vineri, 14 august 2015

Un mod de aparare impotriva dusmanilor





A INVINGE DUSMANII RIDICINDU-VA DEASUPRA LOR

"Gindim ca ne putem debarasa de un dusman, ca l-am putea invinge,vorbind fara incetare impotriva lui. Ei, nu! nu ne putem invinge dusmanii purtind peste tot imaginea lor ; mai devreme sau mai tirziu , ei vor fi invingatorii. 


Nu-i putem invinge pe cei rai prin rautate, calomniatorii prin calomnie, gelosii prin gelozie sau pe cei furiosi prin furie pentru ca prin acestea ne identificam cu ei, devenim egali cu ei intram in aceeasi categorie.

Pentru a ne proteja , pentru a fi invulnerabili, trebuie schimbat nivelul,frecventa, deci nu ramineti in acelasi vibratii, aceleasi slabiciuni, aceleasi emanatii ale inamicului vostru, pentru ca, daca este mai puternic, va va atinge. 

Trebuie sa urcati , adica sa atingeti regiunile cele mai nobile, mai
pure, mai luminoase.
Odata ce ati urcat prin vointa,meditatie,rugaciune, dusmanul vostru nu va mai poate atinge pentru ca vibratiile voastre sunt diferite de ale sale. 

Si din moment ce sunteti protejati, baricadati cu lumina,
iubire, puterea cereasca, nu numai ca gindurile rele nu va vor putea atinge,dar se vor intoarce impotriva lor si-i va ataca, ii va strivi.
Iata cum Initiatii, inteleptii, Marii Maestri si-au invins dusmanii. 

Ei traiesc o viata atit de pura, de nobila, de cinstita , stralucitoare, ca toti cei care se-ndirjesc impotriva lor isi vor sparge capul mai mai devreme sau mai tirziu , pentru ca exista un soc prin ricosare. 

Aceasta ricosare nu se poate produce daca sunteti exact ca dusmanii vostri, adica slab, rau, senzual, in acel moment primiti toate murdariile pe care ei vi le trimit. Dar daca va aflati
mult mai sus, viata pe care o duceti devine pentru voi o protectie : trimite inapoi tot ce este rau , negativ, celui care a trimis.

Deci , daca vreti sa fiti protejat, aparat , in siguranta fata de tot ceea ce se spune sau se face impotriva voastra, trebuie sa va schimbati viata, sa va situati la un alt diapazon, intr-o alta regiune unde veti fi invulnerabil."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.