vineri, 14 august 2015

Cea mai buna protectie este aura



AURA CA INSTRUMENT DE PROTECTIE


"Cu cit ea este mai luminoasa , mai mare, cu atit culorile sunt mai pure, cu atit discipolul este mai in siguranta pentru ca aura joaca rolul unei armuri care-l protejeaza de toate vibratiile maleficei , de toate spiritele intunecate.
Trebuie aici sa lucrati asupra aurei voastre si mergind in fiecare dimineata sa vedeti rasaritul soarelui, privind cum el se inconjoara de o aura de culori minunate, sa va spuneti : "Si eu vreau sa ma inconjur de cele mai frumoase culori : violet,albastru,verde,galben, portocaliu, rosu".
Si mult, mult timp sa va imbaiati in aceasta lumina, va imaginati ca ea straluceste si se intinde foarte departe,ca toate creaturile care traiesc in aceasta atmosfera vor beneficia de ea, ca toti cei care va viziteaza sau intra in contact cu voi intr-un fel sau altul pot
primi binecuvintari. In acest mod, aura voastra are rol de protectie si-n acelasi timp este o binecuvintare pentru ceilalti."

Cea mai buna protectie este o aura in buna stare. 
Daca avem o aura pura, luminoasa si puternica, nici o perturbare de pe pamint nu ne poate atinge deoarece ea este ca o bariera care se opune curentelor malefice si tulburarilor de orice fel. Inconjurat de o astfel de aura, discipolul este intr-o fortareata si cind toti in jurul lui sunt agitati, tulburati, demagnetizati, el isi pastreaza inca iubirea si curajul fiindca se simte locuit de o lumina interioara gratie careia ii poate ajuta si pe altii.

CULORILE AUREI CA PUNCTE DE REFERINTA

Ati vrea sa fiti capabili sa distingeti peste tot adevarul de fals, aveti
nevoie de un punct de referinta, de un esantion pentru a putea recunoaste adevarul; acest esantion nu-l puteti avea daca nu posedati in aura culoarea albastru, veritabila culoare albastra, fiindca ea va va ghida. 
Cautati intelepciunea, inteligenta, le veti gasi datorita culorii galben din aura voastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.