sâmbătă, 22 august 2015

Consacrarea Spiritelor luminoase



Spatiul este locuit de miliarde de Entitati raufacatoare, care au jurat pieirea spetei umane. Bineînţeles ca este locuit si de nenumarate Entitati luminoase, care sunt acolo pentru a o ajuta si a o apara. Da, dar ajutorul si protectia lor nu pot fi cu adevarat eficiente daca oamenii însisi nu fac nimic.

Daca inima voastra, sufletul si Spiritul vostru ramâne deschis catre cele patru vânturi, fara a fi consacrate si împrejmuite de o bariera de Lumina, cei nedoriti au dreptul de a intra, de a face vraiste si de a pleca luându-va toate comorile. Ei nu sunt vinovati, voi sunteti cei care trebuie sa luati masuri pentru a-i tine la distanta si a atrage, din contra, Spiritele luminoase, spunând, în fiecare zi: “Doamne, Dumnezeule, Mama divina, Sfânta Treime, Îngeri si Arhangeli, servitori ai Domnului, servitori ai Luminii, prieteni ceresti, toata fiinta mea Va apartine,instalati-Va în mine, folositi-ma, dispuneti de mine pentru Slava lui Dumnezeu, pentru Împaratia Cerurilor pe Pamânt”. Iata ceea ce trebuie sa repetati zilnic. Daca nu o faceti, sa nu va mire ca altii sunt cei care se instaleaza ân voi.



Daca nu va gânditi sa invitati Entitatile ceresti, sa nu va mai mirati ca altii vor fi aceia care se vor instala în voi, altii deloc ceresti. Voi sunteti aceia care hotarâti de cine vreti sa fiti “locuiti”. Daca nu invitati Îngerii, ei nu vor încerca sa intre în voi; Diavolii vor fi aceia care vor patrunde în voi fara sa astepte sa fie invitati, caci ei nu au respect pentru nimic. Daca vreti sa vina Îngerii, voi trebuie sa luati hotarârea de a pronunta aceste cuvinte fermecate: “Iata, aici eu sunt propietarul, eu sunt stapânul, deci, veniti, totul va sta la dispozitie, totul Va apartine”. 

Când aceste Fiinte luminoase simt ca îndeplinesc vointa propietarului, devin foarte curajoase, se arunca asupra celorlalte si le gonesc. Dar, atâta vreme cât stapânul casei nu a pronuntat aceste cuvinte, ele nu fac nimic, ele îi respecta dorinta. Ei da, acestea sunt Regulile divine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.