luni, 31 august 2015

Metoda florii parfumate pentru iubire si bunastare materiala
Va voi prezenta un ritual transcendental numit Metoda florii parfumate, care va va aduce pe langa un partener de viata si dragoste si oportunitati noi in viata dvs, siguranta si bunastare materiala. 
Florile semnifica un nou inceput si inflorirea diverselor posibilitati.


 Ritualul dureaza noua zile. 

In prima zi cumparati sau culegeti noua fire de flori. 
Impartiti florile in trei vaze si asezati fiecare vaza in cate o camera: dormitor, living si bucatarie. 
Aceste incaperi reprezinta siguranta dvs, rolul dvs in societate si hranirea dvs. 
Dupa ce ati pus buchetele la locul lor, vizualizati cum toata energia negativa este absorbita de flori. 
Dupa trei zile aruncati florile si repetati procedura. Pentru a influenta energia chi pe diverse cai, incercati sa aduceti flori diferite de fiecare data. Dupa alte trei zile repetati pentru a doua oara ritualul in timp ce intariti mental ideea si intentia ca orice energie negativa sa fie absorbita de florile parfumate. Aruncati din nou florile dupa ce le-ati pastrat in casa timp de trei zile. 

Acum casa si viata dvs trebuie sa fie pline de energii proaspete, vibrante, care sa va infrumuseteze noua cale catre bunastare si dragoste. Deschideti-va mintea si inima catre iubire !!!

VISELE ŞI ÎNSEMNĂTATEA LOR IN FUNCTIE DE ZODIIVisele se clasifică în 3 categorii: 


I. Visele simbolice - cele mai răspândite. Simbolurile viselor colorate sunt diferite, în funcţie de semnele zodiacale şi zodii. II.Vise repetate - sunt vise de preîntâmpinare individuală, când individul visează întâmplări reale din trecut şi viitor. Aceste vise de obicei nu se tălmăcesc. 
III.Vise avertisment - care au o însemnătate deosebită pentru un grup de oameni sau pentru întreaga omenire. Individul este avertizat ca să spună şi altora. Aceste vise sunt însoţite de o oarecare semnalizare bruscă (se aud clopotele dăngănind, se văd îngeri sau diavoli, individul se trezeşte brusc din somn). Mesajul acestor vise înseamnă : cutremur de pământ, catastrofe. De asemenea, aceste vise nu se tălmăcesc. 
VISELE SIMBOLICE 
Reprezintă 99% din vise. Acestea se împlinesc în următoarele zile calendaristice: 3, 11, 14, 16, 24, 28. Visele care prorocesc pot fi în fiecare zi. Zilele de 2, 9, 13, 15, 17, 29 sunt nefavorabile pentru tălmăcire, nu se îndeplinesc. Celelalte zile se pot împlini sau nu. Visele care se împlinesc sunt în zilele favorabile ori neutre. Visele care se împlinesc şi se referă la dumneavoastră personal sunt visele după miezul nopţii până la răsăritul soarelui (îndeosebi orele 2, 3 noaptea). Dacă individul se trezeşte îndată după vis, de obicei acest vis se îndeplineşte. După răsăritul soarelui până la amiază visul nu se referă la dumneavoastră personal ci la cei din jur, rude, vecini. 


Visele fără sens, sunt acele de după-amiază şi înaintea asfinţitului. Somnul înainte de asfinţitul soarelui nu este recomandabil, în acest timp trebuie să asculţi glasul îngerului păzitor sau cel puţin să te afli în stare de recepţie. Dacă dormiţi la asfinţitul soarelui, atunci nu se închid numai ochii, fizic, ci şi ochii şi urechile sufletului. De aceea după acest somn apar dureri de cap, slăbiciuni, dispoziţii proaste, timp de 3 zile. Nu se permite somnul cu jumătate de ora înainte şi 15 minute după asfinţitul soarelui, în schimb se poate dormi până la amiază, iar cu o oră înaintea amiezii poţi primi un vis de avertizare ce se referă la alte persoane. (De exemplu : A avea un vis o plimbare cu barca, ori să fii întins pe masă, ori să-ţi scoţi un dinte, la orele 2,3 noaptea, înseamnă moartea proprie, iar după răsăritul soarelui, aceasta se poate întâmpla celor apropiaţi). SIMBOLURILE PRINCIPALE 
PISICA: Pentru semnele zodiacale: Foc, Pământ, Apă. înseamnă viclenie, ipocrizie, înşelăciune. Pentru Aer, reprezintă semn de noi cunoştinţe, atitudini foarte respectabile. 
FLORI: Semn rău. Despărţire, a te dezice benevol de ceva, de cineva. (De exemplu : flori tăiate, de culoare roşie : semn rău pentru semnele de Apă). 
FLORI, GHIVECI DE FLORI, FLORI RĂSĂDITE ÎN PĂMÂNT: Semn de dobândire. 
A RUPE FLORI: Semn de moarte, plecare, a te dezice de cineva. PEŞTE viu ÎNOTÂND ÎN APĂ: Pentru semnele Pământ, Apă înseamnă neplăceri, ştiri proaste, în cel mai rău caz îmbolnăviri. Pentru semnele Foc, Aer înseamnă ştiri favorabile, pentru femei semn de graviditate. 
A SCĂPA PEŞTELE DIN MÂNĂ, A SE SMULGE DIN CÂRLIG: Semn de avort sau copil născut mort. 
PEŞTE PE TIGAIE: Pentru semnele de Aer, Pământ înseamnă boală. Pentru semnul Foc reprezintă surprize neplăcute. SIMBOLURI CARE ARATĂ O MOARTE APROPIATĂ Pentru semnul Foc : pierderea organelor (extracţia dinţilor). Pentru semnul Aer : masă. Pentru semnul Apă, Pământ : ciuperci, în unele cazuri simbolurile pot să se schimbe cu locurile. 
CIUPERCI. Pentru semnul Foc : schimbări neaşteptate. (De exemplu : ciuperci negre - schimbări spre rău, ciuperci galbene - surprize plăcute). BANI. Pentru simbolul Foc şi Aer : semn rău. BANI DE HÂRTIE. Semn rău, aşteptări în zadar. 
MONEDA DE ARAMĂ. Laudă, linguşire. 
ARGINT. Dezamăgire, bucluc, rejudecare, grijă. LUMÂNĂRI, ICOANE, BISERICĂ. Pentru simbolurile de Foc şi Aer înseamnă curăţenie, simbol al listei suferinţelor, limită depăşită, încetarea suferinţelor, trecerea de la o stare la alte. Pentru semnele Pământ şi Apă reprezintă un simbol nefavorabil, frână, supunere, în cel mai rău caz răbdare şi umilinţă. 
ZBOR ÎN vis. Pentru simbolurile de Foc şi Aer înseamnă semn bun, energie mărită. Pentru semnele Pământ şi Apă reprezintă un semn nu prea bun. 
RĂZBOI. Pentru semnele de Foc şi Aer înseamnă schimbări radicale în viaţă, spre bine. Pentru semnele Pământ şi Apă reprezintă un semn nu prea bun. 
SOARE şi STELE. Este un simbol analogic „Războiului”.Pentru semnele de Foc şi Aer înseamnă schimbări în viaţă, simbol de măreţie, slavă. Pentru semnele Pământ şi Apă reprezintă un simbol al speranţelor pierdute. 
AURUL şi BIJUTERIILE. Pentru Foc şi Aer: semn al falsităţii şi pustietăţii. Pentru Pământ şi Apă înseamnă un simbol de cunoaştere a unui lucru. 
MORT. De obicei reprezintă schimbări de timp, catastrofe. 
DACĂ MORŢII SE SCOALĂ DIN MORMÂNT, înseamnă că vor avea loc catastrofe totale pentru oameni, pentru ţară, pentru familie. 
OGLINDĂ, A TE PRIVI ÎN OGLINDĂ. Pentru semnul de Apă reprezintă un simbol de avertizare a pericolului. Pentru semnele de Foc, Aer şi Pământ înseamnă o demascare a faptelor tainice şi persistarea pericolului pentru dumneavoastră. 
TUNSOARE, PIERDEREA PĂRULUI. Pentru semnele Pământ, Aer, Apă înseamnă pierdere, schimbări nocive. Pentru semnul de Foc reprezintă purificare, înălţare. 
LAPTE, PRODUSE LACTATE. Pentru semnele de Foc şi Aer: însănătoşire după boală. Pentru semnele Pământ, Apă: iritaţie, eforturi, zădărnicie. 
BĂUTURI SPIRTOASE. Pentru semnele de Foc şi Aer reprezintă agresiune, atac asupra cuiva. Pentru semnele Pământ şi Apă înseamnă învinuire.

