sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Cum functioneaza cu adevarat o icoana facatoare de minuni ?



Arhanghelul Mihail


Foarte multi dintre noi am fost in biserici recunoscute prin icoanele facatoare de minuni, dar oare v-ati intrebat cum functioneaza o astfel de icoana ? Nu cred, pentru ca oamenii pun baza pe credinta in aceste icoane si faptul ca a functionat la altii, de ce nu ar merge si la alte persoane care au nevoie. Am putea spune ca pe unii ii ajuta icoana, pe altii nu.

Am invatat urmatoarele de la maestrul meu, eu sunt de acord cu explicatiile lui, fiind mult mai aproape de adevar.

Sa presupunem ca Monica merge la icoana facatoare de minuni din biserica Madona (Craiova). Inaintea ei au fost o multime de oameni care au mers si s-au rugat acolo, o parte din energia lor pozitiva (prin gandire si rugaciune) ramane absorbita in icoana asemenea unui burete, nimeni nu va merge cu ganduri ascunse sau rautacioase (desi mai exista si mici exceptii). 

Dumnezeu asculta rugaciunea Monicai care se roaga pentru sanatatea ei (are cancer) si atunci elibereaza energia acumulata in icoana respectiva, avand loc acele minuni despre care vorbesc toti. 
Totul se face cu acordul lui Dumnezeu, de aceea la unele persoane are loc vindecarea si la altele nu.
Nu putem blama oamenii, spunandu-le ca nu au avut destula credinta pentru a se vindeca.
Asta se poate intampla si pentru o alta persoana pentru care se inalta rugaciuni la acea icoana.

Asa functioneaza si minunile de la SINCA VECHE, este vorba de energia locului respectiv, ca si multe altele din aceasta tara care este binecuvantata de Dumnezeu.
În străvechea ţară a Făgăraşului, la câţiva kilometri de Perşani, între oraşele Braşov şi Făgăraş, se află satul Șinca Veche. La câțiva kilometri de acest sat, printre dealurile împădurite, departe de orice urmă de civilizație, se găsește Templul de la Șinca Veche sau Templul Dorințelor. Mai este cunoscut şi sub denumirile de “Templul Ursitelor”, “Grota de la Şinca Veche”, “Mănăstirea Săpată în Stâncă” sau “Templul Extratereştrilor”.

Templul este format din cinci încăperi, în care se găsesc două altare, iar pe tavan există un horn prin care se poate vedea cerul. Pereții sunt desenați cu diverse semne, dar și cu texte într-o limbă uitată sau necunoscută. Aici se află un alt mister al locului: peretele altarului are inscripţionate un portret despre care se spune că este al Mântuitorului şi două simboluri care conferă unicitate acestui sălaş – o stea cu şase colţuri, hexagrama, cunoscută sub numele de Steaua lui David sau Pecetea lui Solomon şi cercul Yin-Yang, ambele fiind două simboluri ezoterice, cunoscute în toate şcolile de misterii.

Se spune că acest templu este unul magic, unde energia pozitivă abundă și chiar dacă unele fenomene inexplicabile se petrec uneori, dorințele întotdeauna sunt îndeplinite celor care au inima curată.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.