vineri, 14 august 2015

A NE RIDICA PENTRU A GASI PURITATEA



"Pentru a gasi puritatea trebuie sa urcam, sa ne legam de Cer. In jos nu gasim decit impuritati, gunoi, care se acumuleaza, elementele cele mai grele,mai terne, namolul. 

Tot ce este cristalin, transparent eteric, trebuie cautat in
sus. De aceea cel care obisnuieste sa urce mai sus, mereu mai sus, pina la Dumnezeu, va obtine puritatea, chiar daca n-a cautat-o, pentru ca in acest efort de a se ridica, de a se depasi, se produce deja o curatire si o purificare in toate corpurile cele subtile.

Cind dorim sa curatam sa albim sau sa decoloram anumite tesaturi le cufundam in vapori sau in baie. 

Acelasi lucru este si pentru om. Cind se leaga de Divinitate, deja prin Corpurile sale superioare este cufundat intr-o alta atmosfera , in alte virtejuri, alte vibratii care actioneaza asupra lui si toate petele, toate incalcarile sint sterse. 

Da, acolo sus sint tot felul de "masinarii" care produc vapori foarte puternici, si cel care se expune acestor vapori se purifica. Daca puneti o batista intr-un vas care a continut parfum,cind o scoateti dupa un timp ea este impregnata cu acest parfum. 

Si voi la fel, daca intrati in aceasta lume plina de lumina si parfumuri, intreaga voastra fiinta se impregneaza cu chintesentele acestor regiuni apoi devine iluminata, inmiresmata, si toti incep sa simta ca ceva divin emana din voi, o atmosfera de frumusete, de puritate, de lumina! 

Credeti-ma , este un adevar absolut.

Sa nu uitati deci niciodata, ca pentru a ne purifica, pentru a vedea mai clar, nu este decit un singur lucru de facut sa ne obisnuim a ne urca, a urca cit mai sus posibil ; acolo unde se gasesc cele mai bune idei cele mai bune dorinte , tot ceea ce exista mai bun,pentru ca acolo sus totul este luminos si parfumat."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.