miercuri, 4 noiembrie 2015

Vampirii energetici de langa noi


Sunt persoane care prin actiunile lor fura energia altor oameni provoacindu-le perturbari mentale, fizice si emotionale.
Sa facem o pauza imaginativa: Sunteti in transportul comun dupa o zi grea de lucru, e cald,inghesuiala.
Comentarii: "Ba nu duci saci cu cartofi(la sofer), “Vai draga tineretul de azi"” pentru cei tineri care nu ofera locul nei doamne impopotonate, plina cu pungi si plase , dar mai ales nu prea in virsta, “Ce te’mpingi boule ?” “Nu’mping cobor la prima si stati in usa ”“Ai stat ca nesimtitul pe scaun pana acum si…”la care se mai adauga povestirile din traseu: Am o prietena care asa si asa”, “Ne-au nenorocit astia cu totii…” Iti vine sa urli, dar nu mai ai energie…te simti lipsit de vlaga si nu mai ai cum sa ripostezi…deci rezultatul fianal: tocmai ai fost supus unui exemplu de vampirism colectiv.




Dar exista si o forma individuala. Cum ar fi matusa care vine cind tu trebuie sa pleci si tot iti povesteste ce bine era pe vremea ei, si ce rau o duce acum si daca mai insista sa mai stati nitel la vorba tu te tii cu dintii sa nu faci o cadere nervoasa…si ea pleaca si tu ramii stors de toate problemele ei cotidiene.
Mai exista si o forma de vampirism energetic al mediului. 
Vecinii curiosi dornici sa te chestioneze sau sa-ti spuna cea mai facut nenorocitul de administrator tocmai cind ai intirziat,certurile domestic ale altora si mai ales lupta cu decibelii(Unitate de măsură a intensitătii sonore, egală cu o zecime dintr-un bel) atunci cind vrei sa scapi de toate mentionate anterior si tu nimai pui capul pe perna si vecinii de deasupra incep un bairam cu muzica la maximum si topaieli in ritmul muzicii… Nu vrei sa asculti asa ceva ai alte preferinte: volumul e dat la maximum si tu stii ca orice incercare de temperare a poluarii sonore se va termina cu o cearta ca” la usa cortului”… Si tu ce faci? Taci si inghiti. Te simti lipsit de energie nu mai ai chef de nimic.Tocmai ai suferit un atac de vampirism energetic.(de mediu). Asa cum invatam in scoala, corpul nostru este facut din carne si oase, dar este alcatuit, deasemenea, din campuri de energie, despre care, din pacate, nu se pomeneste decat in manualele de medicina alternativa. In fiecare zi intalnim o multime de tipuri de energie: pozitiva (curaj,iertare, credinta) sau negativa (teama, manie, neputinta). Exista oameni care raspandesc in jurul lor o lumina si o stare de implinire, neasteptata inexplicabila. Prezenta lor te binedispune, te electrizeaza de-a dreptul.
Dar exista si oameni care te storc de vlaga pana la ultima molecula.
Te streseaza, te agaseaza
( A irita, a enerva, a plictisi cu insistentele), te deprima, te sufoca.

