duminică, 22 noiembrie 2015

O RELATARE DESPRE PROTECŢIA ÎNGERULUI PĂZITOR


În ziua de 2 ianuarie 1997, un copil în vârstă de patru ani a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia, pe un strat de zăpadă nu mai gros de 30 de centimetri, între o fântână de piatră şi un gard de metal, fără să păţească nimic. Micuţul se numeşte Mauro Anastasi. "Un înger 1-a păzit pe copilul meu" - spune Annalisa, mama copilului - îngerul la care Mauro se roagă în fiecare seară înainte de a dormi".

În 2 ianuarie a nins toată ziua. De câteva zile, Mauro era nevoit să stea în casă, deoarece era răcit îi ţineau companie mama şi desenele animate. La ora 17, Annalisa şi-a adus aminte căavea nevoie de o reţetă pentru soţul ei. A coborât la parterul blocului, unde se afla cabinetulmedicului. L-a lăsat pe Mauro în faţa televizorului, a închis uşa şi a coborât la cabinet.
Ghinionul a făcut ca sala de aşteptare să fie plină. Annalisa a aşteptat 20 de minute. La unmoment dat, pe uşă a intrat un bărbat ţinând în braţe un copil îmbrăcat într-o salopetă gri, fără pantofi în picioare. Copilul, palid şi speriat, era chiar Mauro. "Mamă, am zburat jos din ceruri",i-a spus băieţelul mamei, când aceasta l-a luat tremurând în braţe. Annalisa a urcat cu copilul înapartament. Uşa de la intrare era închisă, aşa cum o lăsase ea. Intrând în casă, a observat că uşa balconului era deschisă. "Am vrut să vin la tine, mamă", i-a spus Mauro, când femeia s-a apropiat de balcon. Pe jos era un papuc al copilului. Pe celălalt l-a găsit mai târziu în curte."Am ieşit să duc gunoiul, povesteşte Lucia Laudisio - când, deodată, am văzut o pată neagră pe zăpadă. Am crezut că este un câine, apoi am auzit o voce: "Doamnă, ajutor, am căzut".Copilul a fost dus la spital, unde s-au făcut analize, radiografii, ecografii. Acuza o durereîn zona stomacului şi avea bărbia puţin julită. După câteva ore, Mauro se juca în salon cuceilalţi copii internaţi, povestindu-le marea sa aventură. Acum, Mauro se crede un erou. Cândvorbeşte de experienţa pe care a trăit-o, ochii îi strălucesc. Nu îi este teamă. Din acel zbor îngol, Mauro păstrează o amintire minunată."Acest sentiment este periculos şi trebuie ţinut sub control - a avertizat-o însă psihoterapeutul pe mamă. La 4 ani, copii au impresia ca sunt foarte puternici şi nu ţin seama de pericole". Mama va trebui să-1 supravegheze pe micuţ pentru a nu fi cumva tentat să repeteexperienţa.Medicul Federico Gaboardi, directorul spitalului de copii, spune: "Micuţul nu a suferit nici o leziune internă. L-am ţinut 5 zile sub supraveghere, dar toate analizele au ieşit bine. Nu pot da nici o explicaţie logică întâmplării. 

Sunt convins că ne aflăm în faţa unui fapt supranatural, cred că o entitate superioară a protejat copilul. Este absolut extraordinar ca ofiinţă umană să cadă de la înălţimea de 19 metri, pe un strat subţire de zăpadă proaspătă şi sănu se aleagă decât cu o zgârietură superficială şi o traumă toracică, care s-a remis în câteva zile.Forţa cinetică de la o asemenea înălţime este atât de puternică, încât impactul cu pământul ar fi trebuit să aibă consecinţe dramatice, mai mult decât atât, Mauro a căzut la câţiva paşi de o fântână de piatră şi un gard de metal. Nu pot să nu mă gândesc că a fost protejat de îngeri şi sfinţi. Problema reală este ca Mauro să nu încerce să repete această experienţă."Printre priorităţile familiei Anastasi se află acum schimbarea locuinţei. Bineînţeles, ei vizează un apartament situat la parter.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.