LIMBAJUL FLORILORLIMBAJUL FLORILOR 
Salcâmul alb şi galben - dragoste 
Salcâmul roz - eleganţă 
Astra (ochiul boului) - tristeţe  
Păducelul - speranţă 
Albăstreaua - delicateţe, graţie 
Volbura - smerenie, umilinţă  
Garoafa roşie - dragoste impetuoasă 
Garoafa albă - tristeţe 
Garoafa galbenă - dispreţ, despărţire 
Garoafa pestriţă - răceală în dragoste 
Gherghiţa - recunoaştere 
Muşcata - smerenie 
Zambila - glumă, amuzament 
Hortensia - răceală 
Iasomia - amabilitate 
Clopoţelul - indiscreţie 
Levănţica - neîncredere 
Lăcrămioara - fericire reîntoarsă 
Mixandra - irascibilitate 
Crinul - tinereţe 
Macul - consolare 
Mimoza - timiditate, jenă 
Menta - căldură sentimentală 
Narcisa - egoism 
Nu-mă-uita - nu mă uita 
Bujorul - ruşine 
Violete - consolare 
Trandadafirul alb - tăcere 
Trandafirul roşu - suferinţă în dragoste 
Trandafirul alb şi roşu împreună - focul inimii 
Rozmarin - prezenţa dumneavoastră mă încântă 
Liliacul - primele sentimente de dragoste 
Laleaua - declaraţie de dragoste 
Toporaşul - simpatie 
Măceşul - poezie 

RUGĂCIUNE DE ÎNDEPĂRTARE A FARMECELOR GENERALIZATE PE FAMILII, CASĂ, SPOR

RUGĂCIUNE DE ÎNDEPĂRTARE A FARMECELOR GENERALIZATE PE FAMILII, CASĂ, SPOR 


Atunci când vrăjile sunt generalizate pe familie, casă, spor se zice rugăciunea de îndepărtare şi dezlegare a farmecelor şi vrăjilor: 

„Să se nimicească vraja cu lut, vraja cu creier, de broască, vraja cu păr de femeie, vraja cu ou de pui sugrumat, vraja cu cârtiţă, vraja cu rac, vraja cu talpă de şobolan mort, vraja cu piei de şerpi, vraja cu sânge şi maţe de arici, vraja cu ştreang de om spânzurat, vraja cu liliac, vraja cu ţărână de la cai, vraja cu seu de vacă, vraja cu sarea vitelor, vraja cu culcuş de iepuri, vraja cu mâna de om mort, vraja cu ţărână de mormânt, vraja cu vine şi gâtlej de lup, vraja cu zgură de la cuptor părăsit, vraja cu scamă de lup, vraja cu piedică de la mort, vraja cu păr de la mort, vraja cu coţofană, vraja cu clocitură de la raţe, vraja cu apa de la lac, vraja cu apa de fântâna părăsită, vraja cu răspântii din drum, vraja cu cărbuni, vraja cu luatul anilor vacilor şi oilor împrejurul Sărbătorilor Sfântului Gheorghe, vraja cu luatul mâinii şi vraja cu luatul păşunilor, şi a toate semănăturilor de grădină, vraja cu usturoi descântat la ziua Sfântului Andrei, vraja cu streche, vraja cu vărsături de la câini, vraja cu praf de la găină, vraja cu cioc de cioară, vraja cu mătură lepădată, vraja cu pantaloni lepădaţi, vraja cu arsură, cu marmură, cu cremene, cu hârtie, vraja cu broască cusută la gură, vrajă cu făină măcinată în sac, vraja cu turtă de grâu şi piept de femeie, vrajă cu legatul cununiilor flăcăilor şi fetelor, vraja de adus prin farmece pe cel care ţi-e drag, vrajă cu mătăgună de trai sau în casă şi de pagubă şi de urât şi de nebuneală şi de despărţire de soţ, vraja cu aruncat spurcat în faţa casei şi în spatele casei, vraja cu lucru spurcat şi aruncat în aşternut. Să vii, Dumnezeule, să iei vraja şi strigarea şi încercarea şi pârâciunea de pe lume şi din casa noastră şi de la masa noastră şi din sălaşul nostru şi din ţărâna mea şi din grădina mea şi din livada mea şi din viaţa mea, din meşteşugul meu şi din negustoria mea şi din sporul meu, din lenea mea, din punga mea cu sare, din hainele mele şi să-l treci din vad în vad şi să-l duci prin munţi şi codri pustii nelocuiţi de nici o fiinţă omenească, iar pe noi şi pe copiii noştri şi pe cei ce se vor naşte din nou, de acum înainte, să ne laşi curaţi, luminaţi, curaţi ca soarele senin ce luminează în cer şi să ne laşi după cum ne-a lăsat Domnul lisus Hristos pe pământ. Amin”.

sâmbătă, 29 august 2015

Rugaciune minunata pentru Arhangheli si Ingeri
Va adresati Ingerilor si Arhanghelilor: 
"Deseori ati venit sa-mi aduceti mesaje din partea Creatorului ca sa ma avertizati sau sa ma luminati, dar aflindu-ma in tumultul pasiunilor, nu v-am auzit vocea. 
Va rog, continuati sa-mi aduceti lumina, pentru ca vreau sa va ascult. 
Stiu ca sunteti cei mai mari slujitori ai lui Dumnezeu, va respect si va iubesc".

Remedii Feng Shui pentru bogatie
Planta prosperitătii 


Această plantă are frunze verzi in forma de inima. Ele semnifică creşterea economică şi sunt deosebit de bune pentru consolidarea norocului la bani. Pune aceasta planta in sectorul sud-est, care este coltul universal pentru activarea norocului la bani. Planta pentru bani poate fi, de asemenea, plasată în est sau sud. Puteţi avea aceste plante bani în camera de zi sau de la birou, dar nu în dormitor sau baie.


Vaze de avere 

Fă singur propria ta vaza de bogăţie şi pune bani în ea! O vază de avere personală este una plină cu obiecte preţioase şi este un mod excelent de a atrage norocul. Vaza dvs. trebuie să fie ţinută ascunsă, departe de ochii altora, de preferinţă în interiorul unui dulap din dormitorul tău, care nu se confruntă niciodată cu uşa din faţă, deoarece acest lucru simbolizează golirea. 


Monedele prosperitătii

Aceste monede chinezi sunt rotunde, cu un orificiu pătrat în centru. Ele reprezintă puternica uniune a cerului şi a pământului. Se vor afişa cu partea yang in sus. Partea Yang este cea care are patru caractere chinezeşti. Invers, pe verso, este partea Yin. Poartă trei monede, legate cu șnur de culoare roşie, la dvs. în geantă, pentru a aduce bogăţie fără sfârşit. Alternativ, atârna nouă monede, sus, la uşa din faţă a casei tale, pentru a atrage bogatia si norocul in casa ta. Anină şase monede la masina, pt. a aduce asocieri fericite şi veşti bune ori de câte ori călătorești. Ascunde nouă monede în partea inferioară a podelei. Pune câte trei monede în toate locurile importante. Ataşaţi trei monede la telefon, pentru convorbiri de succes.

Magia oglinzii, pentru a-ți găsi partenerul

(Pentru femei) 
Multe femei deosebite, atrăgătoare, nu își găsesc un partener pe plac, sau dacă au unul, nu îl pot face să se căsătorească. În lumea de azi, există numeroase obstacole. Oamenii se orientează spre carieră si nu găsesc timp suficient pentru viața lor personală, bărbaţii sunt fericiţi să rămână burlaci, vedetele de la Hollywood promovează ideea de familie cu un singur părinte ...
Dar în sinea lor, mulţi pretuiesc încă ideea unui mariaj fericit . Cum puteti realiza acest lucru şi cum vă poate ajuta Feng Shui? 
Puteţi apela la Magia lunii, patroana feminității. Energiile lunii sunt foarte puternice. În zilele de demult, alchimiştii taoisti utilizau o mică oglindă pentru a reflecta lumina lunii, în timp ce persoana în cauză era în meditaţie. Astfel utilizau energia lunii, pentru a obţine fericirea. 


Ritual 
În primul rând ai nevoie de o oglindă rotundă, mică. Forma circulară este vitală, deoarece reprezintă forma cerului. Nu trebuie să existe unghiuri ascuţite la oglindă, caci simbolizeaza obstacole şi dificultăţi. Formă rotundă va aduce fineţe şi fericire în relaţie. Oglinda ar trebui să fie, de asemenea, aurie (sau cel puţin de argint) la culoare, şi este chiar mai bine dacă oglinda este decorat cu simboluri de bun augur pentru dragoste şi noroc. Odată ce ai o astfel de oglindă, alege o noapte când luna este clară şi luminoasă. Energia este mai puternică atunci când e lună plină. Asigura-te că cerul e fără nori, care luna să se reflecte în mod clar în oglinda. Ţine oglinda afară, direct la lună. Lăsaţi oglinda pe un perete, pentru a absorbi energia lunii pentru cel puţin trei ore. Odată ce energia a fost capturată in oglinda, pune oglinda într-o pungă mică din mătase sau brocart. Nu lăsa pe nimeni să atingă oglinda, deoarece acest lucru poate întuneca energiile oglinzii cu alte energii. Când ai energizat oglinda ta, în următoarele 15 nopţi, stai cu luna in spatele tău, astfel încât atât luna si fata ta să fie reflectate în oglindă. Tu vei absorbi strălucirea şi frumuseţea lunii şi oglinda va fi umplută cu energia ta personală. Aşteptaţi luna plina. 
De data aceasta, repetaţi ritualul, dar te concentrezi la gandurile tale cu privire la tipul de partener pe care doriţi.Dacă aveţi deja pe cineva în minte, vizualizează persoana şi trimite un mesaj tăcut pentru Dumnezeu, de căsătorie. 


