duminică, 22 noiembrie 2015

Ingerii ne rezolva problemele


Ierarhiile îngereşti au puterea (de la Dumnezeu) de a rezolva toate problemele generate de slăbiciunea sau de ignoranţa umană. Totodată însă, deoarece sunt mereu caracterizaţi de o imensă şi de o sfântă umilinţă, îngerii nu forţează niciodată libertatea fiinţei umane de a-şi alege singură destinul, chiar dacă, de nenumărate ori în istoria umanităţii, greşelile nerecunoscute sau alegerile greşite (fără discernământ) au înlănţuit mereu umanitatea. 

Chiar şi în aceste condiţii însă, pentru cei sau cele care-L iubesc foarte mult pe Dumnezeu, până şi aceste greşeli sau opţiuni eronate pot să conducă în cele din urmă tot către bine dar, de regulă,cu preţul unor anumite suferinţe purificatoare.
Cei sau cele care au acces (prin rezonanţă) la elevatele şi sublimele influenţe şi inspiraţii angelice, se află deja pe drumul iluminării spirituale şi al împlinirii în Iubirea Divină; în plus, ei(sau ele) sunt protejaţi în mod infailibil de tentaţiile viclene şi de influenţele perverse ale entităţilor infernale.
Sublima splendoare a Adevărului Absolut este Lumina Divină; mistificarea vicleană a Adevărului este întuneric şi ignoranţă. Îngerii sunt spirite ale Luminii Divine şi ale Adevărului Ultim, care pot călăuzi în mod eficient fiinţele umane pure şi dăruite Divinului către Fiinţa de Lumină Necreată a lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.