luni, 31 august 2015

VISELE ŞI ÎNSEMNĂTATEA LOR IN FUNCTIE DE ZODII



Visele se clasifică în 3 categorii: 


I. Visele simbolice - cele mai răspândite. Simbolurile viselor colorate sunt diferite, în funcţie de semnele zodiacale şi zodii. II.Vise repetate - sunt vise de preîntâmpinare individuală, când individul visează întâmplări reale din trecut şi viitor. Aceste vise de obicei nu se tălmăcesc. 
III.Vise avertisment - care au o însemnătate deosebită pentru un grup de oameni sau pentru întreaga omenire. Individul este avertizat ca să spună şi altora. Aceste vise sunt însoţite de o oarecare semnalizare bruscă (se aud clopotele dăngănind, se văd îngeri sau diavoli, individul se trezeşte brusc din somn). Mesajul acestor vise înseamnă : cutremur de pământ, catastrofe. De asemenea, aceste vise nu se tălmăcesc. 
VISELE SIMBOLICE 
Reprezintă 99% din vise. Acestea se împlinesc în următoarele zile calendaristice: 3, 11, 14, 16, 24, 28. Visele care prorocesc pot fi în fiecare zi. Zilele de 2, 9, 13, 15, 17, 29 sunt nefavorabile pentru tălmăcire, nu se îndeplinesc. Celelalte zile se pot împlini sau nu. Visele care se împlinesc sunt în zilele favorabile ori neutre. Visele care se împlinesc şi se referă la dumneavoastră personal sunt visele după miezul nopţii până la răsăritul soarelui (îndeosebi orele 2, 3 noaptea). Dacă individul se trezeşte îndată după vis, de obicei acest vis se îndeplineşte. După răsăritul soarelui până la amiază visul nu se referă la dumneavoastră personal ci la cei din jur, rude, vecini. 


Visele fără sens, sunt acele de după-amiază şi înaintea asfinţitului. Somnul înainte de asfinţitul soarelui nu este recomandabil, în acest timp trebuie să asculţi glasul îngerului păzitor sau cel puţin să te afli în stare de recepţie. Dacă dormiţi la asfinţitul soarelui, atunci nu se închid numai ochii, fizic, ci şi ochii şi urechile sufletului. De aceea după acest somn apar dureri de cap, slăbiciuni, dispoziţii proaste, timp de 3 zile. Nu se permite somnul cu jumătate de ora înainte şi 15 minute după asfinţitul soarelui, în schimb se poate dormi până la amiază, iar cu o oră înaintea amiezii poţi primi un vis de avertizare ce se referă la alte persoane. (De exemplu : A avea un vis o plimbare cu barca, ori să fii întins pe masă, ori să-ţi scoţi un dinte, la orele 2,3 noaptea, înseamnă moartea proprie, iar după răsăritul soarelui, aceasta se poate întâmpla celor apropiaţi). SIMBOLURILE PRINCIPALE 
PISICA: Pentru semnele zodiacale: Foc, Pământ, Apă. înseamnă viclenie, ipocrizie, înşelăciune. Pentru Aer, reprezintă semn de noi cunoştinţe, atitudini foarte respectabile. 
FLORI: Semn rău. Despărţire, a te dezice benevol de ceva, de cineva. (De exemplu : flori tăiate, de culoare roşie : semn rău pentru semnele de Apă). 
FLORI, GHIVECI DE FLORI, FLORI RĂSĂDITE ÎN PĂMÂNT: Semn de dobândire. 
A RUPE FLORI: Semn de moarte, plecare, a te dezice de cineva. PEŞTE viu ÎNOTÂND ÎN APĂ: Pentru semnele Pământ, Apă înseamnă neplăceri, ştiri proaste, în cel mai rău caz îmbolnăviri. Pentru semnele Foc, Aer înseamnă ştiri favorabile, pentru femei semn de graviditate. 
A SCĂPA PEŞTELE DIN MÂNĂ, A SE SMULGE DIN CÂRLIG: Semn de avort sau copil născut mort. 
PEŞTE PE TIGAIE: Pentru semnele de Aer, Pământ înseamnă boală. Pentru semnul Foc reprezintă surprize neplăcute. SIMBOLURI CARE ARATĂ O MOARTE APROPIATĂ Pentru semnul Foc : pierderea organelor (extracţia dinţilor). Pentru semnul Aer : masă. Pentru semnul Apă, Pământ : ciuperci, în unele cazuri simbolurile pot să se schimbe cu locurile. 
CIUPERCI. Pentru semnul Foc : schimbări neaşteptate. (De exemplu : ciuperci negre - schimbări spre rău, ciuperci galbene - surprize plăcute). BANI. Pentru simbolul Foc şi Aer : semn rău. BANI DE HÂRTIE. Semn rău, aşteptări în zadar. 
MONEDA DE ARAMĂ. Laudă, linguşire. 
ARGINT. Dezamăgire, bucluc, rejudecare, grijă. LUMÂNĂRI, ICOANE, BISERICĂ. Pentru simbolurile de Foc şi Aer înseamnă curăţenie, simbol al listei suferinţelor, limită depăşită, încetarea suferinţelor, trecerea de la o stare la alte. Pentru semnele Pământ şi Apă reprezintă un simbol nefavorabil, frână, supunere, în cel mai rău caz răbdare şi umilinţă. 
ZBOR ÎN vis. Pentru simbolurile de Foc şi Aer înseamnă semn bun, energie mărită. Pentru semnele Pământ şi Apă reprezintă un semn nu prea bun. 
RĂZBOI. Pentru semnele de Foc şi Aer înseamnă schimbări radicale în viaţă, spre bine. Pentru semnele Pământ şi Apă reprezintă un semn nu prea bun. 
SOARE şi STELE. Este un simbol analogic „Războiului”.Pentru semnele de Foc şi Aer înseamnă schimbări în viaţă, simbol de măreţie, slavă. Pentru semnele Pământ şi Apă reprezintă un simbol al speranţelor pierdute. 
AURUL şi BIJUTERIILE. Pentru Foc şi Aer: semn al falsităţii şi pustietăţii. Pentru Pământ şi Apă înseamnă un simbol de cunoaştere a unui lucru. 
MORT. De obicei reprezintă schimbări de timp, catastrofe. 
DACĂ MORŢII SE SCOALĂ DIN MORMÂNT, înseamnă că vor avea loc catastrofe totale pentru oameni, pentru ţară, pentru familie. 
OGLINDĂ, A TE PRIVI ÎN OGLINDĂ. Pentru semnul de Apă reprezintă un simbol de avertizare a pericolului. Pentru semnele de Foc, Aer şi Pământ înseamnă o demascare a faptelor tainice şi persistarea pericolului pentru dumneavoastră. 
TUNSOARE, PIERDEREA PĂRULUI. Pentru semnele Pământ, Aer, Apă înseamnă pierdere, schimbări nocive. Pentru semnul de Foc reprezintă purificare, înălţare. 
LAPTE, PRODUSE LACTATE. Pentru semnele de Foc şi Aer: însănătoşire după boală. Pentru semnele Pământ, Apă: iritaţie, eforturi, zădărnicie. 
BĂUTURI SPIRTOASE. Pentru semnele de Foc şi Aer reprezintă agresiune, atac asupra cuiva. Pentru semnele Pământ şi Apă înseamnă învinuire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.