Următoarea dată când vă întâlniţi cu partenerul sau atunci când apare cineva potrivit ca partener, poziţionează oglinda pentru a lasa sa reflecte fata acelei persoane. Este necesar să fie expus o singură dată. De asemenea, asigurati-vă că esti sigură de sentimentele tale înainte de a utiliza acest ritual, deoarece este foarte puternic şi poate duce la o relație nedorită dacă tu nu esti gata pentru un angajament serios. Nu folosi aceasta vraja frivol, magia va fi diminuată. 

vineri, 28 august 2015

Cum atragi relatia pe care o doresti in viata ta


Pe blogul meu am scris despre cartea "Sufletul pereche te cheama" de Russ Michael in care suntem invatati cum sa atragem iubirea in viata noastra prin diverse exercitii si meditatie.

Pasi de urmat

Viziune despre tine. Cum esti tu? Cine esti si cum te exprimi in momentul intalnirii cu sufletul – pereche?Cine esti?
Aspect exterior: 1,60, ochii verzi, par saten
Trasaturi de personalitate: Inteligenta, intuitiva, spontana, imprevizibila, impulsiva, indragostita de viata traita, iubitoare de animale si natura.
Si asa mai departe….scrie tot ce te poate ajuta pentru pictarea acestui tablou care reprezinta adevarul despre Eul tau corporal, social, spiritual.

Cum e el? Ce calitati externe si interne cauti la el, pentru a-ti satisface necesitatile sufletului.
Iti dau un model care pe mine si pe alti practicanti ne-a ajutat:
Aspectul exterior: 1.75, ochi caprui, par negru.
Trasaturi de personalitate: inteligent, spontan, spirirual, umor, bun la suflet, iubitor de animale.
Potential economic sau bogatie: om de cariera, realizat, independent, viitor prospectat.
Credinte si valori: deschis, orientare spirituala, valori care orienteaza comportamentul individual.
Interese speciale si abilitati: animalute, muzica, arta, etc.

Cum e relatia?


Ce conectare emotionala cauti, ce iubire cauti? Cum vrei sa fi iubita? Cum vrei sa iubesti?
Vreau o iubire unica, spectaculoasa, entuziasta, vie, pasionala, romantica, intensa,fizica si spirituala.

O data intocmita lista de calitati treci la urmatorul pas: vizualizarea.
Il vezi cu ochii mintii? Striga-l, cheama-l.
Deschide-ti inima si sufletul intr-o iubire neconditionata, ca sa fii pregatita cand sufletul pereche apare.


Meditatie de 10 minute de 3 ori pe zi, in care vizualizezi cum arata, cum se misca , cum va intalniti, cum comunicati, cum faceti dragoste, cum calatoriti spre o lume si viata impreuna, cum va iubiti.

Exista dovezi in acest sens ca s-a implinit iubirea celor care au urmat ce am scris mai sus, inspirata fiind de cartea respectiva.

sâmbătă, 22 august 2015

Cadoul DomnuluiConsacrati-va inima Domnului


Nu sunteti în siguranta decât atunci când îi daruiti totul Domnului: Spiritul vostru, sufletul vostru, trupul vostru... Da, chiar casa voastra si banii pe care îi aveti, caci Domnul este singurul în stare sa va sfatuiasca cum sa-i folositi în scopuri bune. Dar, înainte de toate, este nevoie sa-i daruiti inima voastra, caci El este cel care v-o cere. De ce? Pentru ca în inima se strecoara Cel Viclean. Inima corespunde planului astral, care atinge planul fizic: de aceea Fortele întunecate din lumea subpamânteana o pot influenta mai usor decât pot influenta sufletul si, mai ales, Spiritul. Orice rau ati face, nu puteti antrena si Spiritul. Spiritul este o scânteie care nu poate fi niciodata întunecata sau stinsa, caci se afla prea aproape de Dumnezeu.

Domnul va cere inima voastra, dar voi îi raspundeti: “Si de ce, Doamne? Inima mea este daruita aceluia sau aceleia...” “Bine, înteleg, si ne-am înteles, spune Domnul, dar daruieste-Mi-o cu toate acestea, pentru ca toate nenorocirile si suferintele tale provin din faptul ca tu îti pastrezi inima pentru tine si ea îti joaca doar feste”. Daruiti, deci, Domnului inima voastra, si ea va fi în siguranta. El stie cum sa umble cu ea, El nu o va lasa sa-i scape, sa cada, în timp ce cu cel sau cu cea pe care îi iubiti nu puteti fi niciodata siguri. Atâta vreme cât nu-i daruiti Domnului inima voastra, veti fi permanent expusi la mari tulburari launtrice. Câte fiinte deosebite nu au fost târâte de catre inima lor în tot felul de dezordini sau de nebunii! Inima... nimeni nu este la adapost de Demonii care cauta sa puna stapânire pe inima omeneasca. De aceea, trebuie sa cautati mereu paza Cerului, daruindu-i inima voastra Domnului. Si Domnul va trimite Îngeri ce se vor aseza în inima voastra si vor lucra pentru a o pastra la adapost.

Puneti-va în slujba Cerului pentru a beneficia de protectia Lui


Daca ati fi, de exemplu, slujbasi la Stat, acesta v-ar apara si, în principiu, nimeni nu v-ar putea ataca fara ca sa fiti aparati de catre aceasta autoritate care vegheaza asupra voastra. La fel, cel care se pune în slujba Cerului si vrea sa lucreze pentru Cauza divina, devine un fel de “slujbas” asupra caruia vegheaza, de aici înainte, Lumea invizibila. Îngerii îl apara si au grija de el, el nu se mai simte singur în pustiul vietii, caci este membru al Marii Familii divine. Daca va puneti în slujba Cerului, pentru a participa la realizarea Împaratiei lui Dumnezeu Si a Dreptatii Sale pe Pamânt, viata voastra va fi ocrotita de o puternica protectie, Fiinte luminoase vor merge alaturi de voi pentru a va sustine si a va lumina.


Un talisman adevarat

În timpul razboiului, pentru a proteja geamurile de vibratiile exploziilor violente, care ar fi putut sa le faca tandari, oamenii lipeau pe ele benzi de hârtie care neutralizau vibratiile. Sa transpunem acest fenomen în viata interioara: se întâmpla sa fim supusi atacurilor gândurilor si sentimentelor negative, care se manifesta ca niste bombardamente riscând sa sparga “geamurile”. Ei bine, daca lipiti benzi de hârtie, adica daca pastrati în inima voastra imaginea unui Sfânt, a unui Profet sau a lui Hristos, pe care sa va concentrati, deoarece o venerati, deoarece o iubiti, aceasta imagine se opune tuturor vibratiilor haotice si astfel rezistati.

În crestinism au existat, dintotdeauna, mistici care au contemplat si au adorat chipul lui Hristos, considerându-l un talisman destul de puternic pentru a-i lumina si a-i pazi de orice rau. Daca vreti, într-adevar, sa posedati un talisman, alegeti chipul unei fiinte pure, luminoase, drepte, întelepte, al unui adevarat Fiu al Domnului sau a unei adevarate Fiice a Domnului, si contemplati-l îndelung în fiecare zi încercând sa va identificati cu el.

Consacrarea Spiritelor luminoaseSpatiul este locuit de miliarde de Entitati raufacatoare, care au jurat pieirea spetei umane. Bineînţeles ca este locuit si de nenumarate Entitati luminoase, care sunt acolo pentru a o ajuta si a o apara. Da, dar ajutorul si protectia lor nu pot fi cu adevarat eficiente daca oamenii însisi nu fac nimic.

Daca inima voastra, sufletul si Spiritul vostru ramâne deschis catre cele patru vânturi, fara a fi consacrate si împrejmuite de o bariera de Lumina, cei nedoriti au dreptul de a intra, de a face vraiste si de a pleca luându-va toate comorile. Ei nu sunt vinovati, voi sunteti cei care trebuie sa luati masuri pentru a-i tine la distanta si a atrage, din contra, Spiritele luminoase, spunând, în fiecare zi: “Doamne, Dumnezeule, Mama divina, Sfânta Treime, Îngeri si Arhangeli, servitori ai Domnului, servitori ai Luminii, prieteni ceresti, toata fiinta mea Va apartine,instalati-Va în mine, folositi-ma, dispuneti de mine pentru Slava lui Dumnezeu, pentru Împaratia Cerurilor pe Pamânt”. Iata ceea ce trebuie sa repetati zilnic. Daca nu o faceti, sa nu va mire ca altii sunt cei care se instaleaza ân voi.Daca nu va gânditi sa invitati Entitatile ceresti, sa nu va mai mirati ca altii vor fi aceia care se vor instala în voi, altii deloc ceresti. Voi sunteti aceia care hotarâti de cine vreti sa fiti “locuiti”. Daca nu invitati Îngerii, ei nu vor încerca sa intre în voi; Diavolii vor fi aceia care vor patrunde în voi fara sa astepte sa fie invitati, caci ei nu au respect pentru nimic. Daca vreti sa vina Îngerii, voi trebuie sa luati hotarârea de a pronunta aceste cuvinte fermecate: “Iata, aici eu sunt propietarul, eu sunt stapânul, deci, veniti, totul va sta la dispozitie, totul Va apartine”. 

Când aceste Fiinte luminoase simt ca îndeplinesc vointa propietarului, devin foarte curajoase, se arunca asupra celorlalte si le gonesc. Dar, atâta vreme cât stapânul casei nu a pronuntat aceste cuvinte, ele nu fac nimic, ele îi respecta dorinta. Ei da, acestea sunt Regulile divine.

