marți, 24 noiembrie 2015

Un exerciţiu simplu de dialogare telepatică cu îngerul nostru păzitor



Tehnica propriu-zisa

Ne aşezăm mai întâi pe un scaun sau într-o postură de meditaţie, cu coloana dreaptă, în spaţiul nostru sacru, având lângă noi un carneţel şi un creion. Urmărim să evocăm şi să simţim cât mai plenar prezenţa divină a îngerului nostru păzitor. În acelaşi timp respirăm conştient, în modul descris anterior, sesizând totodată că suntem înconjuraţi şi aureolaţi de iubirea sa pură,necondiţionată, nesfârşită, căutând să-1 primim cu toată inima în sufletul nostru. În continuare,formulăm o întrebare care ne preocupă şi orientăm această întrebare blând, dar ferm, în zona inimii (ANAHATA CHAKRA, în plan subtil). 

Atunci când putem resimţi foarte clar că întrebarea noastră a fost localizată la acest nivel (ANAHATA CHAKRA), o vom scrie în carneţel şi o vom adresa mental îngerului nostru păzitor.După aceasta, într-o stare de cât mai mare transparenţă interioară (vid mental), nedeschidem lăuntric ca să recepţionăm telepatic răspunsul pe care ni-1 transmite îngerul nostru păzitor, răspuns pe care îl vom scrie imediat aşa cum l-am primit, fără a căuta deloc să-1analizăm acum. Apoi, întocmai ca într-o conversaţie cu o fiinţă foarte dragă, putem să neformulăm lăuntric (la nivelul lui ANAHATA CHAKRA) şi apoi în scris, o altă întrebare legată de răspunsul angelic primit anterior şi să i-o adresăm îngerului nostru păzitor, continuând în acest mod până când considerăm că am înţeles foarte bine acea intervenţie angelică inspiratoare. 
În final, îi vom mulţumi din tot sufletul, plini de recunoştinţă, lui Dumnezeu şi îngerului nostru păzitor pentru acest divin ajutor.
O altă variantă a acestui exerciţiu constă în a folosi în locul carneţelului şi creionului, un reportofon, aceasta implicând bineînţeles să formulăm verbal atât întrebările noastre, cât şi răspunsurile pe care le primim de la îngerul nostru păzitor.

Ca o remarcă generală: este bine să ştim că o dată ce starea noastră de apropiere şi de intimitate sufletească faţă de îngerul nostru păzitor devine tot mai profundă, putem recurge la acest dialog telepatic chiar şi pentru întrebări legate de viaţa noastră de zi cu zi, întocmai ca atunci când ne-am adresa celui mai apropiat şi mai iubit prieten.




Pentru exemplificare, oferim în continuare un foarte scurt dialog telepatic de acest gen,dialog consemnat de o altă practicantă din Occident, GERALDINE:
-"Spune-mi, te rog, ce să fac în legătură cu serviciul meu actual?
-Urmează-ţi vocea inimii.
- Ce înseamnă asta?
- Fă ceea ce este bine şi îţi place cel mai mult să faci. Dacă nu poţi, învaţă să-ţi placă ceea ce faci. Dacă îţi place ceea ce faci, vei face totul cu dragoste şi din tot sufletul. Aceasta te va apropia de Dumnezeu şi va face munca ta mult mai utilă celorlalţi oameni.
-Serviciul meu actual îmi convine, dar nu mă înţeleg deloc cu şeful meu, pe care nu-1 pot suporta. Ce ar trebui să fac în această situaţie?
- Ce nu-ţi place, de fapt, la şeful tău? 
Orice ar fi aceasta, nu este vorba decât de anumite aspecte pe care nu le poţi suporta nici în fiinţa ta. Dacă vei reuşi să înfrunţi cu curaj şi cufermitate aceste aspecte negative, vei înţelege."

Acest mesaj a impresionat-o foarte mult pe GERALDINE, care a început după aceasta săse gândească mai profund la tot ceea ce considera ea mai înainte că o deranja la şeful ei.Principala ei nemulţumire era legată de faptul că, deşi deosebit de conştiincioasă chiar şi în cele mai mici detalii la serviciu, şeful ei o critica adesea şi nu o felicita decât foarte rar. 
Atunci ea a realizat faptul că şi-ar fi dorit ca superiorul ei să-i recunoască valoarea, dat şi-a dat seama, deasemenea, că, de fapt ea însăşi nu fusese niciodată până atunci cu adevărat conştientă de aceasta (de valoarea ei profesională şi umană). 
Dialogul ei cu îngerul ei păzitor a făcut-o să rămână mai departe la locul ei de muncă, însă în mod cu totul neaşteptat, la 6 săptămâni după aceasta, şeful său a fost mutat într-un alt post, iar GERALDINE a fost promovată într-un post de conducere.
Pe măsură ce vom persevera şi vom progresa în acest exerciţiu simplu de comunicare spirituală cu îngerul nostru păzitor, vom descoperi gradat că aceste momente de intimitate cu el constituie o extraordinară şi sublimă sursă de fericire divină, paradisiacă.
Ghidul nostru divin (care este îngerul nostru păzitor) ne va aduce în viaţa de zi cu zi dince în ce mai multă putere, armonie, echilibru şi inspiraţie divină, ajutându-ne foarte mult (direct proporţional cu deschiderea noastră lăuntrică faţă de el) să depăşim cu succes toate problemele şi dificultăţile cu care ne mai confruntăm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.