Acestia sunt vampirii energetici. Unii dintre ei sunt incantatori – spun mereu glume si sunt mereu pusi pe joaca. Altii pozeaza in victime eterne – mereu li se face o nedreptate. Unii sunt acuzatori si vesnic nemultumiti, in vreme ce altii sunt spectaculosi – lor li se intampla cele mai teribile accidente, au cele mai savuroase povesti, iar viata lor este o emotie continua. Indiferent de tipul de vampir pe care il intalnesti, trebuie sa fugi mancand pamantul. Influenta lor este mai daunatoare sanatatii decat colesterolul.
Deci sa ne oprim la tipurile de vampir energetic: pe care ii vom categoriza in: 
A.inconstienti (ei sunt peste tot)
1. Narcisistul- cauta laudele si ridicarea sa in slavi fiindca se simte fara valoare si nu suficient de bun. Vrea sa se simta unic, special si valoros ( prototipul unor sefi ).
2. Obsedatul de control : cauta sa domine si sa dicteze fiindca simte ca nu detine controlul asupra sentimentelor si vietii sale. Isi doreste sa se simta in siguranta dar se comporta invers, facandu-si interlocutorii sa se simta intimidati si neputinciosi.
3. Victima - crede ca doar facand oamenii sa le para rau pentru ei pot atrage dragostea ,aprobarea, atentia si empatia. Evident victima ar vrea sa fie iubita insa nu stie cum sa ceara aceasta iubire.
4. Criticul - critica, judeca restul oamenilor si corecteaza pe altii fiindca asa a fost invatat sa faca si asa i s-a facut lui in copilarie. Si-ar dori sa fie laudat, incurajat si acceptat si sa fie lasat sa greseasca din cand in cand.
5. Drama queen- (tragicianul) -creeaza din musca elefant doar pt a atrage aprobarea celorlalti si atentia lor; de multe ori sfarseste prin a-i speria deoarece are si iesiri necontrolate
B).constienti(care sunt total constienti de procesul de vampirizare energetic si utilizeaza tehnici specific pentru realizarea acestuia). 
Vampirism astral – iar atacul astral are loc in timpul somnului si nu exista o alta scapare decat trezirea.
2.Vammpirismul psihico – cinetic(tine de miscare) – care isi utilizeaza puterea personala, propria energie pe care o directioneaza intrun mod preconceput impotriva unei personae pentru a schimba ideile, deciziile acestora. Aceste tipuri de oameni se transforme în personalitati foarte toxice. Sa luam ca exemplu colegii de lucru: Ei constant vă reamintesc cit de inteligenti sunt ei, cit de perfecte sunt vieţile lor şi modul lor de gândire şi creativitate şi că toată lumea din jurul lor pur si simplu nu este suficient de desteapta, perceputa pentru a il înţelege. Dar totuşi, iti pare ca nimic nu se intimpla până când nu deturneaza alte idei ale oamenilor creativi din jurul sau. Ele depind de natura şi abuzul unei persoane iar prin repetarea constanta si insistent deziluziile sunt percepute drept adevaruri.
Nu exista o alta scapare decit prin identificarea si ruperea legaturii relationale cu acea persoana. Desi in foarte scurt timp acesta din urma isi va gasi o alta victima deoarece nu este capabil sa genereze propriile idei creative.Vampirismul energetic este o ocupatie nu tocmai inofensiva(care nu face rau nimanui, care nu ar avea consecinte). Influentarea oamenilor la un asemenea nivel al campului este cu mult maidificila decat ne putem inchipui.
Vampirismul inseamna nu doar furtul unei anumite cantitati de energie, incalcarea invelisului campului si crearea conditiilor pentru pierderile ulterioare deenergie dar si prejudicierea structurii fine a campului care poate duce la deformarea liniilor karmice ale destinului, sanatatii, psihicului. Dupa un furt masiv de energie apar devieri psihice.Omului care incepe sa se foloseasca de energia altuia i se inchid canalele de comunicare cu Universul, iar el este nevoit sa ia din ce in ce mai multa energie. Astfel pot aparea boli grave si chiar moartea. Inceputul acestui proces sta in egoismul exacerbat manifestat in ganduri, emotiisau fapte, in neintelegerea unitatii lumii. Aceasta blocheaza canalele de legatura cu cosmosul  
că sunt supuşi vampirismului, fie ei înşişi vor deveni vampiri şi vor continuă distrugerea propriului suflet.