Consacrati locurile si obiectele
Aveti o casa, un apartament sau, cel putin, o camera, folositi zilnic un anumit numar de obiecte... 
Aceste obiecte, aceste salasuri trebuie sa le consacrati Divinitatii, pentru ca ele sa serveasca numai Binele. Cereti Cerului sa va trimita ajutorul Spiritelor luminoase pentru a va scapa de toate particulele si influentele negative. Apoi, consacrati-le unei Virtuti, unei Entitati ceresti, rugându-le sa binevoiasca sa salasluiasca în acele locuri, sau sa impregneze acele obiecte, pentru ca ele sa actioneze favorabil asupra voastra, asupra familiei voastre, asupra sanatatii sotiei sau sotului vostru, a copiilor vostri a intelectului lor, a Spiritului lor. Obisnuiti-va cu aceste practici, si veti vedea cât de mult va veti simti ajutati, sustinuti, întariti.


vineri, 21 august 2015

Activitatea lucratorului cu luminaNu va bazati decât pe activitatea voastra

Din moment ce activitatea voastra este benefica si dezinteresata, trebuie sa aveti încredere în Legile divine: eforturile voastre vor fi într-o zi recompensate. Spuneti un cuvânt, faceti un gest, aveti o dorinta, un gând: ele sunt imediat înregistrate si, într-o zi, ele vor da rezultate. Pe aceste Legi trebuie sa va bazati: totul în jurul vostru poate sa se schimbe, mai putin aceste Legi. Prietenii va pot trada, familia voastra poate fi preocupata de cu totul altceva si sa uite de voi, dar aceste Legi vor fi întotdeauna prezente pentru a va trimite exact ceea ce meritati, dupa modul în care ati lucrat. Deci, nu contati pe nimic altceva decât pe activitatea voastra.

Veti spune: “Dar Domnul, Îngerii, Sfintii, nu putem conta pe ei?” Ba da, desigur, dar numai cu conditia sa fi lucrat. Daca nu ati plantat nici o samânta, chiar daca îl chemati pe Domnul în ajutor, tot nu va creste nimic. Domnul a facut Legi pe care oamenii trebuie sa le cunoasca si daca ei le ignora, El nu va rasturna ordinea Universului pentru a face pe placul ignorantilor. Plantati o samânta, si toate Legile Naturii vor contribui pentru ca planta sa creasca. Aceasta însemneaza ca, mai întâi, trebuie sa ne bazam pe activitatea noastra proprie si apoi pe Dumnezeu, adica pe Legile pe care El le-a stabilit în Univers.

Cum ne realizam dorintele la care visam ?Eforturile noastre conteaza mai mult decât rezultatele

Ceea ce conteaza pentru Cer nu sunt succesele pe care le reputati, ci eforturile pe care le faceti, caci numai ele va mentin pe drumul cel bun, în timp ce succesul va poate tenta sa renuntati la vigilenta. Chiar daca nu ati reusit, chiar daca nu ati ajuns la un rezultat, nu face nimic: cel putin ati lucrat.

Deci nu cereti succesul, el nu depinde de voi, ci de Cer, care vi-l va da atunci când va socoti de cuviinta. Ceea ce depinde de voi este efortul, caci Cerul nu-l poate face în locul vostru. Tot asa cum nimeni nu poate mânca în locul vostru, Cerul nu poate mânca în locul vostru, adica sa faca eforturi pentru voi; voi sunteti cei care trebuie sa le faceti. Iar succesul, Cerul este cel care îl determina, atunci când îl vrea si asa cum îl vrea, dupa cum considera el ca este preferabil pentru evolutia voastra.

Dealtfel, eforturile poarta în ele însele recompensa. Dupa fiecare efort, dupa fiecare exercitiu, de gândire, viata ne apare în alta culoare, cu un alt gust. Deci lucrati asta este important, fara sa va fixati termene pentru realizarea aspiratiilor spirituale. Daca va fixati un termen pentru obtinerea unui anumit rezultat interior, sau a victoriei asupra unui anumit defect, nu veti reusi decât sa va crispati, iar dezvoltarea voastra nu va mai fi la fel de armonioasa. Trebuie sa lucrati sa va perfectionati fara sa fixati un termen, gândindu-va ca, de fapt, aveti în fata eternitatea si ca, într-o zi sau alta, veti ajunge sa atingeti perfectiunea pe care o cautati. Fixati-va doar asupra frumusetii lucrului pe care l-ati întreprins si spuneti-va: “Din moment ce este atât de frumos, nu ma intereseaza câte secole sau milenii îmi vor trebui pentru a ajunge acolo!”

Sa acceptam esecurile

Cel care simte ca nu reuseste sa manifeste calitatile asupra carora lucreaza, nu trebuie sa se descurajeze sau sa se revolte. În fata esecurilor trebuie sa fim umili, o alta atitudine dovedind ca rationamentul nostru nu este cel corect. Cauza este întotdeauna natura inferioara, care a reusit sa se strecoare într-un moment când a gasit conditii prielnice. Un esec este ca si cum Cerul ar fi spus unor persoane sau unor circumstante: “Ia duceti-va si muscati-l putin, spuneti-i câteva vorbe sa vedem cum reactioneaza”. Si, ceea ce se întâmpla, este o harababura care dovedeste ca nu erati înca pregatit pentru a înfrunta încercarea. Esecurile nu trebuie nici sa va întristeze, nici sa va descurajeze, altfel înseamna ca nu sunteti decât un pretentios care doreste lucruri înca nerealizabile; daca nu sunteti capabili sa va depasiti deceptia, veti sfârsi prin a va distruge. Aveti voie sa va întristati, dar numai pentru insuccesele sau necazurile celorlalti, nu pentru propiile voastre dorinte, ambitii sau pretentii neândeplinite.

Daca vedeti ca nu reusiti înca sa manifestati o calitate, sa învingeti un defect, sa înlaturati un obicei prost, în loc sa va revoltati sau sa va descurajati, spuneti-va: “Asta provine din faptul ca în trecut nu mi-am îndeplinit sarcinile asa cum trebuia si acum totul îmi este mai dificil”. Iata ce trebuie sa va spuneti si sa va puneti imediat din nou pe lucru. Da, si chiar daca nu mai aveti decât un an de trait, un singur an, trebuie sa continuati, sa continuati... veti remarca toate schimbarile care vor urma. Caci purtam cu noi toate achizitiile spirituale pe care le-am facut, daca am cautat sincer sa ne perfectionam.
Imaginatia, metoda de lucru asupra ta

Deseori, vazând cât este de greu sa-ti corectezi defectele, te simti nefericit, descurajat. În realitate, în loc sa ne împotmolim în slabiciunile noastre, care sunt rezultatul dezordinilor în voia carora ne-am lasat în trecut, este de preferat sa ne preocupam de ceea ce putem face pentru viitor si sa ne spunem: “Acum, voi repara totul, voi reconstrui totul” si, în fiecare zi, cu o credinta de nestramutat, o convingere absoluta, sa lucram în acest sens, adica sa folosim toate elementele pe care ni le-a daruit Dumnezeu: Imaginatia, gândirea, sentimentele si sa ne recream, sa ne remodelam asa cum dorim sa fim. Imaginati-va înconjurati de Lumina, sustinând cu iubirea si generozitatea voastra pe toti cei care au nevoie, rezistând tuturor dificultatilor si tentatiilor... Putin câte putin, imaginile pe care le formati despre aceste calitati prind viata, ele lucreaza asupra voastra, va transforma si, în acelas timp, atrag din Univers elemente corespunzatoare pentru a le introduce în voi.

Bineînţeles, este necesar foarte mult timp si foarte multa munca pentru a ajunge la un rezultat, dar, în ziua în care îl veti obtine, nu veti mai avea nici un fel de îndoiala. Veti simti deasupra voastra o Entitate care va protejeaza, va instruieste, va purifica, va lumineaza, iar în cazurile dificile va aduce sprijinul de care aveti nevoie. Dupa ce ati format în plan mental, multa vreme, aceasta imagine a perfectiunii, încetul cu încetul ea va coborâ în planul fizic pentru a se concretiza.Muzica, suport al activitatii spirituale

Învatati sa utilizati muzica pentru a face o activitate spirituala: ea va va ajuta în realizarea celor mai bune dorinte. De obicei, aveti foarte multe dorinte bune, dar nu stiti ce trebuie sa faceti pentru a le aduce la îndeplinire. Ori, muzica constituie un ajutor foarte puternic pentru realizarea lor. Ascultând muzica, în loc sa va lasati gândurile sa vagabondeze, concentrati-va asupra ceea ce va doriti mai mult. Daca va doriti sanatate, imaginati-va într-o forma foarte buna: indiferent de ce faceti, va plimbati, vorbiti sau mâncati va imaginati într-o stare de sanatate înfloritoare, pe care o transmiteti tuturor celor din jurul vostru. Daca ceea ce va doriti este Lumina, Inteligenta, utilizati muzica pentru a va imagina ca învatati, întelegeti ca Lumina patrunde în voi, si chiar o propagati, o dati altora. Daca va doriti frumusete, forta, vointa sau stabilitate, procedati în mod similar.Lucrati astfel în toate domeniile în care simtiti ca aveti lacune.

