joi, 6 august 2015

Secretul dorintelor implinite




Cum să folosim Secretul

Asemenea Duhului chemat de Aladdin, legea atracţiei ne îndeplineşte orice poruncă.
Procesul Creaţiei vă ajută să creaţi ceea ce doriţi cu trei paşi simpli: cereţi, credeţi şi primiţi.
A cere Universului ceea ce doriţi este o ocazie de a vă lămuri ce vreţi. Atunci când v-aţi clarificat spiritul şi mintea, aţi cerut de fapt.
A crede înseamnă să acţionaţi, să vorbiţi şi să gândiţi ca şi cum aţi fi primit deja ceea ce aţi cerut. Atunci când emiteţi frecvenţa specifică receptării, legea atracţiei mobilizează oamenii, evenimentele şi circumstanţele pentru ca dumneavoastră să primiţi ceea ce doriţi.
A primi înseamnă să simţiţi la fel cum aţi simţi atunci când dorinţa v-ar fi împlinită. Simţindu-vă bine acum, vă comutaţi pe frecvenţa a ceea ce doriţi.
Pentru a slăbi, nu vă concentraţi pe „pierderea în greutate”. În schimb, concentraţi-vă pe greutatea dumneavoastră ideală, perfectă. Trăiţi senzaţia că aveţi greutatea optimă şi o veţi „chema”.
Universul nu are nevoie de timp pentru a materializa ceea ce doriţi. Este la fel de uşor să materializeze un dolar sau un milion de dolari.
A începe cu lucruri mici, cum ar fi o ceaşcă de cafea ori cu locurile de parcare, este o cale uşoară de a aplica legea atracţiei în tot ceea ce faceţi. Manifestaţi-vă cu putere intenţia pentru a atrage lucruri mici. Pe măsură ce vă veţi încerca puterea de a atrage, veţi ajunge să creaţi lucruri mult mai importante.
Creaţi-vă anticipat fiecare zi, gândindu-vă la felul în care vreţi să se desfăşoare şi astfel vă veţi crea în mod premeditat întreaga viaţă.

fragment din cartea "Secretul" de Rhonda Byrne

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.