vineri, 7 august 2015

Pietre pretioase in astrologia vedica indiana





Pietre pretioase 


In astrologia vedica, se recomandă pietre pretioase care stau la baza horoscopului. Se crede că prin purtarea acestor pietre pretioase puteti depasi obstacolele din diagramă. 
Cauza relatiilor nefericite sau lipsa succesului poate fi astrologica. Poartă un anumit piatră pretioasă care poate transforma viata ta, in dragoste, astfel încât să puteti avea o relatie împlinită. 

Safir albastru si opal - Aishwarya Rai

Pietrele afectează domeniul energetic subtil, care emana de la tot ce este viu, în obiceiurile noastre energetice si emotionale, modul de gândire. 

Modelul energetic al unei bijuterii afectează în mod direct energiile cuiva emotional si mental, precum si pe o perioadă de timp aceasta promovează schimbari de lunga durata. 
Dar utilizarea corectă a pietrelor este destul de necesara. 
Pietrele sunt clasificate în două tipuri: cald si rece. 
Rubinul, coralul rosu, Diamantul si ochiul Pisica sunt pietre calde,Perla, Topazul, safirul albastru  sunt reci în natură. 
Vom selecta pietrele pentru a creste eficienta sau pentru îndepărtarea energiilor joase. 

Aceste pietre de remediere actionează în două moduri; unul este prin efectele sale de spectru si alta este prin efectele radioactive. Când un inel este purtat,piatra vibrează continuu puterea sa, care este absorbita în aura individuală. 

Aura de protectie devine astfel puternica pentru a rezista vibrațiilor nedorite care provin din surse externe. 

ATENTIE: pietrele ar trebui să fie selectate din Horoscop, altfel pot fi rezultate inverse


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.