Cum evoluam corect spiritual ?Fiti multumiti de soarta voastra si nemultumiti de voi

Exista mai multe feluri de a fi multumit. Primul este cel al animalelor: ele sunt multumite de soarta lor, si nu vad limitele si, deci, nu cauta sa le depaseasca, nici sa progreseze. Dar aceasta mentalitate, normala pentru animale, nu e benefica oamenilor... cu toate ca sunt multi care o adopta. 


Al doilea fel, de a fi multumit cu propia soarta, o numim mai degraba acceptare. Omul întelege ca încercarile prin care trece sunt rezultatul greselilor sale din trecut, si le suporta. Dar el nu se multumeste numai cu atât: el stie ca are de facut eforturi pentru a repara aceste greseli, pentru a umple golurile, si aceasta este întelepciunea. Trebuie sa ne acceptam soarta ca pe o consecinta a greselilor pe care le-am comis în experientele noastre anterioare, dar sa nu ne multumim niciodata cu gradul de evolutie la care am ajuns si sa cautam sa progresam tot timpul.

Nemultumirea de sine este, deci, un sentiment stimulativ, care poate sa va ajute ca sa va ameliorati. Dar, pentru ca ea sa nu devina o obsesie distructiva, trebuie stabilit un echilibru. În ce fel? Fiind multumit de ceilalti. Aceasta atitudine interioara va va ajuta sa nu cadeti într-o stare prea negativa, care sa va conduca la descurajare. Descoperiti Frumosul si Binele în ceilalti si, mai ales, în cei care, prin geniul si virtutile lor, au contribuit la evolutia omenirii.

Un mare adevar care va fereste de dezamagiriPuneti calitatile morale înaintea talentului

Atunci când un barbat sau o femeie dovedesc aptitudini deosebite pentru arte, stiinta sau sport, toata lumea îi priveste cu admiratie si nimeni nu îsi pune întrebarea daca respectivul este drept, bun, cinstit, generos. Nu, talentul este ceea ce toti admira si încearca sa cultive. De aceea, Pamântul este acum plin de oameni talentati, dotati, este formidabil, sunt o multime. Si totusi, de ce toate aceste însusiri, aceste capacitati, aceste talente nu pot salva lumea? 

Tocmai pentru ca ele nu sunt suficiente. Este minunat sa primesti de la Providenta darul de a fi poet, muzician, fizician, economist sau înotator etc., sa-l dezvolti, dar mai important este sa traiesti în acord cu Legile divine, adica sa lucrezi în fiecare zi pentru a deveni mai întelept, mai cinstit, mai generos, mai stapân pe tine. Lumea are nevoie mai mult de fiinte capabile sa manifeste calitati morale, deci de artisti, oameni de stiinta, sportivi, etc. Deci, fiti atenti, nu va lasati si voi atât de impresionati de persoanele dotate si talentate, nu va propuneti niciodata ca ideal sa ajungeti ca ei. 

Idealul vostru trebuie sa fie cel mai înalt ideal: de a va apropia în fiecare zi de perfectiune. Iar perfectiunea înseamna a deveni mai luminos, plin de caldura, datator de viata, ca si Soarele, pentru a trezi, a lumina, a stimula toate fapturile.

Daca as fi tinut cont mereu de aceste sfaturi, as fi fost ferita de dezamagirile din viata mea, create de persoane extrem de talentate, carora le lipsea lumina si calitatea, asa cum spun eu oamenilor deosebiti.

Cum ne reincarcam energeticPrea des va lasati antrenati de aceasta agitatie, care de acum a devenit o stare obisnuita a oamenilor si care este foarte daunatoare echilibrului lor fizic si psihic. Trebuie sa dati mai multa atentie sistemului vostru nervos si sa-i acordati, din timp în timp, câte o destindere. Ati putea, de exemplu, sa va retrageti într-o încapere linistita, sa va întindeti culcati pe burta, pe un pat sau pe jos, pe un covor, cu bratele si picioarele destinse; sa va lasati ca si scufundati într-un Ocean de Lumina, fara sa va miscati, fara sa gânditi... Dupa unul sau doua minute va veti ridica reâncarcati. Aceasta este tot; e foarte putin, dar foarte important.


Bineînţeles ca veti replica ca nu exista întotdeauna posibilitatea de a va întinde astfel. Ei bine, atunci ramâneti pe scaun; principalul este sa rupeti tensiunea în care traiti. Este nevoie sa stiti sa va opriti, si nu numai odata sau de doua ori pe zi, ci de zece, cincisprezece, douazeci de ori. Aceasta poate sa nu dureze decât unul sau doua minute, important este sa va obisnuiti sa o faceti cât mai des. Ori de câte ori aveti un moment liber, indiferent unde va aflati, în loc sa pierdeti timpul sau sa va enervati ca trebuie sa asteptati, profitati de ocazia ivita pentru a va linisti si a va regasi echilibrul; va veti relua apoi activitatea cu forte sporite.Regenerarea corpurilor noastre: fizic, astral si mental

Fiecare gând, fiecare sentiment, fiecare dorinta, fiecare act are propietatea de a atrage din spatiu elementele materiale care îi corespund. Gândurile, sentimentele, dorintele si actiunile luminoase, dezinteresate, sustinute de o vointa ferma, atrag particulele unei materii pure incoruptibile. Daca prin calitatea vietii voastre psihice lucrati zilnic pentru a atrage aceasta materie, ea patrunde si se instaleaza în întregul vostru organism, îsi gaseste locul si goneste toate particulele vechi, prafuite, îmbâcsite, mucegaite. În acest fel, putin câte putin, veti reusi sa va reânnoiti corpul fizic, corpul astral si corpul mental.

Contemplând Lumea divina sub toate formele ei de Lumina, de Frumusete, de Muzica, de Armonie, culegeti particulele noi; si, din moment ce fiecare din ele are viata, ea nu vine singura, ci aduce cu ea forte si spirite de aceeasi natura. Sarcina voastra este, deci, de a lucra zilnic pentru a înlocui în voi particulele deja învechite cu noi particule ceresti, stralucitoare.

Cineva ma va întreba poate: “Dar de ce sa ne straduim atât pentru niste rezultate care nu vor dura decât o singura existenta? Merita oare osteneala?” Da, pentru ca, în realitate, este singura activitate ale carei rezultate sunt definitive. Când veti parasi Pamântul, singurele bogatii pe care le veti lua cu voi vor fi bogatiile interioare pe care le-ati dobândit gratie eforturilor pe care le-ati depus. Si când veti reveni pentru urmatoarea Reâncarnare, le veti readuce cu voi: din momentul conceptiei, din momentul gestatiei, materia corpurilor voastre - fizic, astral si mental - va fi modelata, formata exact conform calitatilor si virtutilor pe care le-ati dezvoltat în aceasta întrupare.

luni, 17 august 2015

Ingerii comunica cu noi intr-un mod original
Limbajul universal este Verbul Divin. Dacă doriţi, în interior, din toată inima, din tot sufletul, chiar şi plantele, păsările, insectele, planetele, stelele vor înţelege, căci limbajul inimii şi al sufletului este înţeles peste tot în natură. Chiar dacă nu vorbeşte acelaşi limbaj cu voi, un suflet sensibil, receptiv, vă va înţelege gândurile, dorinţele, le va simţi. Există fiinţe foarte evoluate, foarte sensibile care sesizează un gând în momentul în care acesta a fost formulat. De altfel spiritele luminoase, îngerii, nu-şi vorbesc şi nu ne vorbesc nici nouă, ele emit unde şi aceste unde noi le traducem prin cuvinte.Dar, înţelegeţi-mă bine, scopul meu nu este de a subestima cuvântul, ci din contră, de a vă arăta în ce condiţii el devine eficient, magic. Gândul zămisleşte mai întâi de toate lucrurile, în înalt, apoi cuvântul le concretizează, schiţând anumite linii de forţă în jurul cărora particule de materie vin să se aşeze în ordine. De aceea, cuvântul este necesar pentru realizarea gândurilor şi dorinţelor noastre în planul fizic. Da, dar pentru ca aceste gânduri şi dorinţe să se realizeze prin intermediul cuvântului, trebuie să cunoaşteţi, mai întâi de toate, o lege. 

Linistea naturii, cel mai bun medicament pentru sufletAvem nevoie de linişte şi, mai ales, de liniştea naturii, pentru că în natură ne avem rădăcinile. Când suntem singuri în pădure, la munte, se întâmplă să ne simţim transportaţi într-un trecut îndepărtat, atunci când omul trăia în comuniune cu forţele şi spiritele naturii. Şi, chiar în acele momente dacă auzim ciripitul păsărilor sau un zgomot de cascadă, simţim că acele sonorităţi contribuie la împlinirea liniştii. Ele nu o distrug, ci, dimpotrivă o accentuează. Căci, uneori nu conştientizăm liniştea, nu-i acordăm atenţie. Lipseşte un zgomot ca acela făcut de o cracă ruptă, ca ţipătul unei păsări sau căderea unei pietre, pentru a verifica uneori cu intensitate senzaţia de linişte. Chiar zgomotul surd al valurilor nu distruge profunzimea liniştii mării sau a oceanului. 

