vineri, 7 noiembrie 2014

Cristalele, drumul spre ingeri



Cristalele şi îngerii

În afara spiritelor elementare şi celor ale animalelor, natura ne pune la dispoziţie
"regnul mineral" pentru a ne ajuta să ne vindecăm.
Acesta cuprinde cristalele, care au capacitatea de a amplifica energia îngerilor,
la fel cum cristalele folosite la ceasuri sau la aparatele de radio amplifică alte forme de energie.

Am descoperit că cristalele constituie un instrument minunat pentru a intra în legătură
cu împărăţia îngerilor.

Ele acţionează ca "megafoanele", amplificând puterea semnalelor de comunicare şi energiile vindecătoare pe care ni le trimit îngerii. Multe cristale au proprietăţi deosebit de compatibile cu împărăţia îngerilor.

Cuarţ transparent. - Încercaţi să purtaţi un cristal de cuarţ transparent la gât ori să ţineţi unul deasupra zonei dintre cei doi ochi fizici ("al treilea ochi"). Veţi simţi o senzaţie asemănătoare fiorilor sau unei schimbări de presiune a aerului, ceea ce înseamnă că cristalul dirijează energia îngerilor către voi precum o prismă.

Cuarţ trandafiriu. - Un cristal minunat pentru deschiderea chakrei inimii, centrul energetic al iubirii.

Cu cât vă deschideţi mai mult chakra inimii, cu atât mai receptivi veţi fi la iubirea divină, pe care Dumnezeu şi îngerii o revarsă asupra voastră.


Sugalit. - Această frumoasă piatră purpurie este numită adesea "Cristalul dragostei", deoarece provoacă un minunat sentiment de iubire superioară. Găsesc că este în perfectă rezonanţă cu harul şi energia Arhanghelului Mihail.Sugalitul este foarte bun pentru deschiderea chakrei" gâtului, astfel încât puteţi comunica mult mai clar şi mai puternic.

Ametist. - Acest frumos cristal purpuriu are o vibraţie extrem de înaltă şi unii oameni găsesc că ametistul îi stimulează asemenea cofeinei (deci nu oricine poate lucra cu cristale de ametist). Este un cristal puternic pentru a deschide chakra coroanei, baza energetică a "clarcogniţiei" sau "clarcunoaşterii". Vă va ajuta să primiţi mult mai clar informaţii de la "mintea universală" a lui Dumnezeu sau de la inconştientul colectiv.

Piatra lunii. O frumoasă piatră opalină care vă ajută să vă ridicaţi frecvenţa vibraţiei spirituale. De asemenea, vă ajută să vă conectaţi mai bine la nivelele înalte de energie ale împărăţiei îngerilor. Culoarea' pietrei aminteşte de frumuseţea străvezie a îngerilor.

Lapis Lazuli. - O piatră de culoare albastru regal, folosită în trezirea capacităţii de clarviziune sau capacitatea de a vedea lumea non-fizică şi cea a dimensiunilor superioare.

Spectrolit (AKA Labradorit). - Această frumoasă piatră verzuie-albastră îmi aminteşte de cele mai bogate culori ale sidefului. Este minunat pentru creşterea frecvenţei intuiţiei şi pentru a privi orice situaţie cu"ochii îngerului". În acest fel, puteţi depăşi credinţele specifice eului inferior şi puteţi vedea lucrurile dintr-o 
perspectivă mai înaltă.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.