sâmbătă, 22 august 2015

Puneti-va în slujba Cerului pentru a beneficia de protectia Lui


Daca ati fi, de exemplu, slujbasi la Stat, acesta v-ar apara si, în principiu, nimeni nu v-ar putea ataca fara ca sa fiti aparati de catre aceasta autoritate care vegheaza asupra voastra. La fel, cel care se pune în slujba Cerului si vrea sa lucreze pentru Cauza divina, devine un fel de “slujbas” asupra caruia vegheaza, de aici înainte, Lumea invizibila. Îngerii îl apara si au grija de el, el nu se mai simte singur în pustiul vietii, caci este membru al Marii Familii divine. Daca va puneti în slujba Cerului, pentru a participa la realizarea Împaratiei lui Dumnezeu Si a Dreptatii Sale pe Pamânt, viata voastra va fi ocrotita de o puternica protectie, Fiinte luminoase vor merge alaturi de voi pentru a va sustine si a va lumina.


Un talisman adevarat

În timpul razboiului, pentru a proteja geamurile de vibratiile exploziilor violente, care ar fi putut sa le faca tandari, oamenii lipeau pe ele benzi de hârtie care neutralizau vibratiile. Sa transpunem acest fenomen în viata interioara: se întâmpla sa fim supusi atacurilor gândurilor si sentimentelor negative, care se manifesta ca niste bombardamente riscând sa sparga “geamurile”. Ei bine, daca lipiti benzi de hârtie, adica daca pastrati în inima voastra imaginea unui Sfânt, a unui Profet sau a lui Hristos, pe care sa va concentrati, deoarece o venerati, deoarece o iubiti, aceasta imagine se opune tuturor vibratiilor haotice si astfel rezistati.

În crestinism au existat, dintotdeauna, mistici care au contemplat si au adorat chipul lui Hristos, considerându-l un talisman destul de puternic pentru a-i lumina si a-i pazi de orice rau. Daca vreti, într-adevar, sa posedati un talisman, alegeti chipul unei fiinte pure, luminoase, drepte, întelepte, al unui adevarat Fiu al Domnului sau a unei adevarate Fiice a Domnului, si contemplati-l îndelung în fiecare zi încercând sa va identificati cu el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.