Mulţi oameni confundă liniştea cu singurătatea, de aceea se tem de linişte: le este teamă de singurătate, în realitate, liniştea este un ţinut locuit. Dacă doriţi să nu rămâneţi vreodată săraci sau singuri, căutaţi liniştea. Căci, adevărata linişte este populată de nenumărate entităţi. Creatorul a plasat peste tot locuitori: în pădure, în lacuri, în oceane, în munţi şi chiar sub pământ... Chiar şi focul este populat, şi eterul, şi stelele, totul este locuit. Din păcate, zgomotul civilizaţiei care sfârşeşte puţin câte puţin prin a invada totul şi existenţa din ce în ce mai materialistă şi banală a oamenilor au creat condiţii nefavorabile manifestării entităţilor lumii invizibile, căci ele se îndepărtează cât pot de mult de aceste locuri ocupate de oameni. Şi nu pentru că nu i-ar iubi pe oameni, dar cum ar putea ele să rămână în aceste ţinuturi pe care oamenii nu încetează să le tulbure, să le jefuiască prin lipsa lor de respect, prin grosolănia şi violenţa lor?... Ele se retrag din ce în ce mai mult în regiuni inaccesibile omenirii... Acest lucru 1-am verificat deja. Aşa am văzut în Statele Unite, în parcul Yosemite, copaci minunaţi care au peste 4000 de ani, dar care sînt nelocuiţi: spiritele au plecat pentru că erau prea mulţi vizitatori, prea mult zgomot, multă agitaţie, iar ele au fost astfel nevoite să părăsească aceste regiuni, atât de frumoase. Aproape în fiecare copac trăieşte o creatură, dar în acest parc copacii giganţi nu erau nici vii, nici expresivi, căci nu erau locuiţi. Asemenea înţelepţilor care se izolează în deşert, în munţi sau în grote, pentru a scăpa de zgomot şi agitaţia oamenilor inconştienţi, spiritele luminoase ale naturii se refugiază în locuri pe care oamenii nu le-au putut încă murdări şi tulbura. Veţi spune: "Dar eu văd că ele nu pot să suporte nimic, sînt neajutorate!" Credeţi ce doriţi. în majoritatea mitologiilor, muntele este prezentat ca un tărâm al zeilor. Acest lucru poate fi considerat ca un simbol, dar şi ca o realitate: vârfurile înalte ale munţilor sînt ca nişte antene cu ajutorul cărora pământul atinge Cerul, şi de aceea ele sînt locuite de entităţi foarte dure şi foarte puternice. Cu cât omul se înalţă pe munţi, cu atât mai mult întâlneşte liniştea, şi în această linişte el descoperă originea lucrurilor, se uneşte cu Cauza primară, intră în oceanul lumii divine. Din păcate, în zilele noastre, cu perfecţiunea la care au ajuns mijloacele de transport, vedem din ce în ce mai des oameni mergând la munte; acest lucru a devenit ca o modă; merg la ski, pentru a se distra, a se amuza şi apoi povestesc că au reuşit să coboare pe una sau alta dintre pârtii, că au escaladat înălţimile... Şi, în loc să respecte liniştea muntelui, să se lase influenţaţi de el pentru a descoperi stări de conştiinţă superioare, ei se comportă ca în orice loc de 18 pe pământ; îşi aduc vinurile, jambonul, ţigările, muzica cacofonică şi urlă, glumesc, se hârjonesc... ca şi cum nu ar exista şi alte locuri pentru a chefui şi face zgomot! Astfel, ei îi deranjează enorm pe locuitorii acestor regiuni. Dar, nimeni nu le spune oamenilor că prin neatenţia lor, prin lipsa lor de respect, ei tulbură atmosfera şi deranjează întreaga creaţie. Dacă acest lucru se prelungeşte, într-o zi, toate entităţile vor pleca acolo unde vor găsi într-adevăr liniştea, acolo unde oamenii au foarte greu acces. Odată ce acestea s-au îndepărtat de acele ţinuturi pe care locuiau, misterul şi caracterul sacru dispar odată cu ele, locurile nu mai sînt impregnate de lumină şi forţă spirituală, iar acest lucru este regretabil. Deci, iată, este foarte clar, dacă nu mergeţi la munte într-o stare de spirit convenabilă, creaturile invizibile îşi iau măsuri de precauţie, îndepărtându-se, iar voi nu veţi primi nimic de la ele. De aceea, vă întoarceţi acasă la fel de limitaţi ca înainte, şi această mică vacanţă nu poate fi binefăcătoare sănătăţii voastre, pentru că starea fizică depinde de cea psihică. 


Deci, la ce vă foloseşte că aţi urcat din greu până în vârful muntelui, dacă nu puteţi reveni mai puri, mai puternici, mai nobili şi mai sănătoşi?... dacă nu aţi înţeles că urcatul pe munţii fizici este o imagine a căţăratului pe munţii spirituali?... Să urci şi să cobori... Să urci, înseamnă să te debarasezi, încet-încet, de tot ceea ce te incomodează, te împovărează, pentru a găsi liniştea, puritatea, lumina, imensitatea şi pentru a simţi ordinea divină instalându-se în tine... Cât despre coborâre, nici măcar nu este nevoie să explic în detaliu ce reprezint, pentru că aţi înţeles: este revenirea zgomotului în gânduri şi sentimente, revenirea agitaţiei, a dezordinii, a incertitudinilor interioare. Da, iată cum învăţăm să citim marea carte a naturii: obişnuindu-ne să-i descifrăm diferitele manifestări. Indiferent unde mergeţi, pe munte, în păduri, pe malurile lacurilor sau ale oceanelor, dacă vreţi să vă comportaţi ca nişte copii ai Domnului care aspiră la o viaţă mai subtilă, mai luminoasă, va trebui să deveniţi mai conştienţi de prezenţa creaturilor eterice care trăiesc acolo. Apropiaţi-vă de ele cu respect şi pioşenie, întâi de toate salutaţi-le, mărturisiţi-vă prietenia, iubirea şi rugaţi-vă să vă binecuvânteze. Aceste creaturi care vă zăresc de departe, sînt atât de fermecate de atitudinea voastră încât sînt pregătite să reverse asupra voastră pacea, lumina, energia pură. Vă veţi simţi atunci scăldaţi, învăluiţi în iubire şi fascinaţi de aceste entităţi spirituale şi când veţi coborî în vale, spre oraşe, veţi aduce cu voi toate aceste bogăţii, dar şi revelaţii, idei, mai largi, mai vaste. Apoi, în final, veţi avea bucuria să ştiţi că aţi contribuit la menţinerea în anumite ţinuturi a locuitorilor celeşti ce le populează sau, chiar să atrageţi noi prezenţe. 

Da, să nu uitaţi, niciodată, că numai în tăcere puteţi să pregătiţi condiţiile favorabile manifestării entităţilor divine, căci aceste entităţi au nevoie de linişte, ele aşteaptă mereu condiţiile favorabile, pe care oamenii nu le oferă decât foarte rar. Deci, de acum înainte, învăţaţi să iubiţi această linişte, gândiţi-vă cum să creaţi în jurul vostru o atmosferă spirituală de linişte şi armonie cu scopul de a pregăti venirea fiinţelor luminoase şi puternice.

Folosirea energiilor pozitive pentru binele nostruAcum câţiva ani, cercetătorii au încercat să pună la punct un proiect de baterie electrică ce folosea nisipul deşertului. Ei se gândeau că mulţumită acestui proiect, vor putea alimenta ţări întregi cu energie electrică. Nu ştiu în ce stadiu se mai află acest proiect... In orice caz, ceea ce mă interesează pe mine personal, este analogia ce există între fenomenele lumii fizice şi cele ale lumilor psihică şi spirituală. Şi, îi zăresc pe oameni, ca pe nişte grăunţe de nisip din deşert, ce se pot aduna, construind o baterie ce-şi va descărca binefacerile în lumea întreagă. 

Dar, din nefericire, aceasta este ultima lor preocupare. 
Mai degrabă, ei îşi folosesc energiile unii contra celorlalţi; nu le trece deloc prin cap să întrevadă posibilitatea de a concentra aceste energii, producând o forţă unică, o lumină formidabilă care ar ajuta întreaga lume; nu, ei nu întrevăd acest lucru, iar dacă le vorbiţi despre el, vor rămâne uimiţi. Ei bine, trebuie să ştie că una dintre cele mai importante legi ce trebuie cunoscută este aceea că, destinul lor depinde de felul cum îşi folosesc propriile energii, în ce direcţie şi le îndreaptă. Oamenii gândesc că au toate drepturile să folosească aceste energii la întâmplare, risipindu-le după bunul lor plac. Ei nu, aceste energii sînt preţioase. 

Inteligenţa Cosmică nu tolerează risipirea lor, iar oamenii vor da socoteală într-o bună zi de felul cum le-au folosit, în ce direcţie, pentru ce motiv şi în ce scop. Deci, trebuie să-i luminăm pe oameni, să le arătăm unde le este interesul, unde le stă salvarea... 