Cum procedează oamenii care au nevoie de energie? 
Ei înfurie, chinuie victima, caută diferite mijloace de a subjuga omul pentru că a lua de la unul egal ţie e complicat. E mai uşor să iei de la acela pe care l-ai subjugat.De ce devine omul sadic? Părinţii săi au renegat comuniunea cu lumea, au renegat inaltele sentimente ceea ce a dus la închiderea completă a canalelor care-i unea cu Universul. A inceput degradarea şi destrămarea structurilor câmpului. Energia nu putea fi procurată din altă parte decat de la oameni. Dacă este vorba de un copil, acesta începe să-şi irite mama, s-o necăjească.Ea începe să ţipe în permanentă, se înfurie şi îi cedează energie. Copilul îşi bate joc de colegii de joacă, îi jigneşte, chinuie animalele, rade şi îşi bate joc de cei vârstnici în scopul obtinerii energiei. Prin urmare, provocarea de chinuri fizice şi spirituale unui alt om este una din formele de vampirism.Să nu uităm însă o regulă de fier: paraziţii nu îl vor atacă decît pe cel slab, lipsit de apărare, deci numai un om slab, fără tărie sufletească va ajunge pradă vampirilor de orice fel.


Alegerea cu grijă a victimei

 Destul de interesant este faptul că vampiri energetici de multe ori posedă o capacitate extraordinara de a genera metode de "atac mental", şi îşi aleg cu atenţie victima.Ei utilizeaza jocuri mentale elaborate strategic, pentru a seduce, a atrage şi fură victimelor energie vitală.În general, ei se prefac pentru a obţine simpatia, milă, compasiune şi a obţine atenţie de la victimele lor, prefăcîndu-se în multe cazuri, pentru că fiind ei victima în cauza.În timpul acestor jocuri "mentale", ei sunt în mare parte dornici de a obţine simpatia altora.Şi destul de des, victima este complet inconştientă şi nu îl pot vedea vizual - pur şi simplu exista un sentiment oarecare: mental, emoţional şi spiritual.Unele victime "" posedă o intuiţie dezvoltată, "constientizand în timp" şi în mod clar realizeaza întreagă situaţie, luînd decizia de a se desprinde, depărta de vampir ", renunţînd la prietenia lui înşelătoare şi a atacurilor frecvente.



Simptomele unui atac de vampir energetic

  • în cazul în care persoană simte brusc migrene sau dureri de cap;
  • în cazul în care persoană simte dezechilibrare şi ameţeală;
  • în cazul în care persoană se simte prea obosită şi epuizată;
  • în cazul în care persoană simtt o imensă pierdere de energie în corpul fizic;
  • în cazul în care persoană nu poate vedea lucruri cu bun-simt, obiectivitatea şi claritate;
  • în cazul în care simţurile persoanei sunt confuze;
  • în cazul în care persoană se simte deprimată, tensionată şi iritată;
  • în cazul în care persoană are insomnie, nu pot dormi bine şi se simte perturbată în timpul somnului;
  • în cazul în care persoană dezvoltă o boală fizică sau o problema cronică de sănătate
  • în cazul în care persoană se simte disperată şi vede negativitate în toate şi în toţi cei din jur;
  • în cazul în care persoană îşi pierde brusc mult-încrederea şi respectul de sine;

Protecţia împotriva atacurilor vampirilor energetici

Recunoaşte semnele!
Simţi un anume fior pe şira spinării când o persoană intervine in conversatie? Te simţi obosită după ce ai încheiat contactul cu un cunoscut? Ai dureri de cap sau ţi se taie genunchii? Ei bine, tocmai ai fost victima unui furt de energie.

Respiră adânc!
E cea mai eficientă modalitate de a te reculege. Urmăreşte-ţi respiraţia sispune-ţi că deţii controlul.

Foloseşte-ţi energia!
Încearcă să creezi în jurul tău un scut de protecţie, că o lumina albă.Chiar dacă persoană din faţă ta va încerca să te domine, contactul nu va mai fi unul visceral(instinctive şi profund).

Stabileşte limite!
Atunci când o persoană în preajma căreia nu te simţi confortabil iti cere un serviciu, spune-i limpede şi ferm: „Asta pot sau asta nu pot face pentru tine”, fara explicatii suplimentare.

Retrage-te!
Dacă simţi că ţi s-a furat energie, pune capăt conversaţiei. Îndepărtează-te trei metri, pentru a ieşi în afară sferei energetice negative. Vampirii de energie sunt zgarciti şi lacomi. Nu vor să-şi epuizeze resursele în faţă unei cetăţi bine păzite. În scurt timp vor caută o pradă mai uşoară

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.