duminică, 22 noiembrie 2015

Miracole in viata noastra


Virtuţile (Puterile) sunt, prin excelenţă, producătoare de miracole (datorită controlului lor perfect asupra celor 5 elemente). Ele exemplifică fiinţelor umane esenţa integrităţii morale şi spirituale şi pot să facă, de asemenea, ca imposibilul să devină cu uşurinţă posibil. Ele pot determina oricând o rezolvare sau o reuşită aproape miraculoasă dacă suntem cu adevărat capabili să vibrăm la UNISON cu frecvenţa lor predominantă de vibraţie. Astfel, se poatespune că întotdeauna când avem nevoie de producerea unui miracol - de orice natură - în viaţa noastră, trebuie mai ales atunci să evocăm plini de încredere şi de speranţă sprijinul eficient şi inspiraţia divină a acestei categorii de îngeri. 

Noi putem acum să ne dăm seama că acţiunea infailibilă a Legii Miracolelor sau îndeplinirea - de multe ori într-o manieră completimprevizibilă de către noi, oamenii -a unor ţeluri sau dorinţe care au fost în prealabil dinamizate prin Legea Realizării Perfecte etc, se află de fapt sub incidenţa graţiei acestor îngeri. 
Este însă evident că niciodată producerea unui miracol nu va perturba armonia şi ordinea divină, producerea acestuia fiind totdeauna conformă Voinţei atotputernice a lui Dumnezeu.




Îngerii Virtuţilor (Puterilor) au, prin urmare, puterea de a face ca acţiunile sau scopurile foarte dificile să devină foarte uşor de îndeplinit, ei ajutându-ne totodată prompt şi eficient -cu condiţia să vibrăm (rezonăm) la UNISON cu sfera de forţă divină - mai alesatunci când suntem confruntaţi cu o situaţie critică sau care este pentru noi foarte dificilă. Deasemenea este demn de reţinut că tot îngerii Virtuţilor sunt cei care îi inspiră pe marii creatori de artă precum şi pe marii oameni de ştiinţă care fac descoperiri geniale sau care prin ideile lor novatoare impulsionează cunoaşterea umană şi depăşesc astfel complet modurile obişnuite de agândi.Agenţi plini de dragoste şi înţelepciune ai Atotputernicului DUMNEZEU, Virtuţile(Puterile) pot realiza pentru noi nenumărate miracole. Atunci când Virtuţile sunt prietenii, protectorii şi inspiratorii noştri divini, ei ne oferă fulgerătoare şi extraordinare momente iluminatorii în nu contează ce direcţie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.