Dar, vor ei, oare, să înţeleagă acest lucru? Ei au nevoie mereu de scuze, ca să justifice comportamentul lor egoist şi lipsit de înţelepciune. Dacă i-am putea face să înţeleagă că teoria fără practică rămâne inutilă! Orice le-am spune, ei ascultă, înregistrează, înţeleg chiar, dar nu fac nimic. Cunoaşterea este necesară, dar esenţialul constă în posibilitatea de a o folosi în bine. 
Imediat ce veţi deprinde vreunul dintre adevărurile Ştiinţei iniţiatice, trebuie să vă preocupaţi să-1 puneţi în practică, deci să vă puneţi voinţa la treabă. Da, voinţa joacă un rol foarte important în viaţa adevăratului Iniţiat. Şi tocmai aici ei diferă cel mai mult de intelectualii care citesc mult, acumulând cunoştinţe pe care nu le folosesc... decât să-şi impresioneze semenii! A venit vremea să folosiţi aceste cunoştinţe pentru a transforma şi schimba în bine lucrurile, în voi înşivă să faceţi ceva, căci neplăcerile vieţii vă vor obliga s-o faceţi. Vă veţi rătăci la dreapta, la stânga, smulgându-vă părul din cap. Da, a-ţi smulge părul, înseamnă să faci ceva! V-am tot repetat că gândurile şi sentimentele colective formează un "egregor", adică o fiinţă spirituală extrem de puternică. 

De-a lungul veacurilor, datorită legăturii dintre noi, a consimţământului mutual, a dorinţei de a lucra împreună pentru împărăţia Domnului, formăm şi noi un egregor care se hrăneşte, se întăreşte şi acţionează pentru binele întregii lumi. Deci, hotărâţi-vă ca în timpul meditaţiilor să lucraţi ca să puteţi emite şi propaga iubirea şi lumina în lume; într-o bună zi, numele vostru va sta înscris în cartea Vieţii Veşnice. Vă spun cu sinceritate că, peste ani, când vă veţi analiza crâmpeie din firul vieţii voastre, veţi recunoaşte că momentele petrecute în meditaţii, cântece, rugăciuni, linişte, în Fraternitate, au reprezentat cele mai preţioase clipe ale vieţii voastre. Deocamdată nu le vedeţi şi nici nu le simţiţi, dar într-o bună zi, când veţi vedea mai limpede lucrurile, veţi înţelege la ce fel de lucrare aţi contribuit. 

In acel moment, veţi exclama: "Lăudat fie Domnul! Binecuvântat fie numele Său, pentru că mi-a oferit prilejul să particip la această măreaţă operă!" Veţi fi uimiţi când vi se vor arăta consecinţele, rezultatele, frumuseţea acestei activităţi, minunile ce s-au produs în lume datorită ei. Căci, această lucrare la care v-am cerut să participaţi a fost deja declanşată în înalt de către îngeri şi divinităţi, iar pe pământ, noi dorim numai să deschidem o uşă, dăruindu-ne energiile, astfel ca această lucrare divină să o poată coborî, împlinindu-se şi în planul fizic.

LINIŞTEA : IZVOR DE ENERGIILa ora actuală toată lumea se simte obligată să alerge, să se zbată fiindcă trebuie să producem sau să vindem din ce în ce mai mult, să cumpărăm din ce în ce mai mult... Se pare că acest lucru ajută economia! Iată că, în interiorul economiei, oamenii sînt epuizaţi şi, astfel economia va înflori, se va dezvolta, în timp ce oamenii devin extenuaţi, istoviţi şi cad la pământ: ei îşi distrug sistemul nervos, dar şi inima, stomacul, plămânii vor suferi la fel, căci toată această activitate productivă, acest consum accelerat antrenează o poluare ce otrăveşte atmosfera, mările, pădurile, apa, pământul, hrana. Ei bine, după părerea mea, acest lucruri nu sînt inteligente, înţelepte. O aşa zisă "economie" care risipeşte, care distruge, murdăreşte, poate fi considerată economie adevărată? De aceea trebuie să găsim mijloace să restabilim echilibrul, să-i reîncărcăm pe oameni cu energie pură. Ca să ne încărcăm, primul lucru pe care trebuie să-1 facem este să învăţăm să ne oprim. Da, în timpul zilei, din când în când trebuie să facem o pauză, să oprim alergătura, mişcarea, vorbele. Altfel, ar fi ca şi cum aţi lăsa deschise toate robinetele de apă, de gaz, sau curentul electric: în curând nu va mai rămâne nimic, toată energia s-a scurs. Imobilitatea, liniştea ne servesc la umplerea rezervoarelor. Atunci, ori de câte ori veţi putea, opriţi-vă puţin, închideţi ochii, legaţi-vă de Sursa energiei şi a luminii: după câteva minute, vă veţi simţi reîncărcaţi şi veţi putea efectua lucrări mai deosebite, fără a vă epuiza rezervele. Când ne reunim să medităm în linişte, noi facem aceleaşi exerciţii: captăm, apoi acumulăm energii spirituale care ne întâlnesc şi care ne vor ajuta în activitatea noastră. Dar, pentru ca exerciţiul să reuşească, trebuie să învăţaţi să rămâneţi complet imobili, să nu se audă nici cel mai mic freamăt sau pârâit; mai întâi, pentru că liniştea nu trebuie tulburată de nici un zgomot, chiar şi cel mai imperceptibil şi, în al doilea rând, fiindcă vom pierde energii neştiind să rămânem într-o imobilitate totală, înaintea meditaţiei, mişcaţi-vă cât vreţi, dar în timpul ei nu faceţi nici cel mai mic zgomot, altminteri nu veţi ajunge niciodată să vă concentraţi energiile pentru o lucrare spirituală. 

Veţi spune că vă mişcaţi pentru că vă gâdilă furnicile la picioare. Este posibil, dar dacă nu vă veţi putea stăpâni aceste "furnici", cum veţi domoli fiarele sălbatice din viaţă? Sarcina discipolului unei Şcoli iniţiatice este tocmai aceea de a deprinde cum să se domine, să se stăpânească, ca să poată intra în lumea liniştii şi armoniei, căci numai atunci vă veţi simţi magnetizaţi, plini de forţe, gata să începeţi munca: dintr-o singură lovitură, rezervoarele vi se vor umple, bateriile vi se vor încărca. 

De ce sînt inactive aparatele noastre spirituale? Fiindcă ele nu primesc energii susceptibile să le pună în mişcare. Dacă veţi pune apă sau vin în motorul maşinii, veţi rămâne pe loc; dacă nu veţi pune televizorul în priză, nu veţi vedea nimic, fiecare aparat are nevoie de o sursă de energie proprie, ca să poată funcţiona. La fel se întâmplă şi cu aparatele noastre spirituale. Ele nu pot funcţiona decât cu ajutorul curenţilor de energie pură şi luminoasă pe care noi ajungem să-i punem în mişcare când intrăm în contact cu tărâmul liniştii. Acum, mai trebuie să fiţi atenţi ca eforturile ce le faceţi pentru realizarea liniştii şi imobilităţii să nu vă aducă tensiuni. Da, de multe ori liniştea este însoţită de tensiune, căci adesea ne crispăm ca să nu facem zgomot. Nu, trebuie să ne destindem, ca să eliberăm gândul, 15 căci numai în această situaţie el va lucra cum trebuie. Pentru aceasta, urmăriţi-vă cu atenţie mâinile căci tocmai când credeţi că sunteţi relaxaţi, adesea mâinile vă rămân încleştate. Mâinile exprimă, mai mult decât orice altă parte a corpului, starea noastră interioară. Priviţi numai cum agită oamenii mâinile atunci când vorbesc... Şi chiar atunci când nu vorbesc, ei şi le încrucişează, le desfac, ating fără rost obiectele, se scarpină, mâzgălesc, zdrăngănesc. Este un lucru destul de greu să reuşeşti să-ţi imobilizezi şi să-ţi destinzi mâinile. 


De aceea, observaţi-vă cu atenţie mâinile: dacă veţi reuşi să le destinde-ţi aşa cum trebuie, veţi simţi o stare de bine până la nivelul plexului solar. Trebuie să învăţăm să folosim aceste energii, pe care le-am captat în linişte, nu numai pentru noi înşine, ci, adunându-le, ca să le dirijăm spre binele omenirii: să proiectăm în lume unde armonioase, curenţi puternici ce vor fi captaţi de toţi aceia care vibrează la unison cu acest ideal al împărăţiei Domnului pe Pământ, trezindu-le conştiinţa, într-o bună zi, către această lucrare.

LĂSAŢI-VĂ GRIJILE LA UŞĂÎn momentele de linişte, încercaţi să vă detaşaţi din ce în ce mai mult de preocupările existenţei zilnice, eliberând gândul, apoi concentrându-1 spre idei şi imagini divine. Bineînţeles, este greu, viaţa este aici cu toate problemele de rezolvat de care nu puteţi scăpa: familia, prietenii, munca, casa, banii, etc. Atunci, imediat ce închideţi ochii, apar întrebările, îndoielile, grijile, necazurile şi regretele care se prezintă şi încep să vă acapareze. Dar, nu trebuie să vă lăsaţi invadaţi de ele, trebuie să depuneţi eforturi, eliberându-vă cel puţin câteva minute, ca să puteţi gusta aroma unei alte vieţi. Când trebuie să intre într-o moscheie, musulmanii se descalţă la uşa ei. Ei, bine, aşa trebuie să procedaţi şi voi cu grijile voastre, ca să puteţi să vă liniştiţi: lăsaţi-le pe moment afară. Apoi, le veţi prelua ieşind, dacă ţineţi neapărat să o faceţi. Uneori, întâlnim persoane care nu pot trăi fără îngrijorări, existenţa nu are sens pentru ele, dacă nu se agită, dacă nu se tulbură, trebuie să ştiţi că vor exista mereu necazuri şi griji, nu vor duce niciodată lipsa lor, dar, din când în când, este bine să le mai şi uităm!

