vineri, 14 august 2015

INVATATI SA MULTUMITI SI IMPORTANTA ARMONIEI



INVATATI SA MULTUMITI

"Oamenii sunt ingrati fata de Creator, ingrati fata de intreaga natura si chiar unii fata de altii. Ei nu cunosc faptul ca gratitudinea, recunostiinta sunt forte necunoscute care dezintoxica organismul si neutralizeaza otravurile.
Faceti acest exercitiu: incercati sa multumiti intreaga zi. Da, toata
ziua, repetati: "Multumesc... multumesc... multumesc...". Veti spune: dar ne vom pierde timpul! Din contra, in acest moment veti cistiga!"



IMPORTANTA ARMONIEI

"Meditati in fiecare zi asupra armoniei, iubiti-o, doriti-o pentru a
introduce in fiecare din gesturile, privirile, cuvintele voastre. Dimineata, la trezire, ginditi-va sa incepeti ziua acordindu-va cu lumea armoniei universale...

Impregnati-va necontenit de cuvintul "armonie", pastrati-l in voi ca pe un fel de diapazon si deindata ce va simtiti putin nelinistit sau tulburat, luati acest diapazon, ascultati-l si nu faceti nimic inainte de a va acorda din nou intreaga voastra fiinta. Armonia se afla la baza oricarui succes, oricarei realizari divine. Inainte de a intreprinde orice, invatati sa va concentrati asupra armoniei si veti putea atunci realiza lucruri care vor da rezultate pentru eternitate."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.