duminică, 16 noiembrie 2014

Mantra pentru implinirea unei dorinte


Mantra este un cuvânt de origine sanskrită, care îşi are originile în India antică. În mod literal, înţelesul său este de a „salva mintea de la suferinţă şi boală”.

Puterea mantrei vine nu doar din cuvânt, ci şi din sunet. Fiecare silabă a mantrei a fost concepută să transimtă o anumită vibraţie.

Mantrele sunt cunoscute ca şi instrumente cu o putere deosebită pe pământ, reprezentând legatura între Dumnezeu, Univers şi sufletele noastre. Pentru rezultate maxime mantra se repetă până când o auziţi repetându-se automat în minte.

Uneori, deşi unele lucruri parca şi rezolvate, împlinite, ceva se întâmplă şi împiedică realizarea. 

De exemplu: pierderea averii, afacerile merg rău, sau avansarea în carieră este blocată, salariile sunt mici, sau aţi fost traşi pe sfoară, etc., acest lucru poate fi cauzat de karma negativă,care duce la blocarea chi-ului pozitiv. 

Recitând mantra de curățare a karmei negative va ajuta la deblocarea acestor blocaje și să vă facă mai deschişi să primiţi noroc sau binecuvântări.

Mantra de curățare a karmei negative

OM HANU PASA BHARA HE YE SWAHA

Staţi într - un loc liniştit, tăcuţi,calmi și cântaţi de 21 de ori sau de 108 de ori dimineața după duş sau noaptea, înainte de a merge la culcare. Aceasta este o mantra care vine în ajutorul mantrei pentru îndeplinirea dorinţelor (OM PADMO USHNISHA VIMALE HUM PHAT).

Pentru a da putere Mantrei pentru îndeplinirea dorințelor este bine să vă asiguraţi că vă curățaţi continuu de karma negativă pe care o puteţi acumula.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.