In toate epocile, în toate civilizaţiile, au existat cel puţin câteva fiinţe care au gustat această viaţă superioară; ele au descris-o, au oferit reguli, precepte, pentru toţi aceia care şi-o doresc, care vor să guste din ea. Prima condiţie este să te poţi elibera. Da, pare simplu. Nu trebuie să mai acceptaţi să fiţi mereu nervoşi, neliniştiţi, îngrijoraţi. Oamenii sunt aceia care au făcut viaţa zgomotoasă, dezordonată, haotică, neliniştitoare. Dacă aţi cere părerea Inteligenţei cosmice, ca să ştiţi cum a conceput ea viaţa, dacă v-ati putea da seama ce înseamnă această viaţă, veţi vedea că ea depăşeşte tot ce s-a putut imagina. De-a lungul veacurilor, oamenii au deformat, au murdărit, au ciopârţit viaţa pe care Creatorul le-a oferit-o. Şi continuă să o facă! Existenţa este aşa fel concepută, astfel ca omul să se împovăreze, din ce în ce mai mult, căci tentaţiile se înmulţesc: banul, mărirea, puterea, funcţia, avuţiile, adică nişte poveri sub care va sfârşi strivit. De aceea, este util uneori să ne retragem câteva zile, să scăpăm de preocupări, de griji. Veţi spune: "Da, dar dacă vom încerca să scăpăm de probleme, nu le vom rezolva niciodată!" Ah, tocmai aici vă înşelaţi. Obsesia rezolvării lor nu vă va conduce la o rezolvare; dimpotrivă, le veţi întreţine şi mai mult timp. Da, dacă nu veţi ajunge la o rezolvare, în loc să le amânaţi, le veţi considera minunate, le mângâiaţi, le sărutaţi ziua întreagă, iar ele cresc şi se hrănesc pe spinarea voastră, punându-vă la pământ.

Deci, încercaţi să vă uitaţi grijile pentru un moment. Astfel, veţi oferi celulelor răgazul să se refacă, să se înarmeze, să se debaraseze de toate toxinele pe care aceste gânduri le-au adus. Când ne înfuriem, ne intoxicăm, sângele se încarcă cu impurităţi şi, pentru a le putea elibera din organism, trebuie să acordăm puţin răgaz celulelor; dacă vor fi asaltate fără încetare, ele nu vor avea timp să se debaraseze de otravă. Da, hotărâţi-vă, detaşaţi-vă, oferind lucrătorilor Cerului, prietenilor din înalt, posibilitatea de a repara, de a ajusta, de a echilibra lucrurile. Eu vă văd, fără încetare, copleşiţi, de necazuri, de tristeţi... oh, câtă iubire! Sau mai degrabă, ce legătură puternică , ce adeziv, de care nu puteţi scăpa! De acum înainte, încercaţi să înţelegeţi momentele de linişte ca pe o ocazie de a vă lăsa gândurile şi sentimentele în pace. Bineînţeles mereu vom găsi în noi lucrători care îşi fac munca lor de organizare şi armonizare, dar atât timp cât nu ne vom calma, uşura sau linişti, îi vom deranja. Liniştea trebuie să fie, mai întâi, un repaus, un răgaz, pentru îndepărtarea tuturor condiţiilor nefavorabile ce se opun activităţii lucrătorilor celeşti. Deci, puneţi-vă grijile deoparte, într-un colţişor, uitaţi-le şi la puţin timp după aceea, datorită muncii voastre interioare, veţi primi lumina ce vă va permite să găsiţi soluţia. Deseori, se spune că noaptea este un sfetnic bun. Da, pentru că în timpul somnului uităm totul, dar subconştientul nostru lucrează, permiţându-ne, apoi, să vedem mult mai clar lucrurile, să găsim soluţii. De ce să nu putem face conştient acelaşi lucru, cel puţin o oră? Da, numai o oră, lăsaţi-vă preocupările la uşă aşa cum vă lăsaţi pantofii, şi pătrundeţi în sanctuarul vostru interior.

vineri, 14 august 2015

FORMULE DE CONSACRARE1.Ardeti tamiie si spuneti:

" Prin Atotputerea nelimitata a Numelui lui Dumnezeu,IOD HE VAU HE, si prin Atotputerea Mamei Divine si a cuvintului Magic, fie ca toate entitatile impure si malefice sa fie izgonite din acest loc(sau obiect).

Va daruiesc acest loc (sau acest obiect), O, Doamne Dumnezeule,
Tatal nostru; O, Mama Divina; O, Hristos; O, Duh Sfint, pentru
onoarea voastra, pentru slava voastra, pentru Lumina, pentru a nu
intra in stapinirea nici unei forte contrare. Amin. Asa sa fie!"2. "Dumnezeul meu, lumineaza-ma! Fiecare lucru sa-mi apara
asa cum l-ai creat Tu. Lumineaza-mi calea!"

3. "Doamne, fa-ma sa dispar in eternitatea Ta si in Imensitatea
Ta, iar in locul meu, vino sa locuiesti si sa te manifesti Tu:
ca intelepciune prin inteligenta mea,
ca iubire prin inima mea,
ca putere prin vointa mea.
Pentru ca Imparatia Ta si Dreptatea Ta sa coboare pe pamint.


Rugaciuni universale puterniceRUGACIUNE PENTRU ARMONIE

Trebuie mai intii sa va armonizati cu Domnul, Principiul Creator,
Cauza primordiala. 

Spuneti: "Dumnezeul meu, pina in acesta zi nu am fost nici intelept nici instruit, dar imi vad greselile si sunt pregatit sa ma
indrept, Te rog, da-mi iertarea Ta. 

De acum inainte vreau sa fiu in armonie cu Tine. Trimite-mi lumina Ta ca sa nu calc poruncile Tale.
Ingaduie-mi sa Te contemplez. Te voi asculta, voi implini vointa Ta".
Va adresati apoi Ingerilor si Arhanghelilor: "Deseori ati venit sa-mi
aduceti mesaje din partea Creatorului ca sa ma avertizati sau sa ma
luminati, dar aflindu-ma in tumultul pasiunilor nu v-am auzit vocea. Va rog, continuati sa-mi aduceti lumina, pentru ca vreau sa va ascult. 
Stiu ca sunteti cei mai mari slujitori ai lui Dumnezeu, va respect si va iubesc".

Apoi va adresati Maestrilor, binefacatorii umanitatii, tuturor celor care s-au sacrificat pina la capat pentru cauza divina: "Maestrilor, nu v-am ascultat, crezind ca tot ce conteaza este stiinta omeneasca. Acum vad ca ceea ce ati inteles si ati descoperit era adevarul, esentialul, voiesc sa va ajut si sa va slujesc. Trimiteti-mi cunoasterea si cunostintele voastre".

Va armonizati apoi cu intreaga umanitate. Vorbiti astfel: dragii mei
frati si surori, fie ca pacea si armonia sa domneasca intre noi! Sa ne uitam slabiciunile si imperfectiunile, sa uitam raul pe care ni l-am putut face si sa lucram impreuna in cimpia Domnului pentru a transforma pamintul intr-o gradina a paradisului unde sa traim ca fratii".Vorbiti apoi animalelor: "Voi, care la inceputul creatiei traiati cu noi
in armonie si pace, trebuie sa va ajutam deoarece din vina noastra ati devenit cruzi, iar conditiile voastre de viata sunt dificile. Va trimit lumina pentru a avansa rapid pe calea evolutiei".


Vorbiti si plantelor: "O, voi plante, arbori, flori atit de incintatoare
care acceptati sa ramineti in nemiscare si sa suportati toate intemperiile, ce exemplu sunteti pentru noi! Va multumesc pentru hrana, frumusetea si parfumul florilor. Va trimit cele mai bune ginduri, vreau sa fiu in armonie cu voi. Daruiti-mi prospetimea si puritatea voastra iar eu va voi darui dragostea mea".Vorbiti pietrelor: "Voi care sunt sprijinul omenirii, solul pe care
calcam, voi care de mii de ani dati un exemplu de stabilitate, care ne 
ingaduiti sa va folosim in ridicarea caselor noastre si a atitor alte constructii minunate, dati-ne forta voastra., in schimb noi va vom da pe a noastra pentru ca intr-o zi, in viitor, sa va puteti trezi... Fie ca armonia sa domneasca deacum intre noi".


Inchideti ochii si repetati si repetati intregului univers: " Va
iubesc, va iubesc, va iubesc, sunt in armonie cu voi".
"Doamne Dumnezeule Atotputernic,
Creatorul Cerului si al Pamintului,
Stapinul Universului,
Sursa vietii eterne,
Lumina orbitoare a luminii,
Iubire si implinire,
Te rugam din toata inima, din tot sufletul, din tot spiritul,
implineste-ne ruga si trimite Spiritul Tau de Iubire, Intelepciune,
Adevar pentru ca sa se instaureze definitiv in Ghidul si invatatorul nostru pentru a putea implini telurile Tale care sunt Imparatia si Dreptatea Ta pe pamint si Era de Aur printre oameni.
Iar noi sa participam deplin la aceasta lucrare mareata sa te
facem cunoscut ca Iubire, Frumusete, Splendoare in intreaga lume".
Amin, asa sa fie!