsaţi inspiraţi de noi. Mulţi dintre noi îi veghează zile în şir pe cei bolnavi pentru a le alina rănile sufletului şi pentru a-i consola, sau pe mamele care dau naştere unei noi vieţi. Noi suntem prezenţi în aer, în apă, în nori, în vânt, în ploaia care binecuvântează câmpurile, în flori, în arbori, în focul care vă încălzeşte şi vă luminează; şi tot noi suntem, deasemenea, prezenţi şi în suflul vostru vital. Noi suntem alături de voi de la început şi până la sfârşitul vieţii voastre. Noi, îngerii,suntem totodată cei care reprezentăm percepţia intuitivă profundă de dincolo de lumea materială şi tot noi suntem cei care vă inspirăm în mod sublim în artă, insuflându-vă de cele mai multe ori în mod misterios cântecele, culorile, luminile şi chiar cuvintele cele mai potrivite.Tot ceea ce este frumos şi armonios este prezent şi în noi şi ne place mult şi nouă. Noi suntem îngerii voştri păzitori, fraţii, prietenii, mesagerii intuiţiei şi iubirii profunde şi nepieritoare. Din lumina noastră voi vă puteţi oricând inspira de la izvorul binecuvântării divine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.